maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutospuiter verkoopt onderdelen van voertuigen klanten

Autospuiter verkoopt onderdelen van voertuigen klanten

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft een 25-jarige autospuiter aangehouden, die ervan verdacht wordt onderdelen van voertuigen die klanten bij hem hadden achtergelaten om te laten spuiten, verkocht te hebben.

Volgens het Korps Politie Suriname is de verdachte Jonathan M. op zondag 21 augustus ter zake verduistering en diefstal door de politie van het bureau Kwatta opgespoord en aangehouden.

De man had twee voertuigen van het merk Toyota Caldina en Toyota Celica voor spuitwerkzaamheden onder zich, waarvoor hij een geldbedrag in SRD had ontvangen. Naderhand bleek Jonathan onderdelen van deze voertuigen te hebben ontvreemd en deze te hebben doorverkocht aan derden.

Twee aangevers deden in de maand juli aangifte tegen deze verdachte. De onderdelen zijn nog niet achterhaald. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Jonathan hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Hoe wil jij als land buitenlandse investeerders aantrekken? Het lijkt erop dat er bijna niemand in Suriname, in alle lagen van de samenleving, te vertrouwen is. Als er buitenlandse bedrijven naar Suriname komen, voornamelijk voor de offshore olie & gas, dan zullen ze eigen mensen inzetten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES