Hengelaar in kreek gevallen en verdronken

3

De 59-jarige P.D. is zaterdag tijdens het hengelen in een kreek te Saramacca, ongelukkigerwijs in het water gevallen en verdronken.

De man vertrok rond 09.30u met twee vrienden naar de achterkant van een perceel aan de Saramaccaweg om te hengelen. Op een gegeven moment verplaatste hij zich en hengelde hij alleen. Na twee uren kwamen de vrienden hem zoeken, maar hij was nergens te vinden.

Uiteindelijk werd een zoekactie in de kreek gestart, omdat de slippers van het slachtoffer aan de kant werden gevonden. Daarbij werd de 59-jarige dood op de bodem aangetroffen.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Op het onzielde lichaam zijn er geen tekenen van misdrijf aangetroffen.

De politie heeft het lijk na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

3 REACTIES

 1. In de droge tijd met laag water kunnen electrische alen(logo logos) naar de oppervlakte komen. Hun electrische stroom stoten kunnen iemand bewusteloos maken en verdrinken in een kreek.
  Een simpele uitglijden en dan verdrinken is wel verdacht. Mischien kon hij niet zwemmen.
  gemodereerd

 2. De meeste Surie,s kunnen niet zwemmen, waarom dragen ze geen zwemvest als ze op het water gaan? In dit geval gaan vissen, het kost geld maar het is voor je eigen veiligheid.

  sari tori

  jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.