Deel houtverwerkingsbedrijf door brand verwoest

2
Deel houtverwerkingsbedrijf door brand verwoest

Bij een houtverwerkingsbedrijf, gevestigd op de hoek van de Abone- en de Arabistraat in Suriname, is vandaag brand uitgebroken. Het pand van het bedrijf aan de zijde van de Arabistraat is door het vuur verwoest.

Een ruimte bestaande uit twee verdiepingen brandde volledig af waarna de vlammenzee over sloeg naar de werkruimte. Door kordaat optreden van de Surinaamse brandweer kon de schade beperkt blijven tot een deel van het bedrijf.

Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De forensische opsporing werd in stelling gebracht om de oorzaak van de brand vast te stellen.

Of het pand in Paramaribo-Noord tegen brand verzekerd is, is vooralsnog niet bekend. De politie van Geyersvlijt heeft de zaak in verder onderzoek.

2 REACTIES

  1. ach ,mensen ze zijn bang dat men ziet dat fc.zwolle verliest.en kleuren waar zij op doelen belachelijk,kijk eens om je heen in het voetbal,veel jongens van een kleur.die men bewonderd,
    gemodereerd

  2. En wat zijn met de dieren ernaast gebeurt? Want zag verschillende vogels in kooien die men uit de ruimte naar buiten bracht…
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.