donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVIDEO: Bordo lanceert videoclip die 30.000 USD heeft gekost

VIDEO: Bordo lanceert videoclip die 30.000 USD heeft gekost

-

Does Travel - naar Suriname

Zojuist is de officiële videoclip van ‘A Jeugd’ beter bekend als ‘Bordo Money Hond’ online gegaan. De clip voor het nummer ‘If Joe Skeer‘ heeft ruim 30.000 USD gekost, vertelde Bordo dit weekend aan Starnieuws.

Hij maakte het nummer in samenwerking met één van de meest getalenteerde Dancehall artiesten van Suriname ‘Jackson Blai’ o.a. bekend van de hits: Amnestie, Tak Tak San & 3 Dames.

Zoals we gewend zijn van onze Carribean Golden Boy, belicht hij ook in dit nummer zijn vermogen en waardevolle bezittingen! Het kleine beetje dat hij bezit, deelt hij graag met minder bedeelden. Ben je skeer (blut)? Dan kan je bij hem terecht!

Beide Surinaamse artiesten zijn er van overtuigd dat deze meezinger een grote hit wordt. Bekijk de clip hierboven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

34 REACTIES
 1. Als hij het geld van Bezos, Gates of Musk had, noemde hij zichzelf niet Money Dog maar Money God.


  gemodereerd
 2. Jammer hoor hoe onze vrouwen in Suriname zoo cheap zijn geworden om voor een beetje geld voor de lelijkste mensen hun billen te gaan schudden.. t zal je maar een dochters van je zijn in klein Su😂😂.


  gemodereerd
 3. Op het beschaafde en ontwikkelde deel van de Surinaamse samenleving rust een grote verantwoordelijkheid om alles in het werk te stellen om te voorkomen dat dergelijke figuren van de ABOP meer invloed krijgen in Suriname. Keer op keer hebben toppers van de ABOP zich belachelijk gemaakt, maar blijkbaar hebben ze het zelf niet door.


  gemodereerd
 4. Hier geldt het gezegde: “doe gewoon, dan doe je gek genoeg” en ook “al is de man omhangen met goud en draagt hij een gouden ring, hij is en blijft een l….k ding”. Ik ben het helemaal eens met Denise. Mensen laten zich verleiden met aardse goederen, i.p.v. hun hersenen (hoe klein ook de inhoud) te gebruiken.


  gemodereerd
 5. En dan heeft Suriname honger!! Bijna een ieder klaagt moni no de!! Laat deze hond dan hen helpen!! Ben benieuwd!! Het volgt!!!!


  gemodereerd
 6. De Caribean Golden Boy heeft blijkbaar geen last van de stijgende wisselkoersen.

  Het is te hopen voor hem dat hij geen Braziliaanse motjo tegenkomt die hem alleen in zijn boxershort achterlaat…


  gemodereerd
 7. “op nze golden boy” wtf….misschien vak de schrijver van dit artikel maar niet van mij. Fuck bodo…aso stukje verdriet. Het lijkt alsof sommige surinamers trots zijn op dit stuk ellende….omg ik snap het niet. Hij zorgt alleen maar voor moreel verval. Wat een ellende.


  gemodereerd
 8. Als je, je geld op een makkelijke manier binnen krijgt,
  is het ook niet moeilijk om uit te geven. 30.000$ weet
  je hoeveel BB, daar van kan genieten ??

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. @Hans Oh, Met een beetje verstand kan je ook zien dat het geen Surinaamse vrouwen zijn, maar ingehuurde Venezolaanse modellen.


  gemodereerd
 10. Ik kijk naar de clip en denk asn al de ouderen en kinderen die honger lijden.
  Als hij denkt dat deze braziliaanse dames in de clip zouden dansen
  als hij geen geld had, mag hij het vergeten.
  Ik hoop niet dat het echt geld is waar hij zo mee strooit.
  Verder zoekt hij maar door nr zn aandacht


  gemodereerd
 11. may the good Lord protect our country
  because this is ridiculous
  belacheliik gewoon
  slecht voorbeeld voor de jeugd


  gemodereerd
 12. Hoe wil je met dit gespuis een land opbouwen !!!
  En in 2025 wil Bravo president worden !!!!.
  Haiti in wording !!!!!!


