Dozen gesmokkelde kip gevonden in ambulance in Guyana

12

Een opmerkelijke vondst deze week in Guyana. In een ambulance verbonden aan het Skeldon Public Hospital in Regio Zes is vrijdag vroeg in de ochtend een aantal dozen gesmokkelde bevroren kip gevonden.

De ambulancechauffeur is na een achtervolging aangehouden door de Law Enforcement and Investigation Division van de Guyana Revenue Authority (GRA) in No.78 Village, Rampoor, Upper Corentyne, Berbice.

De ziekenwagen is in een trens langs de weg terechtgekomen na de achtervolging met hoge snelheid door de GRA-functionarissen.

De chauffeur is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

12 REACTIES

 1. Vlees is vlees en moet onder alle omstandigheden met “zorg” worden vervoerd. De volgende keer is het een lijkenwagen als het tenminste nu al niet gebeurd.
  gemodereerd

 2. Kippenvlees bevroren zit vol met ziektekiemen zodra het onderweg ontdooit. Wat bezielt deze smokkelaar om niet gekoeld vleesproducten te vervoeren. Een flinke boete is op zijn plaats omdat het vlees een gevaar is voor de volksgezondheid.
  gemodereerd

 3. Wat een idioten zijn het toch!

  Bloedheet en dan die smerige salmonella kip ongekoeld vervoeren en daarna natuurlijk weer doodleuk invriezen en weer uit de kofferbak doorverkopen.

  En de arme burgers maar afvragen waarom die kip toch zo raar smaakt…
  gemodereerd

 4. Volgens de chauffeur had zijn vrachtje vogelgriep oftewel ‘kakafowru covid’, daarom moest hij in dit specifieke geval een ambulance gebruiken..
  gemodereerd

 5. Ik vind kippevlees erg lekker ik vind wel zielig voor de dieren, maar ik vind het hemels gerecht maken en lekker. Ik wou dat kippenvlees als een mushroom kon gekweekt worden dan hoefden al de kippen wereldwijd niet geslacht te worden. Chicken life iam sorry.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.