Tiener onder bedreiging van vuistvuurwapen beroofd

2
Politie in Suriname

De 17-jarige Milton C. is afgelopen middernacht beroofd door twee gewapende criminelen. Dit gebeurde aan de Saramaccastraat in Suriname, ter hoogte van de Ladesmastraat.

Volgens het slachtoffer liep hij over de Saramaccastraat. Gekomen ter hoogte van de Ladesmastraat werd hij door de verdachten, die gewapend waren met een vuistvuurwapen onder schot gehouden en beroofd.

De buit betreft 400 SRD en twee halskettingen, waaronder een van geel metaal en de andere van stainless steel. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Na de daad zijn de daders met medeneming van de buit richting de Timmermanstraat gerend. De politie van Nieuwe Haven heeft de aangifte opgenomen.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

2 REACTIES

  1. Hersenloze Debby heb jij niets te doen. Stel die vraag aan je zelf. Want die opmerkingen van jouw geeft aan dat je een nietsnutter bent. Want het lijkt erop dat je de heldag en nacht op je telefoon bent. Ga wat nuttigst doen met je tijd. Want weet jij het beter dan had je het land moeten regeren. Maar met een 0,0 verstand heb jij het niet gered. Onzin kraaien met een mobiel in je hand heeft geen zin. Ga wat planten en kweken daar kun je beter je tijd voor gebruiken.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.