Buschauffeur (33) dreigt ex-partner en haar dochtertje te vermoorden

7

De 33-jarige Lorenzo D. is op maandag 29 augustus door de politie van het bureau Munder ter zake bedreiging aangehouden. Een 43-jarige vrouw deed op diezelfde dag aangifte tegen Lorenzo, met wie zij een liefdesrelatie van 2 jaren heeft.

Naar zeggen van de aangeefster kreeg zij vaak meningsverschillen met haar partner die op 29 augustus uitmondde in een heftige woordenwisseling. Daarbij bedreigde Lorenzo de vrouw en haar dochtertje te zullen vermoorden, meldt het Korps Politie Suriname.

De aangeefster gaf de man te kennen de relatie te beëindigen. Aangezien Lorenzo zich daarmee niet kon verenigen, deed hij de werkplek van de vrouw aan. De wetsdienaren kregen de melding van de bedreiging binnen en dat de verdachte vermoedelijk gewapend was. Zij deden direct de locatie aan voor onderzoek, maar troffen de verdachte niet aan.

Lorenzo die buschauffeur is, was in die tussentijd gereden naar de crèche waar zijn dochtertje op dat moment vertoefde. Hij vroeg de verantwoordelijke van de crèche naar zijn dochtertje, maar die wees zijn verzoek af. Woedend verliet de verdachte de plek.

De politieambtenaren spoorden hem op en hebben Lorenzo diezelfde dag kunnen aanhouden. Bij zijn aanhouding had hij geen wapen bij zich, maar wel een scherp voorwerp, die hangende het onderzoek in beslag is genomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Lorenzo door de politie in verzekering gesteld.

7 REACTIES

 1. Hulde voor de leidinggevenden van de crèche dat het kind niet aan deze psychopaat is meegegeven. Anders was het heel slecht afgelopen met het kind. De moeder moet deze Lorenzo zo gauw als het kan uit haar hoofd verbannen.
  gemodereerd

 2. Je gaat toch iemand waarmee je een relatie had, en nog erbij
  een kind van kreeg toch niet bedreigen ! Sang é psa na kondre?

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Het zal het gevolg zijn van de armoede in dit land volgens een ‘gerespecteerd’ forumlid.
  gemodereerd

 4. Ik weet niet als t zijn kind is. Er staat dat hij de moeder en HAAR dochter heeft bedreigd. Elk geval mannen… zeg nee tegen alleenstaande vrouwen met kinderen. Vraag je af waarom ze alleen is gelaten met haar kind.. geen enkele man gaat zomaar een vrouw verlaten waarmee hij kinderen heeft.
  gemodereerd

 5. “Vaak meningsverschillen”
  Man 33 en vrouw 43.
  Speelt dat niet in deze?
  De idioot vastbinden aan de achterbumper van z’n bus en………..
  gemodereerd

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  @JZwartmans (Jacko).
  Er is werk aan de winkel voor advocaat Maureen Nibte.

  Die krijgt deze (verdachte) snel vrij.
  En het O.M gaat ook mee met de verklaring van advocaat Maureen Nibte, dat haar cliënt een klein beetje overspannen was door de verbreking van de relatie.

  Hij zou volgens advocaat Maureen Nibte niet eerder met de politie in aanraking zijn geweest.

  Dus deze zwaar gestoorde (verdachte) werd daarna vrijgelaten.

  Ik hoop dat deze zwaar gestoorde kerel heel goed in de gaten zal worden gehouden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.