Ondernemer die arbeider doodschoot gedagvaard voor 12 oktober

3
Man schiet met vuistvuurwapen

De ondernemer Juvradj J., die medio juli werd aangehouden en in verzekering werd gesteld wegens het doodschieten van zijn arbeider, is gedagvaard om op woensdag 12 oktober op de rechtszitting te verschijnen.

Op donderdag 14 juli werd een man met een schotwond aangetroffen aan de Magentakanaalweg in Suriname. Niet lang daarna liet hij het leven. Van een getuige vernam de politie, dat het slachtoffer tijdens zijn laatste adem zei: “basi soet mi”.

Op die bewuste nacht van woensdag op donderdag 14 juli heeft de ondernemer de vluchtende arbeider van achteren geschoten. De politie had in eerste instantie de vrouw van de ondernemer, de kassierster en haar echtgenoot aangehouden. Later in de avond meldde Juvradj zich bij de politie van Santo Boma.

Hij ontkende het feit in eerste instantie met klem. Naderhand kwam hij daarop terug. Hij legde een volmondige bekentenis af. Op aanwijzing van Juvradj is het illegaal wapen, waarmee hij de arbeider heeft geschoten gevonden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd de ondernemer in verzekering gesteld.

Vernomen wordt dat een familie, met wie de ondernemer een oude vete heeft, onlangs een schrijven heeft gericht aan het OM en daarbij om een nader onderzoek gevraagd heeft. Een zoon van de familie is eerder namelijk slachtoffer geweest van ontvoering en er zouden schoten zijn gelost op hun kippenzaak aan de Magentakanaalweg .

Ze vermoeden dat Juvradj iets met deze zaken te maken zou hebben en dat de schoten op de kippenzaak met het inmiddels bij hem in beslag genomen vuistvuurwapen, zouden zijn gelost .

De verdachte wordt bijgestaan door de advocaten Chandra Algoe en Maureen Nibte.

3 REACTIES

 1. Levenslang achter gesloten deuren of in een kelder met grote rode mieren of killer bees. Meneer kan zich 2 advocaten permitteren, toe maar! Die mogen ook samen met hem in de kelder.
  gemodereerd

 2. Ach jee, na een goede betoog van zijn raadsvrouwen,
  komt deze wandelende ” TUMOR ” de zelfde dag
  vrij! (Natuurlijk, na een flinke ” Tjoekoe ” )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ma wat had die arbeider gedaan? Misschien hij heeft gestolen. Dan hij vlucht weg. Dan dit moesoe onderzocht worden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.