Interim-managementteam KPS doet verslag aan president

2

Het eerder dit jaar door president Chandrikapersad Santokhi ingestelde interim-managementteam (IMT) bij het Korps Politie Suriname (KPS), heeft zijn tussentijds verslag gedaan aan het staatshoofd.

Tijdens een overlegmoment op vrijdag 14 oktober op het Kabinet van de President heeft de president zich zo omstandig mogelijk laten informeren omtrent de stand van zaken met betrekking tot het reorganisatietraject van het KPS.

De ontmoeting op het kabinet vond plaats op uitnodiging van het staatshoofd. Tijdens het overleg waren naast de IMT-leden onder meer minister Kenneth Amoksi en directeur Sharma Lakhisaran van Justitie en Politie (JusPol), de beleidsadviseur en leden van het adviesteam van de bewindsman aanwezig.

Behalve de reorganisatie van het korps, zijn ook de knelpunten waarmee het politieapparaat kampt, aan de orde gekomen. Het IMT is ook ingegaan op het criminaliteitsvraagstuk, de aanpak en resultaten daarvan. Ook de interne bedrijfsvoering is onderdeel van bespreking geweest.

Het interim-managementteam, dat vanaf februari dit jaar aanzit, werkt ook aan Meerjarenbeleidsplan. Hiervoor is er eerder een werkgroep ge√Įnstalleerd.

2 REACTIES

  1. Wat is de stand van zaken t.a.v. aanhouding Saya? Is het waar dat hij al vrij is gelaten??
    Wat is de Stand van zaken 1000kg. Coke dat onlangs is gevonden?
    Wat is de stand van zaken 3 verbrande lichamen in pick-up?? ..dar zijn belangrijke voor de samenleving om te weten niet over stand van zaken vam straatrovertjes of zakkenrollers die zijn aangehouden. We willen update van de spraakmakende zaken.
    gemodereerd

  2. en zijn al die rotte appels al verwijderd , maar dat zal wel niet , de president houdt van rotte appels zo te zien , er gebeurt niets om de roversbende te verwijderen en de rovers op te sluiten , de slm redden is voor hem belangrijker dan het gewone volk te steunen , waarom de slm redden terwijl het gewone volk steeds armer wordt
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.