Menselijke resten gevonden bij zoektocht naar Sumanta Bansi

14
Sumanta

Nederlandse media melden vandaag dat er een doorbraak is in de jarenlange, intensieve zoektocht naar het lichaam van de in 2018 verdwenen en omgebrachte studente Sumanta Bansi (22) uit Suriname. Bij een zoektocht zijn vandaag menselijke resten gevonden op een bedrijventerrein in Hoorn.

De in juli tot 15 jaar cel veroordeelde Manodj B. heeft dinsdag opgebiecht waar hij het lichaam zou hebben gedumpt.

Volgens De Telegraaf is B. dinsdag opnieuw gehoord door de politie. Dat gebeurde na een dringende oproep van de krant en de nieuwe advocaat van B., Theo Hiddema. Direct na dat verhoor zijn de rechercheurs samen met B. naar de locatie gegaan.

Onderzoek moet uitwijzen of de menselijke resten daadwerkelijk van Bansi zijn. Sharmila, de moeder van Sumanta, heeft zeer geëmotioneerd gereageerd schrijft de krant.

Het Openbaar Ministerie meldt hierover:

Op een bedrijvenpark in Hoorn is vanmiddag door de politie gezocht in verband met de vermissing van Sumanta Bansi. Zij verdween in februari 2018 uit haar woonplaats Hoorn. In juni 2022 is een 42-jarige man uit Hoorn veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf voor het doden van Sumanta en het wegmaken van haar lichaam. De verdachte ging in hoger beroep. 

Ondanks diverse zoektochten is het lichaam van het slachtoffer nooit gevonden. Een gesprek met de verdachte leverde nieuwe informatie op. Vanmiddag is daarom gezocht op deze locatie. Onderzoekers van de politie hebben daar menselijke resten aangetroffen. 

Verder onderzoek moet uitwijzen of hetgeen is gevonden inderdaad verband houdt met de vermissingszaak van Sumanta Bansi. In het belang van het onderzoek worden door het Openbaar Ministerie op dit moment geen verdere mededelingen gedaan.

14 REACTIES

 1. 15 jaar en als hij weer vrij buiten komt en zijn leventje gaat genieten, meteen platrijden met een zware truck, daarna nog even de truck in zijn achteruit, gewoon voor de zekerheid.
  gemodereerd

 2. Hoop dat die beest Manodj B. zware tijd gaat krijgen in de gevangenis. Niet normaal dit. Nu het slachtoffer is gevonden kunnen de nabestaanden het rouw proces in gang zetten. Hopelijk vinden ze enige moment rust in hun leven.
  gemodereerd

 3. Ik persoonlijk vind 15 jaar te weinig voor deze paarden L#L.
  Als ik familie zou zijn: zou ik gaan zitten als deze L#L, na
  15 jaar uit de gevangenis komt. Ik zou hem helemaal kreupel
  slaan, dat hij elke dag spijt heeft, dat hij nog leeft.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Omdat hij alsnog bekend krijgt hij er 55 jaar bij. Zijn mededaders en anderen die ook op de hoogte waren krijgen elk 25 jaar.
  Hij bekend nu niet zomaar. Hij moet er op een of andere manier baat bij hebben.
  gemodereerd

 5. Manodj B. mag nooit meer één voet buiten de gevangenis poorten zetten. Komt hij na een bepaalde tijd toch vrij … dan hoop ik dat hij gelyncht wordt.

  Vader B. moet zeer lang gestraft worden … de overige gezinsleden verbannen … want ze waren op de hoogte.

  Medeplichtig ?????????
  gemodereerd

 6. Wat voor straf geven jullie Pontius Pilatus dan?
  Door hem vieren wij nu Pasen, Pinksteren en Hemelvaart.
  gemodereerd

 7. Ik hoop echt dat de familie nu het antwoord krijgt.
  Dat meisje had haar studie nu bijna afgerond en dr kindje (s) liep vrolijk rond.
  Je hebt haar al misbruikt en je vermoord haar ook. Hoop dat ze de sleutel van zn cel verliezen
  gemodereerd

 8. debby , debby , debby , jij bent echt een gek en aan drugs verslaafd he lul , toen Samanta eerst zwager werd heeft ze ingestemd met de familie om abortus te plegen , wel raar dat je je weer laat bezwangeren door de zelfde man , en nu wilde ze geen abortus plegen , nou de man heeft haar gewoon vermoord om dat ze abortus wilde plegen , hebt jij , ja jij , niet gehoord dat er telefoon gesprekken zijn dat die man tegen zijn broer zegt ik heb dat ding dwars door haar hart gestoken en toen heeft hij alles verwijderd , ja debby met dat ongeboren kind in haar buik , en jij debby zal die sleutel vinden en een lover voor hem zijn , jij houdt van moordenaars
  gemodereerd

 9. @WAT. Gaat het goed met je? Volgens mij vind Debby alles verschrikkelijk. En dat is t ook, was het mijn dochter geweest dan had mijn leven nog maar 1 doel: wraak. Die familie moet zich ook kapot schamen. Wens ze het slechtste toe
  gemodereerd

 10. @ Debby

  Bijna iederéén neem een fatu op jou, heb je wel een
  yé yé, of ben je bij baas Waterval geweest ?????
  Goede raad Deb, go wassi wan K@ watra, bikasi sma é
  tak sani na yu tapu.
  >>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<

  Deze Hindoeligt moeten ze nooit meer het daglicht
  laten zien, dat geldt ook voor zijn vader. Kort samen
  gevat beiden in grot zetten, en hermetisch afsluiten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. soeta03 , ja het gaat goed met ons hoor , maar hebt jij al eens ongeborenen gezien die vrolijk rond lopen , wij niet, debby wel zoals ze zegt ,paarse drugs maakt je kapot en jij kunt dan ook niet meer helder denken he debby
  gemodereerd

 12. Weet je wat ik niet snap? Iedereen vindt het zielig wat haar is overkomen, ik natuurlijk ook . Maar, als zij haar benen bij elkaar had gehouden , of meteen alarm had geslagen toen die man haar lastig viel, was het niet zo ver gekomen. Sumantha is opgevangen door die familie en wat doet ze? Naait stiekem met de heer des huizes. Jouw ouders hebben jou daar niet voor naar Nederland gestuurd!!!En dan nog zwanger raken ook. Ik kan er met mijn pet niet bij! Sorry!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.