Verdachten met gestolen diamanten aangehouden

7
Beeld ter illustratie

De politie in Suriname heeft zaterdag twee mannen en een vrouw met gestolen diamanten aangehouden in Paramaribo. Eerder waren ook al twee verdachten in de zaak aangehouden.

De aanhoudingen werden gepleegd na uitgewerkte informatie door de inlichtingen dienst, het Regio Bijstand Team (RBT) en Recherche Midden.

In de maand augustus werd een inbraak in een woning gepleegd waarbij wapens, diamanten en een groot geldbedrag buit werden gemaakt. De benadeelde deed na de ontdekking aangifte ter zake.

Nadat de zaak werd overgedragen, gingen de gespecialiseerde eenheden gelijk aan de slag om de verdachten te weten R. van H., E.H. en S.R. aan te houden. De redactie verneemt dat de diamanten te koop werden aangeboden aan een juwelier.

De diamanten zijn in belang van het verdere onderzoek in beslag genomen door de Surinaamse politie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

7 REACTIES

 1. De herkomst vd diamanten moet ook nader onder de loep een worden genomem.

  Hierdoor zal uit documentatie alles duidelijk veel
  er over duidelijk worden

  Surinaamse diamanten of komen ze uit het buitenland, uit welke land of zijj het bloed diamanten?

  Er deden geruchten de ronde over de zwarte diamanten of die in Dubai werden verhandeld.

  Er komen veel soorten mijnbouw grondstoffen voor in Suriname, niet alleen, bauxiet, goud, en of andere soorten.

  De mijnbouw maatschappijen weten daar alles over en de grote criminelen in Suriname, die zich hiermee verrijken of verrijkt hebben.
  gemodereerd

 2. Nu de politie de diamanten in het belang van het onderzoek in beslag heeft genomen, is de (gouden) kans, dat de eigenaar zijn diamanten ooit eens terugziet, met 24 karaat afgenomen.
  gemodereerd

 3. Als de diamanten in de kluis bij de politie komen worden ze nog een keer ontvreemd.
  Su bestaat alleen uit rovers oplichters en witte boord criminelen. Met das en jas, met uniform, stelen en oplichten is hun specialiteit.
  gemodereerd

 4. @debby je heb gelijk zelfs in mij kenniskringen hindoestaanse mannen met zogenaamde hoge functies bij banken in amsterdan en neerkijken op mij en hun doen en praten heel eerlijk en kleden in pakken en sporen boeven op viese ratten, terwijl hun intussen kluis hebben voor zichzelf en familie in zelfs verenigde staten via diezelfde banken en de hollander collega doet niets alsof hun doof en blind zijn. Mensen met hoge functies vooral bij banken zijn grote stille en vooral allochtonen niets vresende boeven, ook niet zichtbaar voor niemand. Deze enge stille boeven zijn niet bang voor god niet eens. Hun stelen erger dan raven en vrezen niets ook god niet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.