Moeder houdt handjes dochter (5) boven vuur fornuis om stelen stukje vlees

15

De 29-jarige moeder Sjelona M. is door de politie in Suriname aangehouden, omdat zij de handjes van haar 5-jarige dochter ernstig heeft verminkt. Ze hield deze boven het vuur van een brandende gasfornuispit.

De aanleiding van deze daad is dat het kind zonder toestemming een stukje vlees zou hebben gepakt uit de pot, wat de moeder zo kwaad maakte.

Volgens de moeder wilde zij haar dochtertje straffen om zulks niet meer te doen. Door deze handeling van de moeder liep het kind eerstegraads brandwonden op.

De politie werd hierover ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer werd naar de Spoedeisende Hulp gebracht voor medische behandeling.

In het belang van het onderzoek is de moeder overgebracht naar het politiebureau, waar zij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

De politie heeft de zaak voor verdere onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken.

15 REACTIES

 1. DIT IS GEEN MOEDER MAAR EEN SATAN!! ZELFS DE HEKS DOET DIT NIET!! Wat is dit man??? Kind zou zo blij zijn, dat zij vandaag uiteindelijk vlees zou eten!! Wat een drama zeg!! Ongelooflijk en ik wil het bijna niet geloven!! Was dat kind maar van mij!! IK heb zes kleinkinderen van 2 tot 20 en wij kunnen niet zonder elkaar. Als wij ergens bij een eettent ect zijn, wij bellen elkaar of er iemand iets wilt!! Maar deze vrouw is een Cobra die soortgenoten kan opvreten!! PFFFF heb geen woorden voor!!! Zij moet op haar blote billen op die zelfde brandende en gloeiende gasfornuis gezet worden!!!
  gemodereerd

 2. Suriname heeft veel zieke mensen,vele Surinaamse mensen hebben het denkniveau van een 4 de klas ve lagere school. Deze moeder heeft zeker een veel lagere niveua dan ve 4 klas lagere school. Want dat vuur brandt dat wisten ze al in de pre historie en dat daar mee gekookt kon worden wisten ze ook al.

  Dus als een volwassen persoon, een moeder dit met een kind doet kan alleen maar betekenen dat dit mens niet goed bij haar hoofd is.

  Deze mevrouw moet goed onder de loep worden genomen of ze wel 100 % is, want de methode van het afstraffen of af leren het nooit meer te doen roept wel heel vraagtekens op.

  Deze persoon moet de juiste straf voor haar daad krijgen die hiervoor van toepassing is. Deze zaak moet naar het gerecht worden gebracht. Zo niet is deze mevrouw een groot gevaar voor haar dochter, anderen en zich zelf en de maatschappij moet tegen dit soort mensen beschermd worden.

  Kinderen maken is zo gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat ook die mensen die niet goed bij hun hoofd zijn weten wat een goede of juiste opvoeding is. Grote groepen vd creoolse mannen weten als geen anderen wel bij verschillende vrouwen kinderen te maken, maar als om de verantwoordelijkheid gaat zijn ze weg en laten de kids bij de moeder, oma, enz achter.

  Hard maar waar.
  gemodereerd

 3. Nu is het tijd om het geklets en vrijlaten van die moeder, omdat ze kinderen heeft eens te vergeten.
  Deze kinderen zijn beter af bij oma of tante van vaders kant met voogdij van het gerecht, als die tenminste te vinden zijn, want dit heeft ze geleerd van haar moeder of zelfs in een weeshuis. Aanklagen wegens zware mishandeling en een jaar of 5 achter de tralies en steriliseren.
  gemodereerd

 4. !! Passant!! Woorden uit mijn mond!! Het maakte mij zo boos, dat ik stopte met mijn posting!!! Dit gedoe heeft mij teruggebracht naar mijn jeugd!! Ik stal ook soms stiekem een stukje vlees toen mijn moeder kookte en als ik betrapt werd, zei mijn goddelijke lieve moeder het volgende; Jongen heb even geduld (het moet nog garen) ga even je mond en handen goed wassen, dan kom je en dan krijg je straks veel meer en ja hoor, ik kreeg ook zoveel, dat ik niet meer aankon. Ik had nooit verwacht en gedacht, dat een moeder zoiets tegen haar kind zou uithalen dat onschuldig kindje!!! Jammer hoor!! Het kon ook anders!! Het heeft mij wel geraakt!!
  gemodereerd

 5. Geen elle lange verhaal voor deze sloerie, gewoon
  een duik Bosje brug geven!!!!! ”Moeder……… ja me
  L#l, gewoon een heks is ze”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. De criminelen die nu in Su rondlopen, zijn helaas geen kinderen
  van haar. Anders zouden ze geen crimineel zijn, maar een meisje
  van 5 dit aandoen, vind ik barbaars!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Dit kindje kan van mij elke dag eten krijgen. Over een paar dagen is de moeder weer thuis. Er is nergens waar ze ht kindje kunnen zetten. Triest gewoon.
  Kinderen gaan met honger naar bed.
  gemodereerd

 8. 29 jarige moeder. Ik gok erop dat ze al 10 kinderen heeft van 10 verschillende mannen. Zal wel van een bepaalde etnische groep zijn. Ja daar ga ik weer maar is de keiharde waarheid dat die etnische groep zich misdraagt. Kijk maar zelf naar de foto’s die hier op de waterkant verschijnen van criminelen. Wie zien jullie daarop staan. Ik zie alleen “chinezen” hoor. Jullie ook toch?
  gemodereerd

 9. Meisje joe bim déh mi sisa.ik had je zeker een pak gegeven of beter gezegt je zou echt niet op gedachte komen.jij moest eigenlijk in srilanka zijn.
  gemodereerd

 10. Kijk komende werk. Ze komt vrij. Waar moeten de kinderen?? De staat geeft de kindertehuizen zo goed als niets.
  Ze doeken op.
  Oma en tantes van bepaalde families kunnen niet eens zichzelf verzorgen
  gemodereerd

 11. Dit is geen moeder.
  Misschien vloeit dit voort uit een traumatische gebeurtenis van haar zelf.
  Psychologische hulp voor moeder en kind
  gemodereerd

 12. Vlees was waarschijnijk alleen bestemd voor egoitische wijf
  Je plaatst je kinderen op de eerste plaats en plaats jezelf op de laatste plaats
  Foei foei
  gemodereerd

 13. Deze vrouw moet flink gestraft worden. Wat heeft dit kind thuis nog meer meegemaakt met deze heks⁉️
  Dit slachtoffertje moet uit huis geplaatst worden. Ver uit de buurt van deze beul.
  Maar het zijn vreemd genoeg juist deze kinderen die van zulke moeders blijven houden.
  (Stockholm-syndroom⁉️).
  gemodereerd

 14. debby , jij en eten geven , flikker op man jij daar in de bijlmer , jij geeft niets om kinderen en zeker niet om de kinderen van Suriname , die moeder moeten ze levend verbranden voordat jou liefje nibte deze troela toch weer vrij krijgt
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.