Dieven bij verkeerslichten doen alsof ze in nood zijn en slaan toe

12
Verkeerslicht in Suriname
Foto ter illustratie

De politie in Suriname waarschuwt de samenleving weer voor criminelen die op de openbare weg doen alsof ze in nood verkeren, om vervolgers argeloze weggebruikers te bestelen.

In ressort Centrum met name bij verkeerslichten doen deze criminelen zich voor alsof zij hulp nodig hebben. Hun manier van opereren is dat zij autobestuurders aan de praat houden, door aan te geven dat zij in nood verkeren.

Terwijl de bestuurder aan de praat wordt gehouden, trachten de criminelen dan snel de achterportieren vanuit de andere zijde open te maken om zodoende goederen uit het voertuig te stelen.

Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie roept de samenleving op om extra alert te zijn: zorg dat de portieren van uw voertuig op slot zijn en laat geen kostbare spullen onnodig in de auto.

Eerder waarschuwde de politie ook voor een methode waarbij criminelen grote zwarte vuilniszakken vanuit hun voertuig naar buiten gooien, die komen dan terecht op de voorruiten van voertuigen. Dit met als doel dat de bestuurders hun voertuigen tot stilstand brengen:

12 REACTIES

 1. Deze regering moet nu echt stappen gaan ondernemen
  tegen deze vervloekte Criminele gespuis door ze op te
  ruimen. “Weg met deze lafhartige beesten” allemaal
  aan de vleeshaak in de Surinaamse rivier gooien!
  Chan je zit daar toch niet voor ” Jan LUL” doe er wat
  aan, man. Zit niet de hele dag, met je toverstokje te spelen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Suriname is1 grote dievenbende!! Van groot tot klein!!! En Chan nodigt toeristen en investeerders uit om naar Su te komen…What a joke!!!
  gemodereerd

 3. Vreselijk dat dit gebeurt en burgers/vrouwen, oude mannen/vrouwen, ondernemers, enz door criminelen hen met deze criminele wijze, hulp nodig hebben, willen beroven.

  De overheid, politie zal hier zorg voor moeten dragen dat burgers die met hun voertuig in het verkeer deelnemen worden beschermd.

  Burgers die wapens mogen dragen doen jullie dat en wees paraat. Zorg dat u wapen op scherp is en schiet als eerste. Verder geen hulp bieden en sluit uw deuren aan de binnenkant en ook uw ramen. Houdt ook met uw mobiel contact met uw huisgenoten/collega’s en geeft u aan waar u zich bevindt.

  Zij die extra bewaking kunnen betalen doet u dat. Laat een beveiligingsbureau beveiligingsmedewerkers in hun eigen auto voor of achter u te rijden en u beschermen en sta ook door uw celephone in contact met hen.

  Ook de camerabewakingen bij de verkeerlichten moeten door de politie beter in de gaten worden gehouden, wanneer die op rood staan.
  gemodereerd

 4. Wat een mensen wonen in dat k… land.

  Dit is allemaal te danken aan:
  Desi Delano Bouterse.

  Die domme Surinamers (ja, dat zijn ze) zullen weer op hem gaan stemmen. Zodat hij en zijn kornuiten rijker en die domme Surinamers armer worden
  gemodereerd

 5. De daders oppakken, heftig martelen en daarna levend lynchen!! Je kan niks op je gemak jou eigen dingen doen door dit soort parasieten!!
  gemodereerd

 6. De tegen maatregelen van de politie moeten dan ook innovatief zijn. Het publiek waarschuwen is een en nieuwe politie tactiek is twee. Voor twee moet je je hersenen gebruiken.
  gemodereerd

 7. Er heerst een grote roversmentaliteit in Suriname. De overheid lijkt niet instaat om het tij te keren, niet met wetgeving (hogere straffen) en niet met extra inzet van mens en materieel.
  Het is onbegrijpelijk dat het leger niet wordt ingezet om kps te ondersteunen bij de handhaving van orde en veiligheid.
  Ondertussen neemt de onveiligheid met de dag toe en is Suriname op weg het meest onveilig land te worden. Die reputatie zal er op termijn voor zorgen dat toeristen- en ondernemers weg zullen blijven.
  gemodereerd

 8. wat een ziek overspannen persoon is deze Panli. alles is de schuld van Bouterse
  Let wel de wereld bestond al voor Bouterse en niet door Bouterse.
  Je bent zo ziek en gefrustreerd kijk goed in de spiegel naar jezelf. alles wat je verkeerd ziet ben jezelf een zieke gefrustreerde zinloze persoon. stop hiermee en ga mensen helpen die in nood zijn dan steeds onzin uitkraaien . kijk om je heen wat er in de wereld gebeurd. ga vrijwilligers werk doen ga bidden ga werken niet vergeten kijk vooruit.
  gemodereerd

 9. @boesskowtoe get leger bestaat zelf voor een groot deel uit rovers, zoals je regelmatig in deze publicatie kan lezen. Dus dat is de kat op het spek binden. Het enige wat kan helpen is een zuivering onder het overheidspersoneel en een plukje actie onder de leden van de vorige regering. Dan kan je de economie opkrikken en hebben ze geen geld meer om onrust te stoken dan is dit probleem grotendeels opgelost
  @krokodil de wereld bestond inderdaad voor Bouterse, maar de grote problemen van Suriname zijn pad ontstaan door de roofpraktijken van de nationale dieven partij en hun opperste roverhoofdman
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.