Politie treft cocaïne aan bij huiszoeking en houdt verdachte aan

6

Een speciale eenheid van de politie, bestaande uit leden van afdeling Narcotica Brigade, de Honden Brigade, het Arrestatie Team en de Narcotic Intelligence Unit van het Korps Politie Suriname, heeft vandaag een 36-jarige man aangehouden nadat er drugs tijdens een huiszoeking werden aangetroffen.

Naar verluidt zou de politie een tip hebben gekregen, welke werd uitgewerkt. Er werd vervolgens een huiszoeking uitgevoerd, waarbij de agenten stuitte op een hoeveelheid cocaïne.

Volgens de Surinaamse politie gaat het om ruim 22,9 kilogram cocaïne, ongeveer 1 kilogram marihuana, verpakkingsmateriaal en twee digitale weegschalen.

Bij de verdachte A.V. zijn ook aangetroffen en in beslag genomen een automatisch wapen, een vuistvuurwapen, geldbedragen in euro’s, USD en SRD’s alsook een voertuig.

De man werd na aanhouding terzake overtreding vuurwapenwet en overtreding wet verdovende middelen, overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. De aangehouden man is een zoon van een oud-vakbondsleider.

De onderschepte drugs en wapens.

6 REACTIES

 1. Waarom worden bekende personen altijd inverband gebracht in nederland worden veel bekende personen in verband gebracht drugs zoals frits van eerd en companen van de jumbo supermarkten in nl en ook familie hazes bekende zangerfamilie in nl, of het allemaal waar is laat ik in het midden, maar waar ligt het aan teveel belasting btw druk in nl mischien. Grote raadsel waarom bekende personen het doen.
  gemodereerd

 2. Ruim 22 kg coke dus geen kleine jongen.
  A.V. zoon van en oud vakbondsman.
  Lijkt toch echt een teken dat er hechte banden zijn tussen de vakbondwereld en de drugswereld. Een vermoeden dat al langer leefde gezien het optreden van bepaalde vakbondsleiders.
  Een onderzoek naar zwartgeld kan al snel veel aan het licht brengen. Kijk naar auto bezit, naar de toename van onroerendgoed via kadaster & KvK (wie zit achter de stichting).
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.