Doodgestoken Guyanees werd in Guyana gezocht voor roofmoord

7
Doodgestoken Guyanees werd in Guyana gezocht voor roofmoord
De doodgestoken Guyanees

De 37-jarige Guyanees Medellin Orlando Evans, die afgelopen weekend bij een steekpartij aan de Hoogestraat in Suriname om het leven kwam, werd in Guyana gezocht voor roofmoord. Hij en z’n broer zouden in 2020 de Guyanese zakenman Tony Bisnauth hebben vermoord, toen hij zijn 78e verjaardag vierde buiten zijn bedrijf.

Medellien Evans kreeg afgelopen zaterdagavond ruzie met de verdachte Quinten M. Naar zeggen van de verdachte moest hij het slachtoffer SRD 300,- betalen, schrijft KPS. Toen Medellien naar zijn geld vroeg en dit niet kon krijgen, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee, waarbij Medellien een vuistvuurwapen te voorschijn haalde.

Hij haalde de trekker over, maar het wapen ging niet af. Met een scherp voorwerp dat hij bij zich had, viel Quinten M. vervolgens zijn tegenstaander aan en bracht hem steekverwondingen toe. Evans kwam ter plaatse te overlijden.

Door het Command Center werd er een algemene oproep gelanceerd voor de diverse politie eenheden op het veld. Bij aankomst van de politie op de locatie had de verdachte de plek reeds verlaten. Na bekomen informatie en goed speurwerk van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) werd de 26-jarige verdachte Quinten M. bij een visbedrijf in het ressort Livorno aangehouden.

Het ontzielde lichaam van Medellien is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, terwijl Quinten na te zijn voorgeleid in verzekering is gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Man die vuurwapen trekt doodgestoken aan de Hogestraat
De man zeeg neer voor een woonhuis.

7 REACTIES

 1. Totaal geen medelijden met deze kakkerlak die een hardwerkende zeer succesvolle zakenman vermoordde. Karma heeft deze kakkalakka achterhaald. Dank je Quinten
  gemodereerd

 2. Heel goed!! Mijn dag is gemaakt!! De ene de pijp uit en de ander de Jail in voor 15 jaren!! Het zou beter kunnen!! Dat de messentrekker voor 20 of meerdere jaren zou krijgen!! Maar goed, ik stel mij met knarsende tanden tevreden mee!!
  gemodereerd

 3. En dan rijst nu de vraag hoeveel van deze criminele vurwapengevaarlijke moordlustige Guyanese gangsters lopen er vrij rond in Suriname!?!?
  Stuur ze terug naar Jagdeo de schoft.

  Juspol gaat echt veel meer moeten doen om deze gangsters en piraten onschadelijk te maken. We hebben al genoeg criminelen van eigen bodem.
  Ik las vandaag ook nog dat er Cubanen met vals paspoort gewoon via Suriname naar Nicaragua of Costa Rica konden reizen. Wat als zulke gasten hier in Suriname illegaal verblijven. We zitten ook al met meer dan 10.000 (tien duizend!!!) of wellicht meer illegale BRAZILIANEN in het binnenland. Dit kan echt niet langer zo.
  gemodereerd

 4. Stuur deze moordenaar in een bodybag terug naar Guyana, waar hij thuishoort net als de Guyanese vissers die in Suriname onze visgronden willen komen plunderen. Straks zal Jagdeo weer komen beweren dat Surinaamse politici corrupt zijn omdat ze Guyanese moordenaars geen vergunning geven om naar hartelust te komen moorden in Suriname.
  gemodereerd

 5. Vanaf de komst van de Militairen is Suriname een magneet geworden met negatieve aantrekkingskracht. In plaats van goede mensen aan te trekken om de Brain Drain op te heffen trekt dit land juist gespuis en onderwereld figuren aan. Dank je wel Bouterse cum suyus.
  Dit land zal dus pas van zijn negatieve zweem en aantrekkingskracht bevrijd zijn wanneer Bouta en zijn gang allemaal overleden en verdwenen zijn. Bouta: jouw einde nadert. Je wilt niet weten wat voor lijdensweg ik voor jou in gedachten heb. Je moet in ieder geval naast die 20 jaar ook lijden voor al die in de doofpot verdwenen daden, die je Suriname hebt aangedaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.