Kassamedewerkster vergokt meer dan 200.000 SRD van Suribetshop

10
suribet-gokken-suriname
Waterkant archief foto - spelen bij een Suribet apparaat in Suriname

De 26-jarige Chayenne H. is door de politie in Suriname aangehouden en in verzekering gesteld, wegens verduistering van meer dan 200.000 SRD ten nadele van haar werkgever.

De jongedame was als kassamedewerkster werkzaam bij een Suribetshop in Paramaribo en zou in de periode tussen 1 oktober tot en met 23 oktober bovenvermeld bedrag hebben vergokt.

De werkgever ontdekte het kasverschil en stapte daarna meteen naar de politie. De verdachte verklaarde dat ze zelf 10.000 SRD heeft vergokt en de rest gebruikt is om een klant op rekening te laten spelen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Chayenne in verzekering gesteld.

10 REACTIES

 1. Hoe dom kan de werkgever dan niet zijn vraag ik mij af!! Een echte domme Koe van een werkgever!! Heeft hij dan geen bepaalde afspraken met de personeelsleden bv zolang jij bij mij in dienst bent, mag je niet gokken bij ons in de goktent!!! dat zijn onze huisregels!! Accepteer je dat niet, dan maar elders solliciteren!!

  Heeft zij elders dat geld verspeeld en iemand anders laten gokken op de rug van de werkgever?? Ik zou haar een trap achter haar reet geven en opdonderen met zulke Awaries!! Chayenne !! De naam zegt al genoeg!! schande voor je fams and friends!! Volgens mij heb je ook geen zelfrespect en gewetenloze sloerie!!

  Al het geld moet zij terug betalen en voor paar jaren de Jail Santoboma gaan schoonmaken!! en als zij geen geld heeft terug te betalen, dan haar eigendommen in beslag nemen!!
  gemodereerd

 2. Je neemt een jong meisje in dienst die je weinig of bijna niets betaald, dan krijg je dit.
  Moet de politie elke keer bemoeien met suribet diefstal??
  Laat suribet het zelf uitzoeken. Vernielen de jeugd
  gemodereerd

 3. Voor dit soort praktijken is het goed voor de eigenaar, want het hele goksysteem moet men in Su afschaffen. Dat deze ondernemers het niet inzien hoeveel gezinnen en mensen aan gokken kapot gaan.
  gemodereerd

 4. De bedriegers bedrogen. Laten we hopen dat het de parlementariërs, die aan de bel getrokken hebben over de vele Suribet gokhuizen in het land, lukt om de regering zo ver te krijgen dat een heleboel van de Suribet gokhuizen gesloten worden.
  gemodereerd

 5. @ D. Debby
  Domme Debby dus, daar staat dat extra D. voor je naam.
  Stelen heeft niks te maken met leeftijd, en als je 26 bent
  bent je al een volwassen persoon. Wie moet er dan mee
  bemoeien bij een diefstal ? ”Jij vindt dat Suribetshop dat
  zelfs moet oplossen. ”Kort samengevat, je bent nog dommer
  dan mijn tenen nagels”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ik vraag me echt af wat de selectieprocedure van de werkgevers is om zo vaak zulke werknemers aan te nemen. Zeker drinken ze eerst een shot whisky of de eerste meid die met ze in het bed duikt die krijgt de job…
  gemodereerd

 7. Ik gok al een paar jaren verstandig zonder schulden te maken. Ik stop dagelijks mijn overgebleven kleingeld van het boodschappen doen in een oud koekjesblik waar ik een gleuf heb gemaakt en met een paar druppeltjes 2 componentenlijm is mijn blik dicht totdat er niets meer bij kan of Mr Hardtime mij bezoekt . Waarom niet sparen ipv je geld in een automaat te stoppen? Wanneer gaan de mensen inzien dat alleen de eigenaren van loterijen en gokbedrijven winnen?
  De uitbaters zijn ook steeds vaker fout om jonge mensen (die vaak geen familie zijn) aan te nemen voor zo een verleidelijke baan (pot poespoesie fu luku merki)
  Mensen koop langhoudende voedingsmiddelen en vul je voorraadkast safety first!
  gemodereerd

 8. Suribet kantoren innen miljoenen per dag en met dat geld gaan ze usd dollars kopen om het te stoppen op hun buitenlandse rekeningen, dus niet erg als nou iemand dat geld van hun pikt. Daarom zijn er ook geen goedkope usd dollars meer en alles wordt duurder en dat komt ook omdat het volk zelf de Suribet kantoren rijk maakt en dat weten zij niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.