15-jarige steelt bromfiets en verkoopt onderdelen via Facebook

7
Facebook op laptop

De 15-jarige Celvino P. is woensdag door de politie in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld wegens diefstal van een bromfiets.

De aangever deed afgelopen maandag aangifte van diefstal van zijn bromfiets. In de nacht van zaterdag op zondag vergat de aangever zijn bromfiets op slot te doen. Hij liet de brom onder een afdakje naast de woning staan.

De volgende morgen toen hij wakker werd merkte hij dat zijn rijtuig er niet meer was. Hij stapte naar de politie en deed aangifte. Woensdag zag hij een onderdeel van zijn bromfiets op Facebook te koop. Hij reageerde op de post en gaf de persoon te kennen dat hij ge√Įnteresseerd was.

Er werd een afspraak gemaakt waarna de aangever samen met de politie de plaats aandeed. De gestolen bromfiets van de aangever is bij de 15-jarige verdachte teruggevonden Daarnaast werden ook andere bromfiets- en onderdelen aangetroffen, waarvan de verdachte de herkomst niet kon verklaren.

Celvino is een oud bekende van de politie. Hij is eerder door de justitie voor soortgelijke diefstallen aangehouden en in verzekering gesteld. Volgens de politie heeft de verdachte geen lering getrokken van zijn eerdere aanhouding.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 15-jarige recidivist in verzekering gesteld. De bromfiets is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

7 REACTIES

 1. Ik heb vaak gescchreven dat mensen die over de schreef
  gaan gelijk elimineren! Kijkt maar deze K#nker gezwel hij
  is pas 15, en hij is al een recidivist het zit gewoon in zijn
  genen Dna:voor de slimmen.) Hij is al een beroep crimineel
  in het dop, naarmate hij ouder wordt, wordt het erger! Je
  moet ijzer smeden als het heet is, dus nu deze K#nker
  gezwel gelijk een zwemles geven BB. Zijn nakomelingen
  straks worden ook criminelen, het zit gewoon in zijn genen!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ik denk dat deze opgeruimd moet worden. Er komt geen verbetering.
  Zn familie zal zeggen, was een eerlijke lieve jongen.
  Criminaliteit wordt mt de dag erger.
  gemodereerd

 3. Ze zouden deze kleine didibri eens goed moeten aanpakken voordat hij zich ontwikkeld tot een echte Satan/DiDiBri.
  gemodereerd

 4. Met moet de helers 4x bestraffen!! een geldboete opleggen van tenminste 10.000 srd voor een waar die gestolen is tot een waarde van 15000 srd met gevangenisstraf en daar boven tot 100.000 srd, 60.000srd boete opleggen met gevangenisstraf. En alles wat daarboven gaat, dan een ton boete met gevangenisstraf!! Wel alle gestolen spullen moeten terug!! Bij niet vinden van de spullen, dubbel bestraffen en beboeten!!

  De wetgeving NU veranderen!!
  gemodereerd

 5. Celvino 15 Jr oud (jong) en nu reeds een notoire dief/rover ? Lijkt mij een hopeloos geval. Over enkele jaren zal hij wel gepromoveerd zijn tot…….wie weet.
  gemodereerd

 6. Lastig zo met de neefjes van mijn neefjes Dodo en Dada. En weet je wat het allemaal is. Het is de schuld van Chan. Hij heeft deze neefje ertoe aangezet. Dit door hem niet tijdens zijn opvoeding te leren dat het niet mag.

  Ook de kolonisator gaat hier niet vrij uit. Foei kolonisator en Chan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.