  gemodereerd
 13. Goedemorgen/ middag/ avond beste broeders en zusters ( ik heb alle reacties doorgelezen, en niemand heeft aangegeven dat niet alleen in SRANANG KONDRE gebeurt”” check MTV & alle entertainment TV side dan zie je dat zulke video’s wereldwijd gepresenteerd worden , ik ben geen voorstander om met vermogen cq bepaalde vernederd verbaalde boodschap te verkondigen aan het totale publiek, als het negatief is doe ’t niet .
  TOELICHTING: niet ABOP heeft die Man opgedragen om die CLIP te doen / ik ben geen voorstander van een politieke partij of organisatie ” ik ga voor goed bestuur en vooruitgang en mensen die hard werken om land en bevolking uit de armoede en crisis te helpen.
  Deze man heeft ook goeie dingen en ook minder goeie ( heeft veel minderbedeelden geholpen dat klooster ik 100% maar die slechte kleur ik absoluut af .
  In SRANANG KONDRE & SRANANG SMA i/h BUITENLAND heb je heel veel met MILJOENEN DIE NIET EENS ROOIE KOPERCENT AAN MINDERBEDEELDEN OF IN EEN INSTANTIE INVESTEREN( geen VERGROOTGLAS nodig om dat inkwartiering te brengen.
  WIJ HEBBEN VERGROOTGLAS TE DitDAT TE ZIEN


  gemodereerd
 14. Maar is hij nog in het geloof? Want hij zou als gelovige toch …?
  Enfin hij is en blijft een stripfiguur soso lafoe.


  gemodereerd
 15. Oké nu heb jullie, negatieve van bepaalde mensen laten jullie staan maar de realiteit en waarheden worden verwijderd ( noem jullie dit democratie/ vrijheid van menig uitting / transparantie.

  Nee hoor beste heren & dames van redactie.
  Fout & discriminatie surinamers zijn gewend hun eigen landgenoten te elimineren maar de buitenlandse malafide bedrijven cq de corrute sranang sma die worden bevoorrecht en in bescherming genomen.
  Is this equal right and justice *** I don’t think so *** is fake fm/ freinds and lobbyis ten is going on in suriname.
  *** pure mismanagement***
  Als de redactie eerlijk & onrecht bezig zijn gaan jullie alle duidelijke comments laten staan behalve onacceptabel opmerkingen.


  gemodereerd
 16. Het was van deze Bordoo dar Chan bij zn beëdiging een gouden kadi hft gehad. Deze gast is vriend van Pres Chan en VP.
  Dus waar komt idioot met de nasm NDP vandaan??
  Deze man is gast op VHP feesten


  gemodereerd
 17. Hopelijk kijkt de belastingsdienst mee. Als wij in Suriname een iota aan normen en waarden zouden hebben zou deze money bitch al lang op vakantie in Cayenne zijn.


  gemodereerd
 18. OOSTER..Met een beetje verstand ga je niet eens kijken en ga maar opletten bij het eerst volgende feestje als er venezolanen hun reet komen schudden.. je snapt het effect niet he..? Jij was blijkbaar geïnteresseerd in de clip. Lekker jonguh!


  gemodereerd
 19. debby , hij gaat jou kont kussen en hij lust meer als hij straks in de bijlmer met geld gaat strooien , dus haal jou travestieten kleding alvast uit de kast en de verf en de poeder en de lippenstift(paarse kleur) en het plastic hulsje , zal jij genieten ??


  gemodereerd
 20. Morgen zal hij weer de seh bellen voor een spoed hersenscan.
  En overmorgen belt een klokkenluider 115 omdat er al 2 jr geen financieel jaarverslag is ingediend bij FiNa door drico nis.
  En over-overmorgen zal bibis een onderzoek instellen omdat er teveel goud is gebruikt in de clip, slecht imago voor het land, want het volk heeft honger.
  Eind van de week belt de belastingdienst naar het OM om beslaglegging van alle onroerend goed, omdat deze artiest nooit belasting heeft afgedragen.
  At last; controle v justitie op mensenhandel van die background paaldanseressen.

  Zucht!


  gemodereerd
 21. Dit is een Surinaamse politicus en een ABOP topper !

  Volk van Suriname,
  Is dit het Suriname dat wij willen !
  Is dit een beter Suriname !

  Wi mus seti kondre bun.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 22. Als Bordo US-$ 10, had uitgedeeld, kon hij US-$ 30.000′- : US-$ 10,- = 3000 Surinamers gelukkig hebben gemaakt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES