zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers maken drie scholen te Geyersvlijt tot hun doelwit

Inbrekers maken drie scholen te Geyersvlijt tot hun doelwit

-

Does Travel - naar Suriname

Inbrekers hebben in de nacht van zondag op maandag drie verschillende scholen in het politieressort Geyersvlijt tot hun doelwit gemaakt.

De schoolleiding van de Lagere Technische school (LTS 4) aan de Difoestraat in Suriname maakte maandagmorgen contact met de politie met betrekking tot de inbraak. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de daders uit een kast bijkans 50.000 SRD, een grijs verkaste laptop en een zwart verkaste laptop hebben buitgemaakt.

Behalve op deze school hebben de inbrekers ook op Havo 2 aan de Manjanstraat ingebroken bij de administratie. De kluis van de school is in de ruimte van de administratie geplaatst. Bij onderzoek bleek dat de kluis niet geforceerd is. Het vermoeden bestaat dat de inbrekers tijdens hun daad zijn gestoord, waardoor ze hun daad niet konden voltooien.

Ook op de Oedraysingh Varmaschool aan de Achillestraat is ingebroken, waarbij de verdachten de kantoorruimte overhoop hebben gehaald. Wat de daders daar allemaal hier maakten is nog onbekend.

De politie van Geyersvlijt heeft de aangiftes opgenomen. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. waarom laat men zoveel geld op school in een kluis die blijkbaar in het zicht of gewoon in een kast is. of was het geld gewoon in een geldtrommel,,,,want dat is geen kluis


    gemodereerd
  2. !! Moen!! Het waren de maandagcentjes!! De schoolleidingen weten donders goed, dat niks veilig is in SU en toch niks van aantrekken!! Dus da tjis en mooi!!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES