zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Prianka had niet gedacht dat ze Miss Supermodel Universe Nederland zou worden'

‘Prianka had niet gedacht dat ze Miss Supermodel Universe Nederland zou worden’

-

Does Travel - naar Suriname

De Haagse Prianka Raghoe (25) is onlangs gekroond tot Miss Supermodel Universe Nederland. Geheel tegen haar eigen verwachting in. Ze had namelijk gedacht dat de jury zou gaan voor een Nederlands Nederlands meisje; blond en lang.

Dat zegt ze vandaag in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad. Dat ze de Miss-verkiezing won, kwam voor haar als een verrassing. Vooral omdat er zoveel andere bloedmooie deelneemsters waren, zegt ze tegen de krant.

Prianka heeft het niet makkelijk gehad, want ze werd als kind geconfronteerd met huiselijk geweld en had als gevolg daarvan een moeilijke jeugd. Die nare ervaringen hebben haar wel gemaakt tot wie ze nu is, geeft ze aan.

De jonge vrouw vertegenwoordigt Nederland tijdens de Miss Supermodel Universe verkiezing in Bulgarije later dit jaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Mooie meid,maar jammer die opgespoten donald Duck lippen,..helemaal niet uniek meer zooo jammer ik gun het haar ten zeerste ! be real.gefeliciteerd knappe meid uit Surinaamse roots.


  gemodereerd
 2. Wat nou Suriname roots ? Zij is gewoon Hindoestaanse hoor laten wij elkaar niet voor de gek houden. En ja de lippen zijn afwijkend wellicht heeft ze de spuit in laten zetten vol met Botox in Turkije. Let op over 5 jaren zullen haar lippen naar het zuiden wijzen; hanglippen dus. Veder vind ik haar (persoonlijke mening) helemaal niet mooi want haar hoofd zit vol met verf. Hoe houdt zij haar hoofd omhoog ?
  Ja alweer die sneer naar de racistische blanken …..nee meid je woont niet in Suriname hoor maar in een land waar iedereen voor de wet gelijk is.


  gemodereerd
 3. Leuke meid!
  Heel veel suc6.

  Volgens mij is botox verboden bij deelname contest. Is puur natuur, kwestie v goed de contouren benadrukken. Je weet wel make-up 👄


  gemodereerd
 4. Ik snap ook niet dat dames zich vrijwillig hun lippen laten inspuiten om daarna op donald duck te lijken.


  gemodereerd
 5. Gebruik geen botox aub ik vind het lelijk. Wees jezelf en puur natuur. Maar natuurlijk gefeliciteerd.


  gemodereerd
 6. Straks krijg je perfecte robots en daar gaan de dames (en heren) niet tegen op kunnen.


  gemodereerd
 7. @ Papa Jantje uit Livorno
  Ik zie het al, je laat weten dat je een Hindoeligt ligt bent.
  Zij is een Surinaamse van hindoeligt afkomst, klaar is kees!
  Verder is niemand overboord, we willen niet leven in een hokjes geest. Zoals het in India gaat, Mensen met de achternaam
  Singh zijn van hogere kaste, dan Rampersad etc etc. Wat een gelul man. Ik ben Jacko Zwartmans, is Paul Witteman dan
  van hogere kaste dan ik ???? ”Ame hoela zou ik zeggen”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. @papa jantje uit livorno jullie zitten als ratelslangen op ons in nl te loeren en idiote commentaar te geven. Zo triest zijn jullie. Waarom mag deze dame zich niet speciaal voelen! Ik krijg ook rare commentaar van ratelande idiote vrouwen( over de hand die je voedt enz de hollander heeft nooit een korrel rijst geplant mij oude moeder wel enz. Wij werken in nl keihard om dingen te bereiken wij huilen en janken ondanks ellende. niet zoals mensen uit su leven in nl is erg hard . Dame of wel prianka je bent knap en zeg dingen met open hart niet met gesloten hart. O.k.


  gemodereerd
 9. @Roos,

  Je weet toch niet (denk ik) hoe haar lippen voor de botox stonden? Misschien waren ze niet echt symmetrisch en heeft ze dat willen corrigeren met de botox.


  gemodereerd
 10. Papa Jantje uit Livorno, jij hebt ze niet allemaal op een rijtje; nu beweer jij dat een Hindoestaan/se geen Surinamer kan zijn. Iemand anders moest zo iets beweren, dan was jouw gebrul dat die persoon een racist is, tot de hemel doorklinken.


  gemodereerd
 11. En Papa Jantje, als iedereen in jouw Walhalla voor de wet gelijk is, moet je me eens een keer uitleggen waarom Oekraïnese vluchtelingen zonder driejarige inburgeringscursus wel meteen in jouw beloofde land aan de slag kunnen en niet eerst jarenlang in een asielzoekersconcentratie kamp worden opgesloten zoals vluchtelingen uit Sirië, Afghanistan, Pakistan of Somalië?


  gemodereerd
 12. @ JZwartmans
  25 augustus 2022 Bij 18:14
  @ Papa Jantje uit Livorno

  Rustig rustig hoor ik ventileer slechts mijn mening. Niemand hoeft het niet eens te zijn met mijn mening. Zolang het in onze straatje past zijn we allemaal Surinamers. Nog steeds is het in dit land bon ton om in etniciteit te denken. Politiek wordt langs de etnische lijn bedreven. Ja toch? Waarom is het voor jou dan zo moeilijk als ik het over Hindoestaanse heb? Waarom wordt niet iver Nederlandse Hindoestaanse gesproken?

  Henkes
  Over de vluchtelingenstroom in Europa.. je zit dichter bij de vuurhaard dan ik. Als je het zo nodig moet opnemen voor de vluchtelingen uit Syrië en Afghanistan is mijn vraag hoeveel van die vluchtelingen onderdak geboden? Geen een toch ?
  Ook in Suriname wordt een hetze gevoerd vooral over de vluchtelingen uit Haiti. Het is onjuist om te denken dat dit alleen in de walhalla Nederland gebeurt. Ook hier kunnen we er wat van.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES