vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijHooghart roept op tot actie: "Chan maakt ons dood, laat ons pinaren...

Hooghart roept op tot actie: “Chan maakt ons dood, laat ons pinaren en vernietigt ons”

-

Does Travel - naar Suriname

Ronald Hooghart, voorzitter van de federatie van ambtenarenvakbonden Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), heeft de leden van de bond in Suriname opgeroepen om actie te voeren.

In een filmpje heeft hij landsdienaren opgeroepen om zich woensdag om 11.00u te verzamelen bij het CLO-gebouw. Hij haalt uit naar de Surinaamse president Santokhi en zegt dat het volk pinaart en dat het nu genoeg is.

“Iedereen moet weten wat er in het land gebeurt. Chan maakt ons dood, hij laat onze pinaren en vernietigt ons” aldus Hooghart.

“Daarom verwacht ik u woensdag om 11.00u bij de CLO”, zegt de vakbondsman/politicus.

De Nieuwe Politiek had afgelopen week een gesprek met Hooghart na de uitspraak van de rechter dat Hooghart de rechtmatige voorzitter van de CLO is:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

36 REACTIES
  1. het wordt tijd dat deze paarse droplul vernietigd wordt
    hooghart jij hebt meegeholpen dat vele echte Surinamer vermoord zijn door ddb en jij houdt van die massamoordenaar he , dat jij de president nu van alles beschuldigd omdat jij niet meer kan stelen en jou paarse club ook niet , door jullie klootzakken zitten wij de gewone burgers te pinaren , maar het zal jullie toch een worst zijn , maar jullie komen straks een andere groep tegen en dan is Suriname verlost van alle duivels


    gemodereerd
  2. Je weet het nooit hoe je het met deze bejaarde idioot hebt. In het verleden noemde hij Bouterse steevast een moordenaar, maar daarna niet meer en verdedigde hij die moordenaar door dik en dun. Vandaag zegt hij dat Chan ons dood maakt (niet letterlijk zoals bij Bouta), morgen, wanneer de doodmaker Chan hem een hoge post aanbiedt, zal deze draaikont er ook.geen moeite mee hebben om Chan de hemel in te prijzen. Hooghart moet daarom, wat mij betreft, maar in zijn eentje gaan protesteren.


    gemodereerd
  3. Die oranje vliek moet uit de weg. Geen moer gedaan in bijna 3 haar. Weg met de vervloekte duivels


    gemodereerd
  4. Deze man is niet meegegroeid met de tijd en leeft in de wereld van de zeventiger jaren. Hij wordt met de dag giftiger, naarmate hij ontdekt dat vooral de beter opgeleide Surinamers geen oor hebben naar zijn verhalen. Hij wordt daarom ook racistischer naar blanken en Aziaten. Het zegt ook iets over de media die aandacht aan hem besteden. Ik vraag mij vaak af welke opleiding sommige journalisten in Suriname hebben genoten. Het zou goed zijn als het ministerie van onderwijs jaarlijks beurzen beschikbaar stelt aan journalisten om in het buitenland stage te gaan lopen. Dit zou de kwaliteit van hun werk kunnen opkrikken.


    gemodereerd
  5. Meneer WAT heeft dringend psychische hulp nodig. Hij heeft een trauma overgehouden vd “paarse club”. Neem nog een whisky


    gemodereerd
  6. Het is deze soort die in de samenleving zorgen voor maatschappelijke onrust en het beleid ondermijnen. Het lijkt wel onkruid die tijdens het ndp wanbewind gezaaid is en het hele ambtenarenapparaat heeft overwoekert. Poentakinte Anopai, is daar ook een van!
    Met deze ongeleide projectielen gaat er nooit ontwikkeling komen. De regering moet zich meer hiervan bewust worden en ervoor zorgen dat er beleid komt om dit soort onwillige honden te (laten) vervangen. Ze streven alleen naar macht en aanzien, het landsbelang is ondergeschikt.


    gemodereerd
  7. Jouw paarse vrienden incluis jij hebben dit land vernietigd. Julli hebben het land leeggeroofd en deze regering moet alles opruimen. Jullie willen het land terug om weer te roven. En de domme massa in ons land loopt achter deze rovers.


    gemodereerd
  8. @@@ WAT, Perfect verwoord !

