Online nascholing voor huisartsen en doktersassistenten

4

Huisartsen en doktersassistenten kunnen vanaf woensdag 19 oktober gebruik maken van het online-nascholingsplatform van Prelum. Dit platform CHI Scholing, komt beschikbaar dankzij intensieve samenwerking tussen Hisuri, Stichting Amigoal, Prelum en Neo-Software.

CHI Scholing, in Suriname mogelijk gemaakt door Stichting Amigoal en lokaal gefaciliteerd door Stichting Cohisur, biedt huisartsen en doktersassistenten geaccrediteerde en deskundige nascholingen gericht op de huisartsgeneeskundige zorg in zijn volle breedte.

Het up-to-date houden van kennis is belangrijk omdat de huisartsgeneeskunde de spil is in de gezondheidszorg voor alle Surinamers. Er is ook aandacht voor preventie- en leefstijl programma’s, belangrijk in het voorkomen van aandoeningen en het versterken van mentale gezondheid.

Alle aangeboden nascholingen zijn goedgekeurd en erkend door het Surinaamse Ministerie van Volksgezondheid, waarmee dit eraan bijdraagt dat huisartsen hun medische registratie kunnen continueren.

4 REACTIES

  1. Op welke leeftijd moeten huisartsen in Suriname met pensioen? Ik heb de indruk dat de huisartsen in Suriname tot op zeer hoge leeftijd door mogen gaan met hun praktijk(en). Een leraar, piloot of politieagent (om maar een paar willekeurige beroepen te noemen) worden op zestig jarige leeftijd met pensioen gestuurd, alleen doktoren en politici mogen zich beschikbaar blijven stellen totdat de dood hen scheidt van hun geliefde baan(tje) en ze hebben daarbij niets te maken of er door hun toedoen onschuldigen of zelfs het hele land naar de knoppen gaan.
    gemodereerd

  2. Met de LOI Kom je er wel😂😂😂😂
    Digitale na-bijscholing. In mijn tijd kregen wij ( van het OK-Team ) scholing op de opleiding voor verpleegkundigen en gaven wij weer scholing aan de Ambu-broeders/zusters en doktersassistenten en wijkvplk / Vroedvrouwen destijds @Bakerdames ben ook al een ouwe lul😂😂
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.