dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurProbleem met visum nekt bezoek Wintiformatie Sangrafu aan Nederland

Probleem met visum nekt bezoek Wintiformatie Sangrafu aan Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

Het bezoek van de Surinaamse wintiformatie Sangrafu aan Nederland is tot nader order uitgesteld. De band heeft dat vandaag bekendgemaakt en als reden opgegeven dat ze nog geen reactie heeft gehad op de visumaanvragen om het land te bezoeken.

De geplande welkom show van vrijdag 28 oktober is verschoven naar een nader te bepalen datum. Hooguit 5 november zullen de fans het besluit weten, laat Sangrafu weten.

“Wij zijn overeengekomen dat de mensen die reeds hun kaartjes gekocht hadden en hun geld terug willen, de organisatie daarvoor kunnen contacten of u mag u uw toegangskaartje behouden tot dat we een andere datum hebben gevonden voor onze welkom show.

Wij als artiesten betreuren dit ten zeerste en de organisaties Pergrin, B.j.m , en Sangrafu doen er alles aan om alles inorde te krijgen voor de band zodat wij zo spoedig mogelijk kunnen vertrekken”, aldus de formatie.

De laatste keer van Sangrafu in Nederland was in 2007. De vraag naar de groep in het land is groot. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. jullie willen naar Nederland maar Nederland valt onder Schengenlanden van de Europese Unie dus daarom is nog steeds een visum nodig


    gemodereerd
  2. De vorige groepen die naar Nederland gingen hadden vele kilos cocaine in hun koffers om wat extra centjes in Nederland te verdienen.


    gemodereerd
  3. Ik adviseer de mensen hun geld terug te nemen. Deze formatie zal niet op korte termijn naar Nederland komen. Daarvoor zullen ze geen toestemming krijgen. De familie NOOITMEER had bilaterale afspraken moeten hebben gemaakt met Nederland, over de uitwisseling van artiesten. Dat is niet gebeurd. Het hoofd van de familie denkt dat de Schengenlanden een volledige uitzondering zullen maken voor de bewoners van het dorp, maar dat zal niet gebeuren. de EU is bang dat ze zullen onderduiken en gaat geen medewerking verlenen. Rutte heeft het dorpshoofd gewoon voor de gek gehouden.


    gemodereerd
  4. Toppunt van hoogmoedswaanzin of ordinaire oplichting.
    Je organiseert “dingen” in het buitenland zonder de vereiste documenten, zomaar…


    gemodereerd
  5. Er wordt veelste veel drugs vanuit Suriname onderschept en de autoriteiten doen precies alsof hun neus bloed ,er worden geen harde maatregelen dan wel een stop vanuit de regering van Suriname gedaan, vanaf 2021 regent het van kilo’s cocaïne vangsten.
    Vandaar dat het IND zo moeilijk doet om reizigers vanuit Suriname het land binnen te laten, Suriname heeft nu zogenaamd een hechte band met Ned (dat is wat er gezegd word ,het zou helemaal niet zo moeilijk voor de ingezetenen van suri moeten zijn het land binnen te mogen,zie daar de leugenachtige schijn bedrieglijke relatie tussen de twee landen.


    gemodereerd
  6. Dit soort formaties zijn FUNEST voor de goede geestelijke ontwikkeling/opvoeding voor de AFRO jongeren.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES