Militairen en burgers aangehouden na diefstal zoutvlees, bokking en knoflook

16
Gevangenis
Voorbeeldfoto

30 emmers zoutvlees, 10 kratten bokking en 18 zakken knoflook zijn deze week bij een heler aangetroffen en in beslag genomen. De spullen zouden afkomstig zijn van diefstal bij een winkel, waarbij ook twee militairen betrokken zijn die gefilmd werden.

De recherche van Paramaribo heeft bij de voortzetting van het strafrechtelijk onderzoek, waarbij de twee militairen reeds waren aangehouden, nog twee aanhoudingen gepleegd. Het gaat om de burgers L.J. (24) en B.G. (36).

De verdachten hebben toegeven ook deel te hebben genomen aan de diefstal samen, dan wel in vereniging met de militairen. Op aanwijzing van deze verdachten is de heler W.K. aangehouden, die de spullen in zijn bezit had.

Milton Bisschop woordvoerder van het Korps Politie Suriname laat optekenen dat de twee verdachten na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering zijn gesteld, terwijl de heler W.K. is heengezonden.

16 REACTIES

 1. Niet alleen boefdraad heeft vluchten op de kaart gezet
  Ook Adhin nomoto hij nam uien een aardappelen
  nu koenoflook zoutvlees en bokking
  wie volgt met rijst en meel
  wat een land wat een volk, de rest van je leven word je nagewezen als de uien man als de koenoflook dief
  gemodereerd

 2. Armoede zorgt hiervoor. Er wordt zoveel gestolen. Regering met al zn mensen, waarom mag de bevolking niet eten
  gemodereerd

 3. Heler heengezonden? De heler is erger dan de steler. Opsluiten deze rovers. Ze moeten leren van andermans spullen af te blijven.
  gemodereerd

 4. Debieus, jo paarse heks. Jij stimuleert diefstal. Jouw seniele gotrofather opa D heeft diefstal tot kunst verheven en het surinaams volk tot armoede gebracht. Dus dan bler je, dat we niet mogen eten ??? Vlieg op je bezemsteel naar ocer of leonsberg…..
  gemodereerd

 5. Katten in het nauw gedreven maakt rare sprongen, maar
  helaas hebben deze soort katten, altijd kroes haar !!!

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 6. Hoe is de heler opgespoord?Ik vermoed dat een politiehond de overheersende geur van Bokking vermengd met knoflook die in de straten van Paramaribo hing volgde,en zo de verblijfplaats van de boef vond! Ha ha ha!
  gemodereerd

 7. hopelijk heeft de heler flink wat betaald aan de boeven. Nu is hij ook zijn geld kwijt. “kies ing mooi”
  gemodereerd

 8. echt weer wordt de heler heengezonden , deze OM zijn paarse , die laten geen paarse vast zetten
  Jacko het kunnen ook paarse gladde koppen zijn
  gemodereerd

 9. debby hebt jij honger in de bijlmer , nou ga werken dan en je kunt een brood kopen , maar als je niet wil werken verhonger dan , niemand zal jou missen
  gemodereerd

 10. @ WAT

  hahahaha daar heb je gelijk in, niet aan geacht het was zondag dus aan de fles Black Label. Ma a mang swieti, met een heleboel bokking erbij !!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Tijdverdrijf/ tijdverspilling om elkaar aan te vallen over zaken die geen vooruitgang en welvaart en economische stabiliteit cq motiverend is Voor Land & bevolking ( tegenwoordig is er geen tijd om elkaar te discrimineren of alles op een politieke partij aan te kaarten, het oplossing is elkaar constructief en corrigerend op een goede manier om SURINAME & SURINAMERS UIT DE ELENDE / CRISIS TE HELPEN.
  ELKAAR VIJANDIG NONVERBAAL/ VERBAALD TE BENADEREN IS ACHTERLIJK & NIET OPBOUWEND OP DIT MOMENT wij hebben allemaal FAMILIELEDEN/ VRIENDEN en KENNISSEN die moeilijkhebben laten wij daarop focussen dan komt alles helemaal goed in /met Suriname/ Surinamers in het geheel weer goed🇸🇷🇸🇷🇸🇷🙏👁🦻🗣☝️
  gemodereerd

 12. Sommige mensen (veelal uit één groep) hebben altijd tekorten aan van alles. Dus stelen ze alles wat los en vast zit.
  Zulke mensen noemen ze dariddar.
  Maar ipv zich te wenden tot Daridra Narayan, gaan ze stelen, wat hun situatie nog erger maakt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.