donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWerner Kioe A Sen benoemd tot bevelhebber Nationaal Leger

Werner Kioe A Sen benoemd tot bevelhebber Nationaal Leger

-

Does Travel

President Santokhi, die opperbevelhebber van het Nationaal Leger (NL) in Suriname is, heeft gisteren kolonel Werner Kioe A Sen benoemd tot bevelhebber. Hij heeft reeds geruime tijd waargenomen in deze functie en is nu officieel benoemd.

De opperbevelhebber gaf aan dat de kolonel en zware verantwoordelijkheid op zich neemt die gedrevenheid, slagvaardigheid, toewijding en inzet vereisen.

“Het Surinaams Nationaal Leger heeft niet alleen de taak om het grondgebied te verdedigen, maar het wordt ook ingezet bij de ontwikkeling van het land. Motivatie en betrokkenheid zijn zaken die vereist zijn om de moeilijke tijden door te komen”, liet Santokhi weten.

De opperbevelhebber feliciteerde Kioe A Sen en sprak de hoop uit dat de nieuwbakken bevelhebber met de kracht van de Almachtige, het leger naar grotere hoogten zal tillen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. Ze zijn te veel bezig met poppenkast spelletjes in Suriname. Daar is Suriname onder leiding van Chan kampioen. Laat het leger het Tigrigebied terughalen. Maar tja, met een paar speelgoedhelicopters en verroeste geweren zal het zeker niet lukken. Die boeven van Guyana weten dat heel goed.

    Voor mijn part laten ze alle militairen politietaken uitvoeren om de criminaliteit te bestrijden. Dat is pas nuttig.


    gemodereerd
  2. Mooi. Gefeliciteerd. Gaat u de politie helpen met de criminaliteit?? Maar ook jouw militairen komen met schotverwondeng op EHBO.
    Wie vraagt de pres van jullie wanneer er eindelijk een minister op financien komt???


    gemodereerd
  3. Laat ze maar de grenzen bewaken ipv, de hele dag met hun piemeltje spelen!!!! ”Ze kosten alléén maar geld, en doen geen ene moer voor terug”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Van harte gefeliciteerd Bevelhebber Kioe A Sen!
    Veel succes bij het vervullen van uw ambt.


    gemodereerd
  5. Wat een poes-pas met allerlei toeters en bellen. Natuurlijk ontbreekt de nodige retoriek van Chandrika niet. Een lachertje met deze man die er steeds meer alleen voor komt te staan.Vorige week ging hij de back track naar Guyana officieel openen.Aan de Gutanese zijde van de back track route was het muisstil.Geen enkele president of minister stond aan de Guyanese zijde. Chandrika maakt zich wereldwijd belachelijk.Een smokkelroute wordt door hem tot een officiële route gebombardeerd.Waar zijn een douane post en de politiepost die noodzakelijk zijn bij elke grensovergang. Chandrikapersad is het spoor bijster.Die man moet in therapie.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES