Man in buitenland ziet via telefoon hoe wordt ingebroken in z’n woning in Suriname

5
Telefoon toestel Suriname

De politie van het bureau Paranam kreeg afgelopen zondag een telefonische melding van de eigenaar van een woning, dat er werd ingebroken in zijn woning. De benadeelde vertoefde op dat moment echter in het buitenland, maar kon via camerabeelden op zijn telefoon zien hoe er werd ingebroken in zijn woning.

Toen de politie ter plaatse arriveerde sprongen de verdachten via een raam uit de woning, waarna ze het hazenpad kozen. De politieambtenaren losten waarschuwingsschoten om de vluchtende verdachten op andere gedachten te brengen, meldt het Korps Politie Suriname.

Het lukte hen de 20-jarige verdachte Elijah J. aan aan de Naaldvarensweg aan te houden. Zijn kompaan zag kans uit handen van de politie te blijven. J. werd door de politie van het bureau Paranam ter zake woninginbraak aangehouden.

Op hem werden twee zwart verkaste mobiele telefoons aangetroffen en in beslag genomen. Verder constateerden de wetsdienaren dat er een aantal goederen uit de woning zijn gehaald. Vanwege de vele inbraken in de woning van de aangever, is de zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Elijah door de politie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.


5 REACTIES

 1. Een huis in Su erop na houden is soso e-datie.
  Tegenwoordig is alleen camera’s plaatsen niet voldoende. Bernbommen om je perceel, is veel beter. De dief krijgt geen kans om aan je spullen te komen en kan het ook niet meer na vertellen.
  gemodereerd

 2. Welke land? Zeker van jupiter suriname heeft om de haverklap stroomuitval ra ra ra hoe is het mogelijk. Ongelooflijk!
  gemodereerd

 3. Deze gasten moeten gedeporteerd worden naar de plaats van herkomst. 20 jaar!! Ga werken, stomme mongool.
  gemodereerd

 4. @wat ik heb geen paarse pet ook geen oranje , maar @wat ik heb medelijden met jouw je bent altijd zo fanatiek bezig met oranje en dan klagen over dure gasbom en stroom met je oranje shirt. Groetjes vanaf jupiter.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.