Gewapende overval op woning aan de Motiweg

6
Politie gearriveerd op locatie

Drie criminelen hebben woensdagmorgen een gewapende roofoverval gepleegd, op een woning aan de Motiweg in Suriname. Daarbij werden een man en vrouw die in de garage zaten, overmeesterd en beroofd van hun mobiele telefoons en contactsleutel.

De slachtoffers S.K. (70) en F.H. (53) waren in de garage van de woning aan het praten, toen drie mannen plotseling over de schutting sprongen. Volgens de slachtoffers waren ze allemaal gemaskerd. Twee van hen waren gewapend met messen.

Onder bedreiging daarvan werden ze van hun persoonlijke spullen beroofd. De verdachten hebben vervolgens de woning doorzocht, maar hebben niets daaruit kunnen wegnemen. Nadien vluchtten zij de woning uit en renden het bos in.

De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De slachtoffers bleven ongedeerd.

6 REACTIES

 1. Ik hoop echt dat een politieke partij komt die de doodstraf gaan invoeren. Zij zou zelfs bij de volgende verkiezingen kunnen winnen. Als er een referendum gehouden zou worden denk ik dat de meerderheid voor de doodstraf is. Want rovers, friends and family is toch in de minderheid hoewel ze een zeer groot groep vertegenwoordigen.

  De roversclub moet flink uitgedund worden anders blijft dit land voor altijd en eeuwig doorsukkelen met achteruitgang. Het houd de ontwikkeling ernstig tegen, geen enkel buitenlandse investeerder gaat zo willen komen. Bovendien willen heel veel middenstanders vluchten uit Su met hun kapitaal. Niet stemmen voor de doodstraf is zelfmoord op termijn.
  gemodereerd

 2. Jammer: dat niet doodgeschoten werden, saka saka!
  Ik ben een voorstander om dit soort onkruid, te verdel-
  gen. Ik zou me als vrijwilliger aanbieden, maar dan wel
  zonder gevolgen, in de zin van de wet !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.