Advocaat Veira pleit verdachten van openlijke geweldpleging vrij

5
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De verdachten T.G, M.P. en D.N. zijn afgelopen woensdag 21 september op verzoek van hun advocaat, Derrick Veira in vrijheid gesteld door het Openbaar Ministerie in Suriname.

Het drietal is op 18 september 2022 aangehouden wegens openlijke geweldpleging en vernieling. Uit het onderzoek is gebleken dat T.G. te Wakapasi mishandeld en gekapt is geworden door de gebroeders T.

Hiervan is er ook aangifte gedaan bij politie Centrum. Omdat de aanpak van deze aangifte uitbleef is T.G. met de twee anderen verhaal gaan halen, waarbij er weer is gevochten. T.G heeft daarbij kapverwondingen aan zijn linkerhand en linkerknie opgelopen.

“In het kader van de stand van het onderzoek is de noodzaak niet langer aanwezig om de detentie van cliënten te continueren”, aldus de advocaat. Het Surinaamse Openbaar Ministerie kon zich hierin terugvinden en stelde het trio onmiddellijk in vrijheid.

5 REACTIES

 1. De kop is dus niet waar. Ze zijn niet vrijgepleit, maar opsluiting is niet meer nodig voor het onderzoek
  gemodereerd

 2. De hele OM deugt niet!! Na soso clows!! Een advocaat komt. doet zijn/haar ding! yu vrij k’ba!! sek yu tolly, piri tifi en grati fu drape!! a tori seti!!!
  gemodereerd

 3. Laten ze maar elkaar uitmoorden, dan hoeft de politie niets te
  doen! Ze worden toch door de OM (politie) heen gezonden.
  Rijden zonder rijbewijs, is zo te zien ook niet strafbaar.
  Het Su rijbewijs, stelt toch al geen ene klote voor.
  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 4. A3 , altijd de zelfde dwalingen hier in Suriname , daarom worden er geen criminelen opgesloten , komt die viera van de nibte school
  gemodereerd

 5. @Wat Het lijkt mij eerder opzet dan een dwaling. Het gebeurt te vaak. Ik voeg nu de rechterlijke macht, zowel zittend als staand, toe aan de onderdelen van staat, die gezuiverd moeten worden. Vraag bijstand van goede bondgenoten om voor de duur van de screening in te vallen en begin ermee.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.