Man bijt en berooft vrouw na meningsverschil

6
Man bijt

Een man en een vrouw kregen zaterdagavond rond 21.00u een meningsverschil voor een winkel aan de Leeuwensteinstraat in Suriname, waarna de man de vrouw heeft gebeten en beroofd van haar tas.

Het slachtoffer S.S. bevond zich in de winkel, toen de verdachte -kennelijk haar partner- haar voor de winkel heeft aangevallen. Hij is nadien met zijn auto weggereden met medeneming van haar tas inhoudende 4.000 SRD, 400 USD, paspoort, huissleutels en andere persoonlijke spullen. De Surinaamse politie werd ingeschakeld, die ter plaatse verscheen.

Ter plaatse werd de aangeefster aangetroffen, die verwondingen aan haar rechtermiddelvinger vertoonde. Volgens het slachtoffer is zij gebeten door de man. Ook vertoonde zij een schram aan haar linker ringvinger en striemen aan haar hals.

Volgens de aangeefster kreeg zij een meningsverschil met de verdachte, die in eerste instantie haar mobiele telefoon afpakte. Hij liep daarna uit de winkel. Na enige tijd kwam hij terug en gaf de vrouw haar zaktelefoon terug.

Hij droeg de vrouw op om in zijn voertuig in te stappen. Ze weigerde dit te doen. De man werd agressiever en probeerde haar ring weg te trekken, maar dat lukte hem niet. Hij beet haar om die weg te krijgen. Hij rukte vervolgens haar tas en reed daarmee weg.

De verdachte verliet de plaats met een witgelakte Mazda Pick-up. De ingeschakelde politie van Munder heeft de verdachte intussen aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het onderzoek duurt voort.

6 REACTIES

  1. Is hij familie van Peter Gilles die Nicolleke ook beet en mishandelde? Die zijn nu gewoon weer bij mekaar en hij moet nog berecht worden. En ze leven nog lang en gelukkig
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.