Echtpaar midden in de nacht overmeesterd en gekneveld achtergelaten in slaapkamer

7
Echtpaar midden in de nacht overmeesterd en gekneveld achtergelaten in slaapkamer

Een echtpaar in Suriname is afgelopen nacht slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval aan de Santakoemarieweg, een zijstraat van de Welgedacht A-weg.

De vrouw des huizes zegt tegen de redactie van Waterkant.Net dat ze samen met haar partner en zijn twee dochters in de bovenverdieping wonen. De zoon van de eigenaar woont beneden.

Rond 03.00u werd er getikt op de voordeur van het gezin. De man werd wakker en stond op. Hij dacht dat zijn dochter op de deur klopte.

Hij maakte open en zag tot zijn schrik drie gemaskerde mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen en de tweede met een hamer. De dader met het vuurwapen hield de man terstond onder schot. Op dat moment was zijn vrouw in de slaapkamer. Een van de rovers liep naar de slaapkamer en hield de vrouw vast.

De man werd middels een riem en een broek van de vrouw vastgebonden. Ook zijn vrouw werd gekneveld met een doek. Vervolgens trokken ze alle kasten open op zoek naar waardevolle spullen (foto).

De rovers zijn ervandoor gegaan met 50.000 SRD, kleingeld bij elkaar meer dan 4.000 SRD, waardevolle sieraden, drie gascilinders, drie mobiele telefoons en een jachtgeweer met bijbehorende hulzen.

De daders lieten het echtpaar gekneveld in de slaapkamer achter, die op slot werd gedaan.

Volgens de vrouw heeft haar man de dochters, die in hun slaapkamer sliepen, geroepen. Zij hadden niets van de beroving gemerkt. De dochters maakten de slaapkamerdeur open. Intussen hadden de ouders zichzelf bevrijd.

Volgens de vrouw probeerden de criminelen met het voertuig van de slachtoffers weg te rijden, maar omdat ze niet wisten hoe ze het alarm van de auto moesten uitschakelen, mislukte dit.

De politie van De Nieuwe Grond werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De slachtoffers bleven ongedeerd.

7 REACTIES

 1. Daar heb je de criminelen weer en minister Amoksi is in diepe rust in zijn hangmat. Af en toe komt hij uit zijn hangmat om een paar politieagenten te bevorderen en daarna valt hij weer in diepe rust. Dit noemt Chan zijn dreamteam (dromen in je hangmat).
  gemodereerd

 2. weer een stel van die laffe honden van de eigen+mening club he , ja de paarse vrienden van jou gaan gewoon door , maar deze laffe honden krijgen straks een priem in hun kop en einde oefening , die priem is een prachtig wapen en kan miljoenen keer gebruikt worden , goedkoop he +
  gemodereerd

 3. wie maakt op zo’n uur zijn deur open zonder te checken wie het is? Misschien ook een goed idee om een hond of twee te verzorgen
  gemodereerd

 4. Opsporen en in de vleesmolen, voor de hongerige Su honden. Amoksi Alesi kan er niks aan doen, hij krijgt geen opdracht
  van zijn baas (Chan S)om te handelen. Dus……. inderdaad
  hij wordt slapend rijk!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Mijn huis is ook leeggehaald!! waarde SRD 69500, in 2018. ! nu heb ik mijn wapen. Mi dati aw kier deng!! mi dati sa sutu! mi dati sa du spang naga deng! ik loop met pistool!! ik heb ook pepperspray!! Dan wil ik Nibte hebben! en als ik vrij kom, dan pak ik alle wie mij niet eerlijk heeft gezien en of geoordeeld!1 ik wil gewoon gerechtigheid!!
  gemodereerd

 6. Ik hoop echt dat een politieke partij komt die de doodstraf gaan invoeren. Zij zou zelfs bij de volgende verkiezingen kunnen winnen. Als er een referendum gehouden zou worden denk ik dat de meerderheid voor de doodstraf is. Want rovers, friends and family is toch in de minderheid hoewel ze een zeer groot groep vertegenwoordigen.

  De roversclub moet flink uitgedund worden anders blijven jullie doorsukkelen met achteruitgang. Het houd de ontwikkeling ernstig tegen geen enkel buitenlandse investeerder gaat zo willen komen.
  gemodereerd

 7. Juist, rovers moet je thuis gewoon neerknallen, met legaal of illegaal wapen, maakt niet uit. Het moet een voorbeeld goor andere zijn. Slaap dus met een wapen in je kamer want die is goedkoper dan dat je je geld en bezittingen verliest, politie gaat je op dat moment echt niet bijstaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.