Gewelddadige criminelen binnen 24 uur na poging doodslag door RBTP aangehouden

9
Gewelddadige criminelen binnen 24 uur door RBTP aangehouden
De verdachten N.D. (27), G.T. (22) en P.M. (26) - Foto (c) KPS RBTP - bewerking Waterkant.Net

De politie in Suriname heeft deze drie mannen zondag aangehouden nadat ze zich zaterdag 17 september schuldig zouden hebben gemaakt aan poging doodslag, openlijke geweldpleging en vernieling.

De verdachten N.D. (27), G.T. (22) en P.M. (26) hebben te Paramaribo Noord getracht de aangever T.C. op gewelddadige wijze van het leven te beroven en of zwaar lichamelijk letsel toe te brengen. Ook het voertuig van de aangever is door de criminelen aanzienlijk beschadigd.

De gewelddadige criminelen werden binnen 24 uur door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden, zegt woordvoerder van de Surinaamse politie Milton Bisschop.

Ze zijn overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt en worden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

9 REACTIES

 1. Gelijk een spuitje toedienen!! Wat zal de hele gemeenschap blij, vrij en trots zijn!! Sterker nog!! Wij krijgen meer zuurstof!!
  gemodereerd

 2. Good job, politie! En nu je stinkende best doen dat ze achter de tralies blijven. MOCHT 1, of alle 3, het in zijn kroeskop halen om te vluchten, meteen korte metten maken, dus niet eerst een waarschuwingsschot. Dat doen zij ook niet als ze mensen (van het leven) beroven.
  gemodereerd

 3. Alle 3 opgespoord, en nu gelijk alle 3 gelijk tegen de muur
  plaatsen. Kaboem tori klari, niemand overboord!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ze probeerden iemand te vermoorden? Oog om oog, tand om tand zouden we in dit specifieke geval weer eens moeten oppoetsen.
  gemodereerd

 5. De roofmentaliteit van politici de afgelopen jaren en ermee wegkomen zonder straf, heeft ervoor gezorgd dat mens- en maatschappij verziekt zijn geworden. Tieners en andere jeugdigen zien sommige figuren die politieke macht hebben vergaard, zonder enige studie te hebben gedaan, als idolen. Dat icm met een slechte opvoeding en harde rap-muziek, maakt dat de jeugd in demonische schepsels veranderd en op rooftocht gaat.
  Het is duidelijk dat Suriname dit probleem niet van de een op andere dag zal kunnen oplossen en meer aandacht hieraan zal moeten besteden, niet alleen in het onderwijs, maar ook in reclame spotjes op radio en tv.
  gemodereerd

 6. poging doodslag of een poging om een moord te plegen
  ach wat maakt dat uit hier in Suriname nibte krijgt ze vrij
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.