Goudvondst leidt tot schietpartij en ruzie tussen illegale gouddelvers

4
Politie in Suriname

Een goudvondst bij een goudput in Brokopondo, heeft gisteravond vermoedelijk geleid tot onenigheid en is uitgemond in een schietpartij tussen illegale gouddelvers in Suriname.

Zeven slachtoffers met verwondingen zijn met de ambulance van de Medische Zending naar de Spoedeisende Hulp (SEH) in Paramaribo overgebracht ter verpleging.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een grote groep mensen zich in verband met de schietpartij had verzameld bij de SEH. Daar zouden partijen weer slaags met elkaar geraakt zijn, waarbij er scherpe voorwerpen te voorschijn werden gehaald.

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) speelden erop in en konden enkele personen naar politiepost Munder afvoeren. Van het aantal slachtoffers zijn er vijf erg aan toe. De politie van Brokopondo heeft de zaak in verder onderzoek.

4 REACTIES

  1. Heel goed!! kiri ung srefi!!! Wij meer zuurstoffen natuurlijk!! Afgunst in SU is nr 1. delen kunnen zij niet!! Dat woord is allang uit hun dikke van vandalen! Zij zijn zelf DE vandalen!!
    gemodereerd

  2. in su mag iedereen goud delven ook als je illegaal ben .

    waar gaat het heen met su .

    moge de laatste de licht uit doen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.