zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeo Brunswijk in uitgelekt rapport gelinkt aan fraude bij EBS

Leo Brunswijk in uitgelekt rapport gelinkt aan fraude bij EBS

-

Does Travel - naar Suriname

In een zogeheten fraude rapport dat de afgelopen dagen via social media werd gedeeld, is te lezen hoe een onderzoek zich gericht heeft op vermeende fraude binnen de NV Energiebedrijven Suriname, onder leiding van Leo Brunswijk. Volgens het rapport zou Brunswijk door misbruik van zijn positie als president-commissaris c.q. interim-CEO, handelingen hebben gepleegd die tot ernstige financiële benadeling van de EBS hebben geleid.

Zo blijkt uit facturen die in het rapport zijn meegenomen dat NV Velka Vak Group, welke opgericht is in februari 2021, voor meer dan 5 miljoen SRD aan geleverde materialen en diensten betaald is door de EBS. Dat terwijl er voor deze leveringen geen onderliggende grondslag of overeenkomst te vinden is.

In de rapportage staat verder dat uit onderzoek bijkt dat opdrachten zijn goedgekeurd in opdracht van Leo Brunswijk, in de hoedanigheid van president-commissaris van de EBS. Dit buiten de geldende procurement en controleregels om.

Opmerkelijk is dat de NV Velka Vak Group staat ingeschreven aan de Walter Bursideweg 52 te Moengo in Marowijne. Op dit adres is geen zichtbaar bewijs van de aanwezigheid van een bedrijf aangetroffen. Wel is op hetzelfde adres een carwash gevestigd. Tevens zou blijken dat de drie aandeelhouders van de NV familierelaties zouden hebben met Leo Brunswijk.

De ander twee gevallen van fraude zouden te maken hebben met de aanschaf van kabel. Daarbij zouden onderhandse afspraken met leveranciers zijn gemaakt. Volgens het rapport is gebleken dat de aanbesteding niet volgens de regels heeft plaatsgevonden als gevolg van een interventie van Leo.

Ook is het aantal kilometer kabel dat besteld is, ver boven de behoeft van de EBS en tevens tegen een hogere prijs ingekocht. Een schadepost van circa 50.000 USD. Het rapport bevat een gedetailleerde onderbouwing van de feiten en is hier te vinden.

Leo Brunswijk was een paar dagen terug nog op TV waarin hij aangaf dat SLM een contract heeft met het in Nederland gevestigde advocatenkantoor Bissessur Legal BV, waarbij maandelijks een flink bedrag in euro’s betaald wordt om de SLM juridisch bij te staan. “Hij buit Suriname uit” zei hij toen over Prenobe Bissessur:

opening
Fernandes Express
BODO Party

50 REACTIES
 1. Wat een boevenbende is het met deze regering. Ene steelt meer dan andetd. Het leuke is dat ze nu met vuil naar elkaar smijten. En NPS zit ertussen.


  gemodereerd
 2. duidelijk toch leo brunswijk is een fraudeur zowel bij staatsolie , bij de slm , bij de ebs , maar deze fraudeur wordt niet aan gepakt , opdonderen met deze gast , hij is geen waarde om ons land op te bouwen , en leo zal zijn vriend ddb alles vertellen


  gemodereerd
 3. Dat hele rotzooi dat zich bestuur v su noemt is een ranzige beerput waarin met genoegen gesparteld wordt. Zum kotsen. Geen respect voor deze parasieten. En doen alsof ze de beschaving hebben uitgevonden. Maar we zijn op t goede spoor zegt de kapitein. Triest.


  gemodereerd
 4. Zowel bij de SLM als bij de EBS geen zuivere koffie. De SLM moet komen uitleggen wat de meerwaarde is van deze buitenlandse advocaat en of er geen goedkopere opties waren.
  De zaak van Leo Brunswijk lijkt echter veel ernstiger. Op basis van de onderliggende stukken kan je de conclusie trekken dat hier doelbewust de samenleving is misleidt. De naam van Leo Brunswijk is ook eerder gevallen bij andere dubieuze zaken als het Sabaku project. Hoop dat alle onfrisse zaken naar buiten gebracht worden zodat de Surinaamse samenleving een beeld krijgt wie waarmee bezig is om bij de volgende verkiezing een bewuste keuze te kunnen maken.


  gemodereerd
 5. En daarom had chan 28 zetels gevraagd.sedert abop deelneemt aan ht regeerbeleid (vorige regering n nu dij deze) is suri verandert in een rovershol.er was nooit zoveel anarchie bandeloosheid in ht land tijdens 3termijn vene.
  Chan doet zn best mr wordt onder druk gezet door brunswijk.
  Bij deze ebs schandaal gaat er ook niks gebeuren anders gaat die ongeletterde hersenloze gorilla boos worden.


  gemodereerd
 6. Gerechtelijk onderzoek en indien schulig. GELIJK vervolgen. Dat moet gebeuren ZONDER AANZIENS DES PERSOONS. ZO werkt het in een Rechtsstaat.


  gemodereerd
 7. leo wordt bewust genegeerd door de haan en zoekt spijkers op laagwater….

  brunswijk 1 en brunswijk 2….HEBZUCHT HEBZUCHT……..ben benieuwd tot waar de grens ligt bij deze figuren….


  gemodereerd
 8. Het zal niemand verbazen dat dit maar het topje van de bekende ijsberg is.
  Tja en Suriname(rs) maar zeggen dat de coalitie eerlijk en transparant is.
  Maar dan hoe dan?
  Leo heeft zich blootgegeven en zal door de stront worden gehaald.


  gemodereerd
 9. Volgens Julian Wit komt het nooit meer goed met Suriname. Als je deze dingen leest kan je die Julian geen ongelijk geven.

  Weet je waarom het goed gaat met Dubai?
  Daar is er geen corruptie want die Arabieren zijn genadeloos tegen onbetrouwbare ambtenaren, witte boord criminelen en dieven.
  Alleen op grond hiervan kan Suriname dus nooit een 2e Dubai worden. De karakters, denkwijze en gedrag niet alleen van onze mensen aan de top, maar van de gehele bevolking moet veranderen anders bestaat Suriname over 50 jaar niet meer.
  Reden: Dan hebben wij Suriname met zijn allen kapot gecorrumpeerd.
  Ik krijg het gevoel dat Surinamers gedreven zijn om dingen af te breken in plaats van op te bouwen.
  Neen. Ik wil nog een keer met vakantie naar Suriname om afscheid te nemen van mijn familie, vrienden en kennissen.
  Daarna is het over tussen mij en Suriname, de man die ernaar verlangde daadwerkelijk mee te doen aan de opbouw van zijn geboorteland.


  gemodereerd
 10. Nooit schijten in het bord dat jou te eren geeft meneer L. Brunswijk want zo een gelovige persoon ben je niet. Bij Abanies van jouw soort draait het alleen maar om het eigen belang en niet het eigen belang.


  gemodereerd
 11. Kan me niet voorstellen dat het Surinaamse volk dit pikt zo een mooi land het lijkt wel een puinhoop als je alleen maar kijk naar die gasten hun salaris een ieder komt en vertrekt nadat ze een potje van hebben gemaakt sorry dat ik het moet zeggen Suriname kan en mag niet door Surinamers geleid worden jammer .


  gemodereerd
 12. Hij voelt het heet worden onder zijn poten daarom maakt hij nu rare sprongen. Gaat zijn grote broer Chan alweer chanteren om hem uit de bak te houden?


  gemodereerd
 13. Ik ben benieuwd als hij het geld moet terug betalen en wat doen Ronnie Brunswijk hier mee.
  Daar moeten de mensen hun geld gaan halen.


  gemodereerd
 14. Whoops, there it Is!! Is een Brunswijk, dus zand erover. Doofpot! Neks no fout. Hij had zo’n grote bek over SLM.. Nu valt hij zelf door de mand. En het houd maar niet op. Moro e kong. Hij denkt, als mijn broer, de rover, vp Is kan ik ook doen en laten wat ik wil…Wordt niet vervolgd!! Chan, go dok..


  gemodereerd
 15. Vreselijk de manier van politiek voering in Suriname. Schandaal na schandaal word er naar buiten gebracht. De laatste trend is de Vhp tegen Abop en andersom. Wanneer gaan we dit achterwege laten en ons focussen op de toekomst van dit rijke en prachtige land..


