Huilend babymeisje met insecticide vergiftigd door moeder

9
Kindje

Een negen maanden oud meisje is woensdag op Trinidad en Tobago overleden, nadat ze door haar moeder bewust Malathion (insecticide) heeft gehad om te drinken.

De moeder vertelde de politie dat haar baby rond het middaguur aan een stuk door begon te huilen en ze gefrustreerd raakte. Ze pakte een injectiespuit en daarmee voedde ze het kind Malathion.

Naar zeggen van de vrouw liet ze de baby op een bed liggen. Kort daarna merkte ze op dat het meisje niet meer reageerde. Ze belde de ambulance die de baby naar het ziekenhuis bracht.

Het kindje werd vervolgens overgebracht naar het San Fernando General Hospital, waar ze aan het begin van de avond stierf.

De politie heeft thuis bij de vrouw een injectiespuit van vijf milliliter, een baby zuigfles en een fles van 250 ml met opschrift Malathion aangetroffen en in beslag genomen.

De moeder is in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

9 REACTIES

 1. Nou ik moet zeggen!! ik heb 6 kleinkinderen, allen op mijn schoot gehad en nog steeds!! Dit kan je niet maken! geef het aan mij aub. Ik samen met mijn vrouw brengen wij het wel groot! De jongste van mij is net 2 geworden. Allen haalden eten uit mijn mond en aten het op. Die van 2 doet het nog steeds. Boi, er hoef maar 1 vlieg op hen te zitten en ik vreet het op! echt!!!! Jammer hoor dat het zo moest aflopen. Mama je bent niet waard!! Je zou even elders hulp kunnen gaan vragen en ik weet 100000% dat je die zou krijgen echt!! Ik heb totaal geen medelijden met jou, in welk hoedanigheid dan ook, jij op dat moment verkeerde! of dan denk ik. Yu sab tjode en no sab a nagevolgen ervan! te yu teki da yu musu fu du tjari moro fara! Mama yu lagi tumusi!! Je hebt toch niet geneukt met een hond die je niet meer kent!! Jij had eventueel de vader ter hulp kunnen roepen of in extreem geval de buren en die zijn jou vrienden!! Papa tjode yu da a lowe!! tek dia futu!! Soso tjode a mang beng kong en yu bradi ala tu futu giyeng van ai teki dja!!!! Go stong na Santoboma en denki a tori!!! drape yo law en siki!!
  gemodereerd

 2. Dit is nou duidelijk een voorbeeld van
  een ONMENS die nooit en te nimmer kinder moet baren en ook geen kinderen in de buurt moet hebben.

  Je kunt geen straf bedenken voor dit soort mensen. Misschien levend verbranden…
  gemodereerd

 3. Jammer oom Jacko was bereid, dit arme kind te
  adopteren. Kom niet aan een kind waar oom Jacko
  in de buurt is, want dan je bezig te solliciteren om
  naar de hel te gaan! ”Heel triest vind ik dit man”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. @ Wiep – Ding

  Het is volgens mij op Trinidad Tobago gebeurt, waarom
  Santo Boma ?? Jij bent echt boos zo te zien, ik ook
  trouwens. Maar ik gun haar ook een spuitje Gramoxone
  met een tuinslang, en rechtstreek in haar maag!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Trinidad and tobaco. Zelf daar hebben ze hun moordmiddel in huis.
  De vrouw hft niet alles op een rij, de ” vader” zou beter moeten weten of ook niet alles op een rij.
  Hier hebben mensen van de regering niet alles op een rij
  gemodereerd

 6. Hey WIEP DING, emotionele gek.. dit is op Trinidad gebeurd geen santaboma daar. Leer jij je kleinkinderen eten uit je mond halen? 😂😂. Vies oud mannetje, de mang o kon wiep yu dalijk!!
  gemodereerd

 7. Psyschische aandoening door post natale stress. Waarom helpt familie tegenwoordig niet meer mee? Ieder voor zich, daarom!
  gemodereerd

 8. Aai boi, begrijpelijk lezen schijnt voor sommigen toch nog een groot probleem te zijn.
  Dit geval heeft zich niet in su voorgedaan. Toch blijft het even triest. Maar reageer niet alsof het in su heeft plaatsgevonden door santoboma erbij te halen.
  Advies: lees eerst goed, verwerk de informatie en reageer (eventueel) daarna en niet impulsief.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.