zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee stelende militairen gefilmd tijdens winkeldiefstal

Twee stelende militairen gefilmd tijdens winkeldiefstal

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 40-jarige Elvin en de 43-jarige Kenneth hebben zich op zaterdag 20 augustus, na te zijn ontboden door de politie, aangemeld op het politiebureau Uitvlugt. Dit na winkeldiefstal waarbij de daders zijn gefilmd.

Een winkelier aan de Bachoeweg in Suriname had eerder op die dag aangifte gedaan ter zake diefstal van voedingsmiddelen met een hoge economische waarde in SRD, die uit zijn winkelzaak zijn weggenomen.

De wetsdienaren stelden een onderzoek in en op veiliggestelde camerabeelden zijn de militairen Elvin en Kenneth alsook een paar burgers in beeld gekomen. Voor wat de burgers betreft die betrokken zijn bij het gepleegd strafbare feit zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo. De twee militairen zijn overgedragen aan de Militaire Politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Beste famirie
  jullie zien het allemaal schurken bij amptenaren. Idioten hier en daar, nee niet hiwer alleen daar zoals in Bijlmer zullen wel zeggen omdat ze het zo slecht hebben moeten ze stelen. Hiermee geven ze meteen aan hoe zei in het leven staan. saka saka dagoes
  idioten die voelen dat ze ook zullen worden gepakt zullen medestanders vinden in deze dieven, kom op we gaan de straat op, we moeten Chan weghalen voor hij ons weghaald.
  Neus en consorten werden betaalt op een gegeven moment om stil te zijn tijdens boelerse en boefdraads perioden anderen mochten oogluikend hun gang gaan.
  Ik weet veel ik weet veel meer dan jullie maar voor mogelijk kunnen houden, ook bij de douane (de man die man dat hij ontevreden is met zijn bonus, alles opgenomen!!!)

  Na gado di we fesi mang


  Maak melding

 2. In Surbabwe is stelen uitgeroepen tot nationale volkssport. Iedereen kan meedoen, hoe meer zielen, hoe meer ellende en hoe armer het land wordt.
  Ik zou zeggen Surbabwes, ga zo door om je land naar de klote te helpen!
  Over een poosje zullen jullie van de honger niet meer kunnen schijten.


  Maak melding

 3. Ze hebben spullen met een hoge economische waarde in SRDs gestolen. Als je de SRDs omzet in $$ of €€ valt het vast wel mee. Als deze twee boeven de spullen teruggeven aan de winkelier, worden ze na een ernstige waarschuwing door de politie heengezonden.


  Maak melding

 4. Over militairen en diefstal, oud miltair bouta kan ook meepraten. Heeft van Suriname narco suribabwe gemaakt, maar niemand praat hoe hij 10 miljoen NFl onder de tafel heeft genomen voor de bosjes brug.


  Maak melding

 5. @ Debby

  Het wordt hoogste tijd dat de heft in handen neemt
  en Chan naar sturen. ik weet dat binnen de korste tijd
  het land, weer in alle opzichten onder jouw bewind goed
  komt. Want je hebt goed gekeken hoe je Baasje DDB het
  heeft gedaan. Ik zal maar niet schrijven, hoe ik over je
  denkt !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. De 2 vriendjes van het leger.Misschien hebben ze geen eten in de kazerneSo so brood met below tjoerie.Betre oenoe go kies 🐟 Fiesie foe serie


  Maak melding

 7. Dit is een nationale schande. Hoog tijd om het koren van het kaf te scheiden. Zelfs militairen (nooit gehoord van discipline) gaan op roverspad. Dit heeft niets te maken met het feit dat ze het zo slecht hebben. Verdomme, jullie hebben werk. Daar word je elke maand voor betaald, maar nee, ipv 1 stukje vlees moet je een heel speenvarken op je bord of ipv een eenvoudige telefoon moet je een smarttoestel met 24/7 data. Begrijpelijk dat je een ellendige luizige rover wordt.


  Maak melding

 8. Dit is die stront en geplunderd land die de NDP voor jullie die hebben achtergelaten dat jullie nu moeten stelen. Die dieven van de NDP zitten hoog en droog in het parlement. En de andere NDP-ers genieten van een luizenleven. Die flikkers hebben het land Suriname totaal uitgeplunderd en vernietigd. Ze hebben ook een kapotte economie voor jullie achtergelaten.
  Ga de rijkdommen halen van al deze dieven. Begin bij de familie en zijn friends en family van Leonsberg.
  En laten ze al het gestolen geld repatrieren. ik zie dat niet van komen met een laf president die nu aan het roer is. Jammer. Mijn mensen pinaren en brengen offers.


  Maak melding

 9. Dat zijn de symptomen van armoe
  Zal je deze heren kwalijk nemen?
  Armoede drijft de mens tot wat hij/zij niet wil
  Als je middenklasse ben dan noem ik het hebberigheid
  Ja pina tof


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES