Vermist tienermeisje (14) zet ontvoering in scene

10
meisje
Foto ter illustratie

Een 14-jarig meisje, dat langer dan twee weken vermist zou zijn, heeft haar ontvoering in scene gezet. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Bij een ingesteld onderzoek van de politie van Jeugdzaken is gebleken dat de tiener, die als vermist was opgegeven en terecht is, zelf een scene in elkaar heeft gezet.

Er is nimmer sprake geweest van ontvoering en of vrijheidsbeneming zoals ze zelf zou hebben verklaard. “Het 14-jarig kind heeft op geraffineerde wijze een scene in elkaar gezet en heeft daarbij zowel de politie als de samenleving ernstig misleid”, meldt de Surinaamse politie.

Waarom ze de ontvoering in scene heeft gezet heeft de politie niet bekend gemaakt.

10 REACTIES

 1. Die had zeker zéér dringende behoefte om eindelijk eens “geknipt” en “geschoren” te worden……nu dat gebeurd is en ze weer terug is, is eenieder weer gelukkig en bovenal tevreden, tok?
  gemodereerd

 2. Triest mens, als of er niet genoeg ellende in Suriname en de wereld is, doet zij er nog een schepje boven op met haar scene.

  Het heeft er veel van dat ze een filmster in een Suriname Movie/ Move wil worden van Netflix en zo Suriname nog negatiever op de wereldkaart wil zetten.

  Ze denkt wat de criminelen in Suriname en de wereld kunnen kan ik ook of nog beter.

  Ik wil ook zo hot zijn dat ik zelf in hotpeper/hotpaper ben.
  gemodereerd

 3. Het wordt tijd dat dit soort kleine hoertjes ook gestraft worden voor het liegen. Want ze schromen er ook niet voor om mannen vals te beschuldigen
  gemodereerd

 4. de jeugd die opgegroeid zijn tussen 2010-2020 zijn gewoon bedorven , dus opruimen die hap , ddp heeft ze scholing onthouden om ze dom te houden , en ddb heeft na de verkiezing nederlaag in 2020 de jeugd opgeroepen om paniek te zaaien , roven en wapens te gebruiken, en die ouders van die kinderen zijn nog dommer dus ook opruimen , met deze gasten kun je geen land opbouwen
  gemodereerd

 5. Vanaf ik dr verhaal hoorde wist ik dat ze uit vrije wil mee is gegaan.
  Ze was eerst 15 dan 16 en nu 14.
  gemodereerd

 6. Alle gemaakte kosten op deze ontuchtige secreet verhalen via de ouders. Laat haar anders maar gaan werken om de kosten te betalen.,
  gemodereerd

 7. Ligt het aan de opvoeding of had deze jong meisje zin in grote mensen dingen doen. Nu de waarheid boven tafel is zou het goed zijn dat alle gemaakte kosten bij haar of de ouders verhaald worden, en dat dit een les is voor de meiden om zoiets in hun hoofd te halen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.