First lady overhandigt ruim 1700 schoolpakketten aan organisaties, instellingen en gemeentes

11

Op dinsdag 11 oktober hebben organisaties, instellingen en gemeentes in Suriname ruim 1700 schoolpakketten in ontvangst genomen van first lady Mellisa Santokhi-Seenachery.

Deze instellingen hebben vanuit hun organisaties scholieren geregistreerd om in aanmerking te komen voor de schoolpakketten.

Het ligt in de bedoeling dat de organisaties de gedoneerde schoolpakketten dan verder distribueren naar de leerlingen die zij geregistreerd hebben.

De first lady zegt dat zij de komende dagen ook langs enkele scholen zal gaan om daar schoolpakketten uit te delen. Deze scholen hebben zich ook via haar team geregistreerd voor een donatie van schoolpakketten.

11 REACTIES

 1. Komt het geld uit haar zak?
  is zij nu de goede sinterklaas en probeert ze de harten van de gemeenschap te winnen?
  Overigens geen kat om zonder ijzeren handschoenen aan te raken
  Dat zie je als haar man nr het buitenland moet …waarom moet ze mee
  Gaat biden altijd met partner naar summits.?
  gemodereerd

 2. Lekkere voer voor de NDP,ers, en @ Debby zal de eerste zijn,
  die negatief gaat reageren! Misschien terecht, maar ik weet niet of ze dit uit eigen baten betaald, of uit de staatskast! Maar het zal wel minder kosten dan de uien en aardappels, van die stomme paardenbek A. Adhin. Mba als ”Aloe Baba” de klootzak!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dit is wat een fl hoort te doen. Wel een late actie, maar goed, liever te laat dan niet. De pakketten hadden vóór het begin van het nieuwe schooljaar uitgereikt moeten worden en pas na 2 weken.
  gemodereerd

 4. Moeten de kinderen de schoolpakketten eten??
  Weet je wat een brood kost???
  Er is niet eens genoeg plek op school om de kinderen te plaatsen, geen meubilair.
  Onderwijs naar de verdoemenis.
  gemodereerd

 5. Fantastisch hoe mevrouw zich inzet voor de jeugd en zonder onderscheid te maken de hoop is van de jeugd. Gaat u vooral zo door mevrouw en alles komt heel snel goed. Maar pas op voor de slangen die u dit zal misgunnen.
  gemodereerd

 6. Fantastisch nieuws ! Eindelijk iemand die het niet voor eigen imago of 30 seconds of fame iets doet voor het volk. Waar het ministerie en de overheid het nalaten, gaat deze dame zonder de publiciteit te zoeken zelf in haar spaargeld mensen helpen.
  Zulke mensen die zich alleen ten gunste van het volk inzetten en op zoveel plekken de tijd neemt om het persoonlijk over te dragen. Geweldig allemaal.
  Ik zou zeggen, noem een straat naar haar, breng een postzegel en een bankbiljet uit. Helaas i de Nobelprijs 2022 al vergeven. Kunnen we niet bijvoorbeeld een standbeeld plaatsen via een crowd-funding ?
  Waar zijn al die mensen die achterblijven. Kom op mensen neem een voorbeeld aan haar !
  gemodereerd

 7. met belastinggeld een goede sier maken
  Ach we kennen je reputatie…te gedreven..elleboog mentaliteit
  Je man durft je niet zonder ijzeren handschoenen aan te raken
  Weg wezen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.