    Racistische Hooghart behoort tot de kliek der paarse vervloekten .


    gemodereerd
  9. Daar is ie weer. Surinaams grootste landverrader die er ooit heeft rondgelopen. Deze zakkenvuller maakt zich zorgen om de armoede die mensen die op hem lijken lijden. Hij heeft onder de fascisten van de NDP goed zijn zakken mogen vullen heeft ook tientallen mensen opgelicht met zijn woonproject en heeft ook nog eens wederrechtelijk percelen toegeëigend die niet in eigendom van hem waren. Wat deze zwarte racist voor het volk behalve een grote kwebbel en behalve zijn racistische houding jegens Hindoestanen etaleren ?
    Wat zei deze racist ook alweer toen Santokhi de verkiezingen won?
    Hindoeïsme heeft van het Christendom gewonnen!


    gemodereerd
  10. Dat heb ik hem niet horen roepen toen er leningen werden afgesloten van 550 miljoen Usd, tegen rente percentages van meer als 10%….


    gemodereerd
  11. 80 procent van de ambtenaren lijken op Hooghart ,daarom zal Suriname met dit soort nooit vooruit komen…De Overheid is geen Sociale Dienst .


    gemodereerd
  12. Weg met die Chan! Die man profiteert alleen van het volk geld. Zijn vrouw, bepaalde ministers en zijn aanhangers die op hem hebben gestemd hebben alle luxe en voordelen bijvoorbeeld met de business class naar buitenland en logeren in 5 ster high hotels en eten en drinken in de duurste restaurants en bar en dat alles ten kostte van het volk. Het volk lijdt. Chan schaam je !


    gemodereerd
  13. typisch wat weer
    ipv naar het probleem kijken gelijk weer beginnen over paars en bouta
    je begint erg triest te worden watje

    de huidige regering doet er ook niets aan om het land vooruit te brengen, maar dat zie ik je
    nergens zeggen
    je loopt alleen het wanbeleid van chan te verdedigen nu.
    je had bijvoorbeeld kunnen noemen dat de landsdienaren een te grote kostenpost is voor het land
    dit land heeft veels teveel landsdienaren die te weinig of zelfs niets doen
    tijd dat dat een georganiseerd wordt en goed uitgedund wordt
    de duizenden die aangenomen zijn in de laatste maand van regeren van bouta is ook nog steeds niets mee gedaan
    die had chan gelijk moeten afkappen en niet op de loonlijst moeten zetten


    gemodereerd
  14. Het is een NDP,er eigen om de schuld, bij iemand ander te
    leggen. Bouta heeft het land 20 jaar lang naar de kloten
    geholpen, en Chan moet het in 2 jaar oplossen. En dan is er
    nog een (dikke Koelie ja een Koelie) blogger, die op Chan
    moeder loopt te schelden. Als ik Chan was (ben) laat ik deze
    K@ Koelie opsporen en elimineren, en aan de beesten van de Cultuurtuin voeren! Al die saka saka dat op Chan schelden moeten voor een maand op zijn stoel zitten, dan zullen ze zien dat het moeilijk roeien is, met de riemen dat je hebt! Van mijn
    kant heb ik ook kritiek, als het om zijn Criminele beleid gaat.
    ” Hij doet hier geen ene rot moer aan”. Geeft Gvd opdracht, om deze gespuis hard aan te pakken. Want zo jaag je de toeristen weg, en je eigen volk lijdt er onder! Probeer dat te begrijpen
    man, je bent notabene EX Mini – ster van Jus/ Pol geweest man!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  15. @ Ashna
    Ik ben een Neger, waar was je in de tijd dat DDB Pres was ??
    Hou je riool smoel dicht vrouw !!!!! Je bent gewoon jaloers dat
    is het, meer niet ! Veel mensen waren bang om hun smoelen
    open te trekken toen DDB aan het bewind was. Natuurlijk, ze waren afhankelijk van de pakketten, en de bus reizen( Bigi Sma Dey.) ”Stelletje profiteurs meer niet” @ WAT ik ben totaal met je eens !!!!!!!! >>>>@ Debby<<<< wat heeft baasje dan in die 20 jaar dan gedaan, '' Domme gans dat je de bent, je bent
    echt behalve bind, ook oerdom zeg'' .Iederéén dei tegen Chan
    is, moet een maand lang op zijn zijn stekkie gaan zitten, en dan hoor ik het wel van jullie. Velen hier op de Site houden niet van
    Chan alléén om het feit dat hij een Hindustaan is, meer niet!!
    Wel in mijn ogen zijn degene die niet eens zijn, met Chan,s
    beleid, juist de '' domme KOELIE,S''. Hiermee bedoel ik, niet de echte (Koelie Hindustaan.) Echt wel, de meeste Surie, zijn bekrompen, van geest, ze denken alléén maar aan geld. Wat
    een dom volk man, ai mi Gado baja.

    Sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  16. Hooghart roept op tot actie: “Chan maakt ons dood, laat ons pinaren en vernietigt ons”

    Waar was je toen van 25 Februari 1980 tot 1987 of tijdens de regeringen van Wijdenbosch, de regeringen van ddb, 25 Mei 2010 – 25 Mei 2015, 25 Mei 2015 – 25 Mei 2020.

    Toen riep je niemand op voor je vriend die je tot DNA-lid maakte, je gronden gaf, leningen sloot om huizen te laten bouwen, die nooit zijn gebouwd, jezelf te verrijken.

    Opzouten met deze bullebak, die ook schuldig is aan de slechte financieel-econimsche, slechte sociale situatie bij de Surinamers en in Suriname.


    gemodereerd
  17. Wanbeleid van ZE Santokhi ? Je moet een behoorlijk lage ontwikkeling hebben om dit te stellen want wat ZE Santokhi nu doet is het wanbeleid van de fascisten van de NDP rechttrekken en ja dit vergt heel veel offers. Omdat het volk onder de fascistische dictator zijn mond niet durfde te openen. Onder de fascist was de koers ook 27 SRD en at men pindakaas met stront. Miljoenen leningen zijn door de regering van de fascist gesloten zonder dat daar ooit van is afgelost. Hooghart was zelf een van de vele profiteurs van dat wanbeleid. Deze achterlijke man is werkelijk te dom om als voorzitter van de CLO te dienen. Herrieschopper en zwarte racist !


    gemodereerd
  18. Het enige wat nu goed gaat in dat land, zijn de snoepreisjes van de regering. De koers is van 7 naar 31 gestegen. De prijzen zijn flink gestegen. De werknemers krijgen geen compensatie. Het enige wat overblijft is protesteren tegen dit onrechtvaardig beleid. Waarom bezuinigd de regering niet op onnodige dienstreizen. Waarom heeft de regering bijkans 30 miljoen voor het Sabaku project betaald om aan de partijgenoten uit te delen. Waar blijven de resultaten van de diverse commissies.


    gemodereerd
  19. Ik hoef eigenlijk niet meer te reageren op 1 van Suriname grootste koenoe
    Liegen bedriegen en stelen, en dat zonder schaamte. Deze lelekoe heeft zich verrijkt
    met landjepik, illegale vuilstort op andermans grond, mensen onder druk laten tekenen om grond toe te eigenen.
    Spoel jezelf door de toilet.
    Over de rug van de allerarmsten speel je nu de barmhartige Samaritaan, vuile abanie, redi moesoe.
    Kopro sinsie do tap Joe ai


    gemodereerd
  20. Alweer deze vakbondsleider/politicus aan het woord laten lijkt mij geen goeie keus. Zijn haat tegen de “witte man” drijft hem ertoe telkens weer een hoop rommel uit te kraaien. Dat een journalist hem steeds weer aan het woord laat geeft ook de kwaliteit van de journalist weer. Riooljounalistiek voert hoogtij in su. Je hoeft alleen maar een microfoon in de hand te nemen en een nieuwe journalist is geboren.


    gemodereerd
  21. Deze racist puur sang heeft een hekel aan Hollanders en Hindustanen !!!!
    Waarom verandert hij zijn oerhollandse naam niet in een oer-Afrikaanse naam.
    Schaamteloos, geen zelfrespect !!!!!!


    gemodereerd
  22. Het is heel makkelijk iemand anders de schuld te geven!! Kijk en denk na door wie is het zover gekomen!! Ach ja blinden zien dat niet, maar een blinde die wel verstand heeft, weet het wel!!! Kijk eerst achter je onderbroek eerst, voordat je gaat kraaien als een haan zonder kop!! Debby van jou zal het stinken van Par’bo tot china!! Debby jou kleur beneden zal ook Rood en door viezigheid paars zijn!!!


    gemodereerd
  23. Kijk eens goed hoe die Smiecht lijkt. Ik zie hem in een brulaap!! Soso brullen kent hij en lopen stoken!! Toen de NDP met fraude aan de macht was, jawel fraude, vandaar dat zij exact 26 zetels hadden!!! waar was deze brulaap dan toen!! Hij moet gewoon zijn stinkende bek dicht houden en onder de manjaboom in een hangmat gaan rusten, want als hij zo doorgaat, dan houdt hij ook op met ademhaling wegens hartinfarct!!

    Hij is een orde verstoorder en de parasiet!! Anderen mogen hem geloven, maar voor mij is hij een Krabdagu uitwerpsels!! De Kleur is ook paars!!!

    henry 15 november 2022 Bij 14:17
    Yu habi Dagoe en dagoe: Henry je heb gelijk!! Dagoe en dagoe!! In dit geval Krabdagu!!


    gemodereerd
  24. Pienaren. Hij niet. Hoeveel mensen pienaren? Diverse bands gaan owroejarie pokoe spelen. Ze hebben genoeg geld daar. Niemand pienaart. Hooguit de echte luiaard in het bos.


    gemodereerd
  25. Hooghart: jouw eigen zoon verklaarde dat je in het ziekenhuis in Columbia op je hoofd bent gevallen. Volgens mij heb je door deze val mentaal veel meer schade opgelopen dan je denkt.
    2 bewijzen:
    1. Jij beantwoord geen vragen maar draait om de hete brij heen. Een Nederlander noemt dit draaikonterij.
    2. Je liegt als de pest.
    Mij beperkende tot een klein leugentje van jouw, het volgende:
    Jij beweert dat Venetiaan Pengel ten val heeft gebracht. Dat is een grote leugen. Dat heeft zijn grootste adviseur Dr. Donner, die na de val van Pengel professor werd, gedaan.
    Om de gedachten te bepalen: Pengel is in 1970 overleden.
    Hieronder een stukje biografie van Venetiaan waaruit valt af te leiden dat tijdens de periode Pengel Venetiaan heel andere ambities had dan Pengel ten val te brengen.

    Verkorte Biografie Venetiaan(bron wikipedia)
    Venetiaan komt uit een klein gezin; hij heeft één zus. Zijn vader, die veel werkte in het Surinaamse binnenland, behoorde tot de Evangelische Broedergemeente. Hij werd vooral opgevoed en gevormd door zijn katholieke moeder.
    Na het behalen van zijn Mulo diploma bezocht Venetiaan van 1953 tot 1955 de Algemene Middelbare School waar hij zijn vwo-diploma behaalde met vier tienen, waardoor hij in aanmerking kwam voor een van de vijf Nederlandse beurzen.
    Daarna vertrok hij naar Nederland waar hij wiskunde en natuurkunde studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden, wonend op kamers boven het bejaardentehuis Zonneweelde in Oegstgeest met zijn studievriend Hans Prade.
    Tijdens zijn studententijd in Leiden, was Ronald Venetiaan actief lid van de studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus. In 1964 behaalde hij zijn doctoraalexamen, en keerde hij dat jaar terug naar Suriname, waar hij werkzaam was als leraar wis- en natuurkunde. Hij ontpopte zich als etno-nationalist. “De Hollander wordt overschat. Als het hem in Suriname te veel wordt, pakt hij zijn biezen”, schreef hij in 1968 in een pamflet.[1] Vanaf 1969 was hij directeur van de Algemene Middelbare School.
    In 1973 werd hij voor de Nationale Partij Suriname minister van Onderwijs en Volksontwikkeling in de regering van Henck Arron. In 1980 kwam door de Sergeantencoup onder leiding van Desi Bouterse een eind aan het kabinet-Arron II. Venetiaan werd docent aan de technische faculteit van de Anton de Kom Universiteit.


    gemodereerd
  26. Hoezo dood , hij lijkt me anders levend genoeg met zijn grote bek. Al die NPD jongens aan de top van die bonden moeten worden weggezuiverd. Nogal logisch, dat Suriname niet verder komt met zo’n overheidsapparaat, dat alles saboteert, het land kan met een derde toe, maar dan wel geprofessialiseerd. Begin totaal opnieuw. Neem een organisatiebureau ( niet uit Suriname) in de arm,cmet een staf die de lopende zaken afhandelt. Bepaal de organisatie en vervolgens ontsla de hele boel en laat ze allemaal opnieuw naar hun baan solliciteren.


    gemodereerd
  27. god , welke god , of denk jij dat je een god bent , nou het zal wel niets voorstellen , maar jij houdt wel van die afgod ddb he god , en paars is de kleur van de dood he , wat zal jij zeggen dat vrienden van jou vermoord zijn door paars , zou jij nog geloven aan die afgod ddb


    gemodereerd
  28. eigen+ mening , goh jij houdt van hooghart he , ja een van jou paarse vrienden he , en wat sabaku project betreft , gestolen grond he en is opgezet door jou paarse vrienden en die ontvangen dagelijks nog geld


    gemodereerd
  29. @ Passant.
    Hooghart roept op tot actie: “Chan maakt ons dood, laat ons pinaren en vernietigt ons”

    Waar was je toen van 25 Februari 1980 tot 1987 of tijdens de regeringen van Wijdenbosch, de regeringen van ddb, 25 Mei 2010 – 25 Mei 2015, 25 Mei 2015 – 25 Mei 2020.