  gemodereerd
 16. Wat een boeven zijn het toch bij de Abop!
  Het staat buiten kijf dat deze partij op geen enkele wijze ontwikkeling kan brengen.
  Ik hoop dat het OM werkt maakt van het fraude rapport en (zonder aanzien des persoon) tot vervolging overgaat en wel op zodanige wijze dat niet alleen het geld teruggevorderd wordt, maar ook een straf wordt opgelegd aan deze graai-boef.
  Het is duidelijk dat de naam Brunswijk niet garant voor integriteit en betrouwbaarheid!
  Maar dat wisten we al, met een bankrover- en drugshandel verleden. Dat hij ondanks dat verleden toch vice-president heeft kunnen worden, kan alleen in Surbabwe!


  gemodereerd
 17. Aan alle reageerders Zou ik zeggen, maak je niet druk om iets wat je niet kunt veranderen. @Kwakoe van Helena Christina je heb gelijk, afscheid nemen is het beste. Er zijn mooie plekjes op deze aardbol waar je kunt genieten. De term suriname is een gezegend land zie ik vaker voorbij komen geen natuur rampen. Wel de macht hebbers zijn een Ramp voor het land, ongeacht Wie aan de macht komt. De toon werd gezet voor 1975 Anno 2022 gaat het nog door. Lieve mensen zoekt het in Cirkel van invloed


  gemodereerd
 18. AAAAAAAAAAAAi famiri, nu komt de aap uit de mouw? dat is niet racistische bedoel hoor!

  Deze man kon het in Nederland niet maken en in Suriname, is hij een deskundige op allerlei gebieden? Het roversnest produceert alleen maar rovers. Gelukkig zijn er oprechte en eerlijke Surinamers!!!, deze kerel in ieder geval niet!

  Gado de wi fesi mang


  gemodereerd
 19. Je krijgt de kans van je leven – aan velen niet gegund – om iets goeds te doen vanuit je goed betaalde functie, dan ga je meewerken aan fraude (voorzover dit het geval is). Mensen hebben geen eergevoel meer.


  gemodereerd
 20. Het is triest om te zien wat er allemaal in Suriname gebeurd en onder toeziend oog van de Sheriff, Chan Santhoki. Hij is zo dol op zijn presidentschap, dat hij de rovers om hem heen niet eens meer ziet. Iedereen, niet alleen de ABOB-boeven, maar ook de oranje ratten welke als adviseurs van de president zijn benoemd, graaien mee uit de pot. Kijk maar naar de oranje rat Bissessur, met de tientallen functies die Chan voor hem geregeld heeft. Schaamteloos.


  gemodereerd
 21. Ik heb het altijd gezegd en ook overtuigend kunnen aantonen. Zonder verkiezingsfraude had de VHP ruimschoots de meerderheid van 28 zetels behaald en zou de partij het land naar glorieuze hoogtepunten brengen zoals het Irian Ali in Guyana gelukt is. Deze geweldenaar heeft met 25 jaar destructie door Callaghan afgerekend en zie hoe goed het nu met dat land gaat. Zonder bemoeienis van zwarte ‘bestuurders’ die alleen maar uit zijn op het leegplunderen van de Staatskas. De Guyanese bevolking heeft nooit een koperen cent gezien van de enorme inkomsten uit olie. Alles ging in de zak van de boef Callaghan die het geld vervolgens naar Engeland en andere belastingparadijzen wegbracht. Ondanks dat de zwarte bevolking van Guyana dit weet, stond het toch massaal achter deze dictator alleen omdat hij zwart en van negroïde afkomst is.
  Zolang de regering in Suriname uit zwarten bestaat, zal goed regeren onmogelijk worden. Daarom moeten de zwarten hun plaats kennen want zij zijn ongedisciplineerd om te besturen. Liever inheemsen (Indianen) in de regering dan ongeleide en agressieve projectielen.


  gemodereerd
 22. Leo voor president.In Kenya is er eentje tot president gekozen die kippen eieren langs de straat verkocht.


  gemodereerd
 23. Mensen huilen elke dag omdat ze hun kinderen geen eten kunnen geven. De regering Chan/ Brunsie steelt, verrijkt zichzelf en vrienden en familie en oudjes smeken om hun pensioen, kinderen met lege maag vr dagen.
  Slapen deze vervloektelingen?? Of stelen ze 24/7??
  Chan praat van zn mensen goed en brunsie van die van hem.
  Het boek met plannen dat Chan eruwig omhoog hield zijn de manieren van beroven.


  gemodereerd
 24. Dat hele land is 1 groot rovershol.
  Na de onafhankelijkheid heeft het zich uitsluitend bezig gehouden met roven, stelen, liegen, bedriegen, oplichten, frauderen, drugstransporten, wapenhandel, banken beroven, massamoorden op landgenoten.

