VIDEO: Dappere omstanders redden automobiliste van verdrinkingsdood

9
VIDEO: Dappere omstanders redden automobiliste van verdrinkingsdood

Deze auto met twee inzittenden is vanmiddag bij een verkeersongeval aan de Ringweg in Suriname, in de Boomskreek terecht gekomen. Dappere omstanders sprongen het water in om de vrouwelijke bestuurder te redden.

De mede-inzittende verklaarde dat de vrouw op de hoek van de Copernicus- en Leo Heinemannstraat moest uitwijken voor een andere automobilist die hen doorkruiste. Vervolgens week zij opnieuw uit voor een bromfietser.

Daarbij verloor ze de controle over het stuur en eindigden ze met de auto op z’n kop in de kreek. Op de video hieronder is te zien hoe de omstanders het water in sprongen om hulp te bieden.

Nadat ze uit de auto werd gehaald, zijn de bestuurster en de mede-inzittende met een ambulance vervoerd naar de SEH.

Bekijk een filmpje hier:

9 REACTIES

 1. Heel goed!! sjapoooo!! Dat zijn daden!! Jongens jullie horen in De Ere-Orde van de Gele Ster als verdienste!!!!!! Hopelijk krijgt de veroorzaker zijn verdiende loon!!
  gemodereerd

 2. Dappere mannen/helden! Ze verdienen een bedankje in de vorm van een enveloppe, met inhoud.
  gemodereerd

 3. Geweldig dat de heren niet eerst aan hun eigen veiligheid hebben gedacht en werkeloos aan de wegkant stonden toe te kijken.
  Een grote waardering is op zijn plaats.
  gemodereerd

 4. Let op uw snelhied mensen!!! Ik zie te vaak bestuurders als gekken rijden en ja…sommige dames rijden ook als duivels im het verkeer. Het onderzoek zal moeten uitwijzen als hier oon sprake was van asociaal rijgedag. Als iedereen met een normale snelheid rijdt, wordt ons verkeer vele malen veiliger. Gelukkig waren deze dappere heren in de buurt en hebben ze niet geschroomd hun eigen leven te riskeren door in de kreek waar er o.a.grote wurgslangen zijn, te springen om deze mede burgers te redden. Ze mogen God op hun blote knieen danken voor deze helden. Names de hele bevolking….dankjewel heren dat jullie.deze dames hebben gered.
  Een oproep aan het min van OW neem ook jullie verantwoordelijkhied….PLAATS MEER VERKEERS BORDEN..WAAROP DE VERPLICHTE SNELHEID, INHAALVERBODEN ETC MET KOEIENLETTERS op staat…want die zijn er niet of niet genoeg. De borden moeten om de 500m geplaats worden…..
  gemodereerd

 5. Daar is een ongecontroleerde racebaan. Het is een kwestie van tijd dat er dodelijke slachtoffers vallen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.