Steekpartij met dodelijk afloop te Albina

4

Een Braziliaanse man in Suriname is in de nacht van zaterdag op zondag overleden na een steekpartij. De verdachte vluchtte na zijn daad in onbekende richting.

De steekpartij met dodelijke afloop deed zich voor op weg naar Papatam te Albina. De Braziliaan had een woordenwisseling met een andere man. Tijdens deze gebeurtenis is hij in zijn borststreek gestoken, met als gevolg dat hij ter plaatse kwam te overlijden.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is ter obductie in beslag genomen. De zaak werd aan kapitale Delicten overgedragen voor verder onderzoek.

Aan de aanhouding van de verdachte wordt hard gewerkt

4 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Opsporing verzocht van de gevluchte DADER.
  Hij is vermoedelijk naar zijn geboorteland Brazilië gevlucht.
  gemodereerd

 2. Dit is het gevolg van ons vreemdelingenbeleid. Iedereen wordt toelaten en alles wordt gedoogd. Nu wil men ook Pakistanen gaan “importeren”. Mensen die vanwege welke redenen dan ook niet gewenst zijn In Amerka. Ook met een heel andere cultuur en taal.
  gemodereerd

 3. @ Broeia
  19 september 2022 Bij 20:45
  Dit is het gevolg van ons vreemdelingenbeleid. Iedereen wordt toelaten en alles wordt gedoogd. Nu wil men ook Pakistanen gaan “importeren”. Mensen die vanwege welke redenen dan ook niet gewenst zijn In Amerka. Ook met een heel andere cultuur en taal.

  Ten eerste zijn niet Pakistanen die geïmporteerd worden maar vluchtelingen uit Afghanistan die vanwege de oorlog op de vlucht zijn.
  Ten tweede hebben de Afghanen al aangegeven dat ze wegens de criminaliteit niet naar Suriname toe willen.
  Hoe zou jij het vinden als het Westen paal en perken gaat stellen aan import Afrikanen? Dan valt direct het racisme en discriminatie woord toch ? Heel Italië wordt overspoeld door economische immigranten uit Afrika. Het gevolg is dat extremisten daar de verkiezingen hebben gewonnen vooral omdat men genoeg heeft van het immigratiebeleid. Behoor jij ook tot de groep rechts extremisten?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.