  Een groot deel van die zgn politieke en financiële kopstukken zijn inmiddels veroordeeld/zitten achter de tralies en/of zijn op de vlucht geslagen.

  Dat hele land en volk levert al decennialang zelf het bewijs dat het een FAILED STATE zonder enig toekomstperspectief is.


  gemodereerd
 25. Het kiesstelsel moet per direkt vernietigt worden. Zo werd vene ook gechanteerd door pae somo met grondzaken n kijk wat er vn de nps geworden is heden.
  Chan treedt nu eens eindelijk op laat ons zien dat er n president is in ht land.of je wordt ook gesodemietred. Voor zulke duistere praktijken moet ht volk op straat komnen en niet om een hindoestaans president onder druk zetten om af te treden.
  CHAN ALS HET MOET DAN JOE HAR A STEKKER PURU.


  gemodereerd
 26. Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi en voorzitter van de Vooruitstrevende HervormingsPartij vroeg bij de Algemene en Geheime Verkiezingen van 25 Mei 2020 aan de kiezers om 28 of meer zetels aan de kiezers. Dit om na die verkiezingen rustig en goed de uitdagingen die Suriname heeft e/o chaos die de regering ddb, ndp en coalitie gemaakt hadden op te lossen.

  Laat dit daarom een wijze les zijn, waarom hij dat vroeg.

  28 of meer zetels voor de Orange Movement. VHP bij de Algemene En Geheime Verkiezingen van 25 Mei 2025.

  Chan O Set In.

  Hoera, Hoera, Hoera!
  – Vooruitstrevende HervomingsPartij (VHP,
  – Voorzitter Chandrikaperkash Santokhi,
  – Uitdagingen waarvoor Suriname staat (inter)nationaal.
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van Suriname
  – Internationale Verdragen,
  – Welzijn en Welvaart voor Suriname,
  – Klein Zwitserland, de republiek Suriname, aan de Wilde Kust,
  – Surinamers,
  – Samen Werken, Samen Sterker,
  – Iedere Surinamer kan ondernemen, is het Motto

  Vertrouwen In Eigen Kunnen


  gemodereerd
 27. Sorry mensen dat ik dit moet zeggen, Er zijn bepaalde groep mensen die niet weet wat vrijheid en hardwerken betekend. Ze willen liever als aan slaaf vast zitten of werken. Bij vrijheid maken ze misbruik door stellen, roven of frauderen.


  gemodereerd
 28. Nu val jezelf door de mand.
  Het was dus een afleidingsmanoeuvre om de focus te verleggen.

  Van je familie moet je het vooral niet hebben.
  Ronnie B. Ik dacht dat hij was ontheven wat doet je broer nog daar.

  Zijn er nog integere mensen over in dat land.


  gemodereerd
 29. moet er niet een bom gegooid worden op deze mensen!
  Chan voelt zich onder druk gezet???? nee hoor.. hij kan niet optreden want die beerput wil hij niet open laten gaan.
  Zolang er niet opgetreden wordt tegen deze DIEVEN, gaat het nooit veranderen.
  Ze lulden zoveel over NDP maar stelen even hard.
  Geen wonder dat je zoveel mensen met geweldigge auto’s ziet rijden en geweldige huizen ziet bouwen..sosso foe foer monie.
  Ik hoop dat de regering SNEL bost en bij de volgende verkiezing hoop ik dat het volk zijn verstand gebruikt.
  Heervoor moet met protesteren en eisen dat al deze fucking rovers in de bak komen..
  Leo lult over alles en iedereen maar kijkt niet naar zichzelf…jonge klim in een ka awara boom hoor


  gemodereerd
 30. Het is een complete boevenbende in de politiek aanwezig in Suriname. Niet alleen de ABOP , maar ook inde VHP. Soort zoekt soort zeg ik maar. Velen hier geven alleen ABOP de schuld omdat de Oranje boeven zogenaamd hun soort zijn. Daarom gaat Suriname nooit vooruit komen.. Bekrompenheid zit in veel Surinamers hun genen.


  gemodereerd
 31. Allen,

  Hoe komt het dat er zoveel gefraudeerd wordt hier in Suriname.
  Regering heeft geen geld meer, maar er wordt flink gefraudeerd.
  Met mensen met een criminele achtergrond in de regering, kom je nooit vooruit.
  Schop alle fraudeurs/criminelen eruit.
  Hoe moet onze mooie Suriname vooruit gaan ?
  De huidige regering is goed bezig, maar zij moeten alle boeven eruit gooien, ongeacht welke ras je bent.
  Surinamers moeten ook niet zitten wachten op een pakket.
  Wij moeten gaan werken en het land vooruit brengen.
  De tijd van handjes op houden en bedelen voor een pakket is voorbij.

