dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermist tienermeisje: 'Ontvoerd en gebracht naar appartement'

Vermist tienermeisje: ‘Ontvoerd en gebracht naar appartement’

-

Does Travel - naar Suriname

Een 14-jarig meisje, dat sinds twee weken vermist werd, belde vrijdag naar de politie. Ze gaf telefonisch door dat zij donderdag tegen haar wil is meegenomen door een man, die haar naar een appartement aan de Ishanaweg in Suriname bracht.

Ze verklaarde in een zwart gelakt voertuig te zijn meegenomen en dat ze werd geplaatst in de kofferbak. Vrijdag 23 september heeft zij de locatie van het appartement, waar ze werd ondergebracht, via haar mobiele telefoon getraceerd en aan de politie doorgespeeld.

Ook gaf ze het mobiele nummer van haar moeder door. Hierna nam de politie contact op met de moeder. Zij gaf aan dat haar dochter bijkans twee weken werd vermist en dat ze reeds aangifte heeft gedaan bij de afdeling Jeugdzaken.

De rechercheurs van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) togen na de melding naar het adres en ter plaatse troffen ze een man en het slachtoffer aan. Beiden werden overgedragen aan Jeugdzaken voor verder onderzoek.

UPDATE: Het meisje heeft haar ontvoering in scene gezet. Bij een ingesteld onderzoek van de politie van Jeugdzaken is gebleken dat de tiener, die als vermist was opgegeven en nu terecht is, zelf een scene in elkaar heeft gezet:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. De rechercheurs van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) togen na de melding naar het adres en ter plaatse troffen ze een man en het slachtoffer aan. Beiden werden overgedragen aan Jeugdzaken voor verder onderzoek.

  Ik moest de slotalinea, met name dat ook de man aan Jeugdzaken is overgedragen, spellend lezen. Want volgens mij kan niet onmogelijk waar zijn dat een man (ontvoerder?) aan jeugdzaken is overgedragen of gaat het hier om een jongvolwassene ?


  gemodereerd
 2. Je wacht 2 weken voordat je aan de bel trekt?? Ze liegt.
  Omdat je moeder gisteren ermee nr buiten is gekomen??


  gemodereerd
 3. @Debby jij weet er alles van noh.
  Want jij gaat zeker ook met Jan en alleman mee. Allen met Chan niet.


  gemodereerd
 4. ha ha ha debby , B B Mamba zegt het precies zoals het is he , want jij gaat toch met elke paarse gozer mee he


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES