Clifton Limburg met spoed opgenomen in ziekenhuis

18
Clifton Limburg

Mediaman Clifton Limburg is gisteravond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat heeft zijn zender LIM FM in Suriname vandaag zelf laten weten.

“Vanwege dit gegeven komt Bakana Tori te vervallen. Wij vragen uw begrip voor het bovenstaande en wensen hem een spoedig herstel toe. Wij zullen u op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen”, meldt de zender.

Limburg werd in 2019, toen hij perschef van de toenmalig Surinaamse president Bouterse was, ook al opgenomen in het ziekenhuis en moest het rustig aan doen daarna.

18 REACTIES

 1. Eerst dacht ik dat het om Clifton Braam ging, maar toen realiseerde ik me dat het om Limbo a.k.a. Goebbels ging.
  gemodereerd

 2. waterkant.net/suriname/2022/10/25/schokkende-beelden-decembermoorden-in-tv-programma-ogv/

  A saka saka dagoe heeft gehoord wat er wordt uitgezonden. Hij neemt zijn vlucht
  gemodereerd

 3. zo eventjes geen discriminatie , we zijn jou niet vergeten dat jij tussen 2010-2020 , iedereen die tegen de ndp was discrimineerde
  gemodereerd

 4. Volgens de dokter mag Clifton voorlopig niet werken..
  Hij en werken. En nu ook nog eens bedrust van ’t niks doen. Schoolvoorbeeld van hoe een domme baboon het tot rijkaard schoppen kan. Deze ordinaire racistische overschreeuwer heeft zijn zakken goed gevuld. Ach ik zal niet rouwig om zijn als hij voor eeuwig rust (niet) heeft.
  Clifton en werken?
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 5. Ik heb zeker van je genoten 20 jaar geleden, toen je nog ‘scherp’ was maar daarna heb je je ziel verkocht aan de firma B pff
  Toch, wens ik je het allerbeste want op haat kan zeker niets groeien!
  gemodereerd

 6. Hopelijk komt nu een einde aan de bull$hit bakana tories. Freddy Seisburg heeft de ontvangst commissie al kant en klaar.
  gemodereerd

 7. @ D.Debby
  Hij deed (zg zijn werk al zittend en slapend, hij werd gewoon in het zadel geholpen. ”Ja door vriend en jullie baasje, dat is
  het” Adviseur ????? Ze bedoelen ”Verklikker voor DDB”
  Hij praat alles wat krom is recht voor zijn Baasje, en jij
  bent het hetzelfde. Trouwens dat doet, alle riool ratten!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. JZwartmans 25 oktober 2022 Bij 19:13
  “Misschien te veel gesnoven” van de restanten van Baas!!!

  Neen Jacko!! Hij rookte gratis!! Zat vaak naast bij zijn baasje als hielenlikken.
  gemodereerd

 9. Debby, was Limbo één keer rust aanraden niet genoeg, waarom drie keer achter elkaar? Het lijkt wel alsof je hem eindeloos/voor eeuwig wil laten rusten. Dat zou misschien niet zo gek zijn, ik ben alleen bang dat het in Limbo’s geval niet in vrede zal zijn, vooral wanneer hij gezelschap krijgt van zijn Poppenkast Baas hebben we de poppen aan het dansen.
  gemodereerd

 10. debby jij hebt limbo te vaak genomen en nu is hij met spoed opgenomen , jij doet het met ouderen he of ben jij zelf al zo’n ouwe zak
  gemodereerd

 11. Jullie schelden Limbo uit,en wensen hem van alles en nog wat zelfs de dood,jullie zijn niet meer te redden. Ik wens jullie allemaal, een leuke leedvermaak feestje toe,met jullie leider mister Evil..en als jullie feestje ten einde is,dan wacht de heer Karma op jullie stuk voor stuk, ik wens niemand iets negatief toe,God onze schepper bepaald alles,en HAAT niemand. Trouwens Limbo heeft geen journalisten opleiding, maar hij is met nog heeel weinig anderen de top in Suriname. Jullie maken jezelf onsterfelijk belachelijk met jullie duivelse verwensingen aan anderen dus alle PANNENKOEKEN, en dienaren van de satan,have a nice day, kijk in de spiegel, dan zullen jullie allemaal zien,dat ik gelijk heb.MAY GOD BLESS YOU ALL.doe niet mee aan verkeerde ,en duivelse handelingen, Gado oh strafoe joe.Limbo ik wens jou een spoedig herstel toe nanga ning voe a biegie mang na ien hemel.God bless every body, also the wrong one.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.