  SUCCES.


  gemodereerd
 32. Onder anderen om deze reden is de enige eerlijke opgestapt. Links rechts onder boven voor achteren van alle kanten is de minister van Financiën omgeven door schurken.
  nogal wiedes dat hij denkt mij niet gezien. ik heb het geprobeerd vele gesprekken gegingvoerd met jan en alleman. ze zoeken het maar uit. ik ga er vandoor en wel door de voordeur. ik wil geen boefdraad worden die door de achterdeur op de vlucht


  gemodereerd
 33. Goed zo, laat er nog meer naar buiten komen. Gooi die hele beerput open wie allemaal fout bezig is.

  Als ze dat niet willen doen in DNA dan maar social media. Gooi alles eruit van ALLE corrupte varkens. Er zijn vele families die zich zo hebben verrijkt. Mek wan Suripapers, aan al die klokkenluiders DOE HET!!!


  gemodereerd
 34. Netflix, de serie Ozark. Precies zo gaat het er aan toe. Wie heeft van wie afgekeken
  Dit doet me denken aan het zwembadparadijs dat door Marokko is geschonken. 😁😁🤣🤣🤣


  gemodereerd
 35. Zolang zulke personen een rvc lid is van een parastataal bedrijf wordt het nooit goed, alles gaat achteruit, volg de geschiedenis maar, ze verrijken zich en hun families. Omdat vorige regeringen dat ook doen vinden zij dat ze achter gesteld zijn en dus nu is hun beurd. Maar wie moet SU dan leiden? NPS kan t doen, maar niet hun huidige slappe voorzitter, dus kijken we uit naar een bekwame/integere NPS Leider.


  gemodereerd
 36. >>>>@<<<<Debby

  Jij moet zonodig over deze regering ''lullen,'' toen je
  baasje aan het bewind was, werd er meer gestolen.
  Niet miljoenen, maar miljarden dus hou: je s,Mond
  maar potdicht zou ik zeggen! Jou baasje en zijn dieven
  bende waren net kinderen, in een snoep winkel.
  Misschien heb je ook van de pot gegeten, en nu krijg
  je niets meer, mede daardoor ben je verbittert!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 37. @ Corrupte

  Chan é ”dok alla dey” ma na wan tra présie, sang é tingie!!!!!
  Het zijn allemaal een corruptelingen, daar in het Failed State !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 38. En maar lullen over Organic movement, hoe corrupt ze zijn, terwijl de slechte film zich onder onze neus afspeelt. Niet onder dame Neus.
  Deze regering is zo corrupt, niet enkel de onderdelen van deze regering.
  Bij de SLM laat een adviseur van de (kabinet)president zich als adviseur van de SLM via zijn advocatenkantoor betalen voor bewezen diensten. Gajadien, let wel, niet Pony, coalitie fractie voorzitter zonder Abop, wil van de president een gerechtelijk onderzoek naar de hr Bissesur.

  Volgens Papa Jantje van Livorno, zie zijn post: Papa Jantje uit Livorno 17 augustus 2022 Bij 22:24
  Meester Bissesur is stagiair geen volwaardig advocaat en dat gaat SLM met zo een beginneling in zee ? Hoe kan de SLM dit kantoor in geschakeld hebben voor adviserende zaken ?Vragen om fraude en daar zijn Hindoestanen goed in’.
  Hé, het zijn toch de zwarten die corrupt zijn, wat een ontboezeming!!!!!

  Bij EBS maakt de broer van de VP als president-commissaris c. q. interim- CEO misbruikt van zijn positie. ‘Volgens het rapport zou Brunswijk door misbruik van zijn positie als president-commissaris c.q. interim-CEO, handelingen hebben gepleegd die tot ernstige financiële benadeling van de EBS hebben geleid’.

  Hier op WKT zijn onze oranje helden bezig elkaars vliegen te vangen. No man, de corruptie zit sec bij de Abop niet bij de VHP, bij de VHP is er geen corruptie. Maar hoe dan, waarom zitten zij als GELIJKEN in de regering, als je eerlijk bent en je maat niet, dan ju tja futu tôg. Blijf je op de blaren, opgelopen door de Abop, zitten, dan moet je niet klagen. De president is, sommigen hebben spijt dat hij geen 28 DNA zetels heeft gekregen, mede verantwoordelijk. Met zo’n mentaliteit moeten wij juist blij zijn dat hij geen 28 zetels heeft gekregen, dan a kondre bô tingi moro.

  Bij de VHP zijn ze de capriolen van Ramdin en Achaibersingh vergeten, debacles met een dikke smog corruptie.
  Dit is slim Suriname, niet om Sranan uit het moeras te halen, maar om het leeg te roven net als de NDP, deze regering, Abop en VHP, is met een inhaalslag bezig, na jaren van inactiviteit. De oranje helden blijven maar hopen op ‘iets’ wat Santokhi niet kan brengen, namelijk goed en eerlijk bestuur. Santokhi heeft teveel broodheren om te dienen net als de oude Tralalala. Maar ja, vele ziende blinden vinden dat Sranan met een dilemma zit, dat Sranan tussen twee kwaden zit, terwijl er tig integere burgers rondlopen in Sranan. Jip en Janneke.


  gemodereerd
 39. Suriname is een boevennest, de 2 grootste partijen VHP EN NDP zitten continu naar elkaar te wijzen terwijl zij eigenlijk net zo corrupt zijn. ABOP met zijn hele zogenaamde top zijn gewoon criminelen en horen achter slot en grendel voor de rest van hun leven.


  gemodereerd
 40. ik wil zeggen zet javanen op zulke hoofd positsie, dan ze zeker niet stel
  en. omdat ze gelovig zijn. javanen zijn land opbouwer, en niet geweldadig, kijk maar aan hun orspronkelijk roots land, indo…. nu de mooiste land van de wereld, zonder honger geweld.


  gemodereerd
 41. @ Pony
  18 augustus 2022

  Niet liegen he ik heb altijd alle corruptelingen flink de waarheid gezegd van de ordinaire drugscriminelen zoals Oemrawsingh en Basnoe tot de zogenaamde grote zakenlui Chotelal en Sardjoe. Ook nu neem ik geen bruine crimineel in bescherming en veeg met hem de vloer. Voor een niet volwaardig advocaat is 17500 EUR per maand ongelooflijk veel geld. Dankzij dus zijn contract met de SLM. Dus je bent weer aan het stoken met je leugens.
  Debby 2


  gemodereerd
 42. Wat de ndp criminelen deden doe hij het nu. Marrons bevoordelen met terugkick. Rijk worden door het staatsbedrijf te plunderen. Hij laat de regering vallen met zijn graboe mentaliteit.


  gemodereerd
 43. debby en pony weten jullie wat deze spreuk betekent : roodje sloeg zwartje voor zijn gatje tot dat witje prut zei, hint——- , ndp—- ddb——abob—- brunswijk


  gemodereerd
 44. Als Santokhi slim is schrijft hij zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen uit, hij is immers ook al zijn meest integere minister kwijt. En dan hopen dat je bij de nieuwe verkiezingen wel de 28 zetels krijg om het land opnieuw te ordenen. Alleen zo kan je nog proberen de valse start van de huidige regering proberen goed te maken. En krijg je ze onverhoopt niet, dan moet het volk zichzelf maar in de spiegel aankijken en zichzelf ter verantwoording roepen.
  Dit land heeft teveel trauma’s overgehouden van de 40 jarige revolutie.


  gemodereerd
 45. Op zijn minst is sprake van grove incompetentie en verwijtbaar gedrag, maar het kan net zo goed schaamteloze corruptie zijn. Hoe dan ook. Alle reden om Leo direct uit alle overheidsfuncties te zetten en een degelijk onderzoek te doen waarmee de rechter straks uit de voeten kan.


  gemodereerd
 46. Ja ja papa Jantje het zal wel.

  Chan kan een gokje wagen met nieuwe verkiezingen uitschrijven, alleen, wat doe je met de uitslag van het Chof.
  Met deze nieuwe dubieuze zaken in de publiciteit keldert het vertrouwen in Santokhi met de dag. De mensen zijn echt boos op Santokhi en niet alleen de paar schreeuwers op straat.
  Laat Chan eerst komen vertellen welke contracten hij heeft gesloten inzake de ‘vervloekte’ olie.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES