maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMediaman Clifton Limburg ontslagen uit het ziekenhuis

Mediaman Clifton Limburg ontslagen uit het ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Mediaman Clifton Limburg (Limbo) is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij zal nog niet op de radio te besluiteren zijn, omdat hij van de dokter nog een paar dagen thuis moet rusten.

“I’m a child of God. Yes I am. Alle glorie voor de almachtige vader, onze God. Dank aan de geestelijken, aan directie, specialisten, artsen en verpleegkundigen van het AZP. Zeker ook dank aan allen die hebben gebeden en in welke vorm dan ook attentie hebben getoond.

Always put your trust in the lord. Hij weet wat hij doet en geeft op z’n eigen tijd antwoord op open vragen”, zegt Limbo.

De bekende mediaman van Suriname was in de avond van 24 oktober met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daardoor kwam de populaire Bakana Tori op LIM FM de afgelopen dagen te vervallen.

Limburg werd in 2019, toen hij perschef van de toenmalig Surinaamse president Bouterse was, ook al opgenomen in het ziekenhuis en moest het rustig aan doen daarna.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Jij moet blij en trots zijn idioot, dat je een tweede kans heb gekregen om te overleven!! Het was jou verdiende loon voor, wat jij altijd rommel uit je nek kraaide!! Dus wees nu op je hoede en kraai geen nonsens meer. Ik hoop dat jij je les nu al hebt gehad. Het is wel een waarschuwing!! Volgende keer ben je pijp uit en ga je naar de hel!! Dus pas op!!! Als je netjes gedraagt, dan wens ik je wel heel veel beterschap!!!


  gemodereerd
 2. Zorg er voor dat je rust in je leven brengt. Je slaapt te weinig, gaat zn tol eisen.
  Beterschap en tot gauw.
  Die negatieve gasten moeten nr 90 sec luisteren.


  gemodereerd
 3. Ook ik was 20 jaar geleden een groot fan van deze (destijds) politiek commentator en heb nooit begrepen dat hij bij kamp Bouta terecht is gekomen maar God heeft hem nog een beetje tijd gegeven om daar nog eens goed over na te gaan denken en zijn leven te verbeteren.
  Ik wens hem veel ‘beter’schap en kracht daarbij.


  gemodereerd
 4. Waar ik echt niet goed van wordt is dat deze man, die alles wat God verboden heeft, heeft gedaan.
  En nu is hij roomser doen dan de paus .
  Flikker toch op limbo.en neem je grootste bewonderaar Debby met je mee.
  Jij bent de flying monkey van didibri.
  En nu ga je de schijnheilige uithangen.


  gemodereerd
 5. Always put your trust in the lord. Hij weet wat hij doet en geeft op z’n eigen tijd antwoord op open vragen”, zegt Limbo.

  Ook verantwoording afleggen waarbij enkele accenten op “gij zult niet liegen” maar vooral “eer uw vader en uw moeder” en “gij zult niet stelen”


  gemodereerd
 6. limbo , en , geen vuil woord meer van een ieder die tegen de ndp is he , want jij bent gewaarschuwd , ga bekennen dat jij ook tussen 2010-2020 mee geholpen hebt met het stelen van het geld dat van het volk was , en ga dan rusten in een donkere cel in santa boma , en die zonnebril hebt jij daar niet meer nodig


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES