Sheraldo Becker niet te stoppen; scoort tegen Bayern en blijft topscorer

2
Sheraldo-Becker

De Surinaamse international Sheraldo Becker blijft maar scoren in de Bundesliga. Hij scoorde zaterdag het enig doelpunt voor FC Union Berlin in de wedstrijd tegen Bayern Munchen. Het duel eindigde 1-1.

Becker is momenteel samen met Niclas Füllkrug van Werder Bremen topscorer van de Bundesliga. Beide spelers hebben tot op dit moment vijf doelpunten gemaakt in vijf wedstrijden.

Door het gelijkspel staat FC Union Berlin nu op de 4e plaats met 11 punten. Bayern Munchen heeft ook 11 punten, maar vanwege een betere doelsaldo staat de ploeg op de 3e plaats. Borussia Dortmund staat op de 2e plaats met 12 punten en de nieuwe koploper is Freiburg met eveneens 12 punten.

Bekijk hieronder highlights van de wedstrijd tussen FC Union Berlin en Bayern Munchen.

2 REACTIES

  1. Dit zou hoop moeten geven aan Natio..! Maar de grote vraag is, hoe gaat de Svb om met zo een grote speler in de gelederen? Het bestuur onder krishnadath is helaas onmachtig en onbekwaam om leiding te geven aan het gehele voetbal gebeuren in Suriname. In Nederland zal men de verrichtingen van Becker met argusogen volgen. Topscorer zijn in Duitsland is een heel knappe prestatie..

    Suriname met zijn klein aantal inwoners en diaspora levert al decennia lang, voetballers af van wereldniveau. En dat zal hoogstwaarschijnlijk nog lang zo blijven…
    gemodereerd

  2. Lekker daar blijven met jouw Duits klinkende naam Becker. Want voor dit land zul je waarschijnlijk niks willen dien net als die overloper en golddigger Stanley Menzo die nu de Chinezen dient als hun basjas!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.