    Passant, je ziet iets over het hoofd. Deze man was in de periode Wijdenbosch nog normaal denkend en heeft hij samen met de CLO Wijdenbosch ten val gebracht.
    Dit is de reden waarom Bouterse doodsbang voor hem was en ook zijn uiterste best heeft gedaan om hem uit te schakelen.
    Bouterse wist dat Hooghart hebzuchtig was en heeft toen zijn gevoelige snaar bespeeld om hem tot DNA lid, Commissaris van SZF etc. Ja en toen Hooghart de smaak van macht te pakken had werd hij abnormaal. Bouterse heeft hem goed bespeeld want hij heeft nooit acties tegen Bouterse ondernomen. Bouterse heeft hem dus abnormaal gemaakt. Nu ageert hij tegen Chan. Deze Ka zou hij nooit durven tegen Bouterse.


    gemodereerd
  30. @Ashna: zoals Jacko zegt en je naam luid ben je een koeli meid tog?
    Geeft niet hor, maar je klinkt behoorlijk gefrustreerd hor. Komt dat misschien omdat je familie daar in Su geen monopoliepositie meer heeft om zichzelf verder te verrijken over de rug van het volk.
    Een andere reden zou ook kunnen zijn dat ZE Chan zich als hindoe bekeerd heeft tot het Christendom. Aan je naam te horen ben je een hindoe (ja, ik ben een kenner) en vele hindoerianen kunnen het niet verkroppen dat een hindoe dat doet. Zoals jou is er nog een hier op deze site, ene Jaichandwa. Die is net zo gefrustreerd.
    Misschien moet je proberen om met hem in contact te komen, dan kunnen jullie elkaar troosten en verwennen met poulawrie, bilphoot en koorhi.
    Baja,.. ik hoop dat ik het goed heb gespeld hor, want anders kan het zomaar wat anders betekenen.


    gemodereerd
  31. Kwakoe van Helena Christina 15 november 2022 Bij 20:30
    Jij beweert dat Venetiaan Pengel ten val heeft gebracht. Dat is een grote leugen. Dat heeft zijn grootste adviseur Dr. Donner, die na de val van Pengel professor werd, gedaan.A@@
    Kwakoe is het Dr Donner, (bekend van de velmek affaire) die kwam vertellen dat Ir Devid geen ene moer voorstelde en dat hij hiervoor ook werd veroordeelt, dezelfde Donner, adviseur van minister Meyer, die premier Pengel in eerste instantie adviseerde een staking uit te lokken, daarna in een interview, als ik mij niet vergist, alles uit de doeken deed wat hij met Pengel in eerste instantie had bedisselt. Pengel zag hem als een verrader.
    Dit kan ik mij ook nog herinneren: “als ik ga, ga jij Pengel met mij mee”, uitspraak Meyer. Donner werd wel gezien als de man die Pengel had gevloerd met zijn opvatting/bewering dat (de velmek affaire is een politieke zaak) de premier zijn ontslag moet indienen, want de politieke verantwoordelijkheid berust bij de premier en niet bij een minister.

    Trouwens niet Donner heeft Pengel ten val gebracht, dat heeft Pengel zich zelf aangedaan met al zijn ondemocratische beslissingen, toen.
    Het was een leuke tijd, als jonkie/broekie.


    gemodereerd
  32. Hooghart, als hij ‘braakt’, klinkt hij als een botterik met zijn “fossiele” opvattingen, Hooghart staat bekend als een ‘spring in ‘t veld’, het wordt tijd om afscheid te nemen.


    gemodereerd
  33. Weer eentje die onder Bouta flink uit de pot gesnoept heeft die nu roept dat Chan het verkeerd doet. En alle domme zwarte die denken dat hij de wijsheid zelf is, en net zo dom lopen te blaten. Ze moesten zijn bankrekening eens doorlichten en onderzoeken hoe hij aan zijn geld is gekomen. Hij ie een parasiet van het ergste soort.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES