woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op tegen nachtelijke illegale autorace op Bouterse highway

Politie treedt op tegen nachtelijke illegale autorace op Bouterse highway

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft kortgeleden opgetreden tegen personen die zich schuldig hebben gemaakt aan deelneming aan illegale auto racewedstrijd op de D.D. Bouterse highway.

De racewedstrijden vonden na middernacht plaats, waarbij er met enorm hoge snelheden over de weg werd gereden. Dit terwijl de toeschouwers en andere racers die op hun beurt wachtten zich op de berm langs het wegdek bevonden, wat zeer gevaarlijk is meldt het Korps Politie Suriname.

Bij voornoemde politieactie werden de deelnemers alsook het kijkend publiek aangemaand zich van de plaats te begeven, waaraan direct gehoor is gegeven.

Op beide rijbanen zijn er op verschillende plekken van voornoemde weg sporen van autobanden waargenomen. De Surinaamse politie doet een beroep op deze, maar ook aan andere weggebruikers om dit soort rijgedrag achterwege te laten.

Verder vraagt zij aan de dagelijkse verkeersdeelnemers om de nodige voorzichtigheid te betrachten op de openbare wegen, zodat het genoteerd aantal verkeersslachtoffers die komen te overlijden niet toeneemt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. dus ze werden niet opgepakt , wat een klotenzooi , waren zeker paarse agenten , ze moeten die weg gewoon weer verwijderen en laat het bos het herstellen , de bewoners daar hebben nooit geen cent gezien , wat ddb beloofd had , en die klote weg is nog niets eens betaald


  gemodereerd
 2. Die in de bebouwde kom pakken jullie niet aan. Zet camera’s en licht en kijk nr hun kentekenplaat. Zet beelden online


  gemodereerd
 3. Laten ze zich te pletter rijden. Geen ambulance of lijkwagen sturen. Laten de aasgieren opruimingsdienst doen. De weg wordt toch minimaal gebruikt. Rust er misschien een vloek op?


  gemodereerd
 4. debby , waar is die bouterse highway , wij Surinamers kennen die weg niet , of is dat die weg daar in de bijlmer bij jou , onder de grond toch
  wat bedoel jij met de bebouwde kom , hier in Suriname is er geen bebouwde kom , en er zijn camera’s , maar die zien de bebouwde kom niet alleen maar paarse rotzooi


  gemodereerd
 5. Dat kan jij zelf doen, debieus, terwijl je op je bezemsteel vliegt boven het verkeer. Toch paarse heks?


  gemodereerd
 6. Ach dachten deze raddraaiers dan wordt het miljoenen project neergezet door de fascistische narcis Bouterse eindelijk eens gebruikt. Wat een verspilling van het geld. Hierover hoor je het fascistisch tuig met associaties aan de fascistische Beweging nooit hun kwebbel opentrekken. Maar o wee als deze regering voor zaken naar het buitenland vertrekt. Dan moet je die zwarte en bruine en gele ratten eens horen.


  gemodereerd
 7. Waarom bouwt een ondernemer niet een kleine racebaan? Blijkbaar bestaat er behoefte eraan. Dat draagt tevens bij aan de veiligheid in het verkeer.


  gemodereerd
 8. en wanneer ze zichzelf te pletter rijden ga je lezen ‘door tot nog toe onbekende reden is hij de controle over het stuur kwijtgeraakt” mpp idioten.
  Neem hun auto on beslag want dat is toch hun trots….meer hebben ze niet dus ze gaan het voelen. En zijn deze mensen die schreeuwen benzine is duur.
  Jammer dat chan verkeerd is begrepen toen ij het had over feesten en KFC…de boodschap van hem is verkeerd begrepen. Wat hij duidelijk wil maken is dat met verkeerde keuzes maakt.
  Want als ik vind dat alles duur is e ik kom niet uit, ga ik geen feest geven, ik ga dan minder vaak uit eten en ik ga zeker niet meedoen met straatrace.
  Waarom heeft mijn land zoveel domme mensen???? schaam me echt.


  gemodereerd
 9. De KPS moet de overige verkeer stop zetten, en deze
  kloot violen de gelegenheid geven, om zichzelf dood te rijden!
  Probleem opgelost, en dan hebben de begrafenis ondernemers,
  ook extra brood op de plank.( het mes snijd dan aan2 kanten)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES