Grote partij drugs onderschept bij vissershaven Cevihas

5
drugs gevonden in Suriname
Voorbeeldfoto ter illustratie

Tijdens controlewerkzaamheden bij de vissershaven Cevihas aan de Vangbalstraat in Suriname, heeft een douaneambtenaar vandaag onregelmatigheden geconstateerd.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er daarbij tientallen kilo drugs zijn onderschept. Na de ontdekking werd de zaak meteen aan de Narcotica Brigade overgedragen.

Waterkant.Net verneemt uit diverse betrouwbare bronnen dat het gaat om meer dan 20 kilo cocaïne. Ook zou er een partij marihuana zijn onderschept. De drugs zouden in een container zijn aangetroffen, welke naar het buitenland verscheept zou worden.

Tot zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen gepleegd. Het is ook niet bekend wat de bestemming van de drugs was. Verschillende pogingen van onze redactie om informatie bij de Surinaamse autoriteiten los te krijgen, leverden geen resultaat op.

Het onderzoek duurt voort.

5 REACTIES

 1. aanhoudingen , dat kennen ze niet , maar wat ze wel aanhouden is dat ze die drugs verbranden met autobanden , stelletje milieu vervuilers
  en de minister wil graag geld zien uit het natuurfonds , je kunt naar dat geld fluiten , de wereld kijkt mee hoor hoe jullie het milieu vervuilen , en illegaal hout kapt en illegaal goud wint met kwik en het leven verwoest van de mensen die daar wonen
  gemodereerd

 2. Nooit worden de hoofddaders gepakt en als dan daders gepakt worden dan zijn het handlangers die. de hoofddaders niet willen verlinken
  Natuurlijk verleent de douane hand en spandiensten
  Zulke daders moeten ze uitleveren aan amerika..die weten wel raad mee
  Zelfs columbiaanse drugsdealers vrezen uitlevering aan ameica…levenslang
  Kijk maar naar ex pres van panama noriega.
  Hij zat een levenslange straf uit voor cocahandel en nu vraagt frankijk om zijn uitlevering om daar berecht te worden
  A wroko no pai
  gemodereerd

 3. Tot zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen gepleegd.
  Niet nodig. Er zullen een paar figuren, die voor deze fout gezorgd hebben, geliquideerd worden. Het gespuis ruimt zichzelf op.
  Jammer dat de “opgeruimden” steeds weer vervangen worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.