dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietser verleende geen voorrang bij dodelijke aanrijding Jagernath Lachmonstraat

Fietser verleende geen voorrang bij dodelijke aanrijding Jagernath Lachmonstraat

-

Does Travel - naar Suriname

De fietser die dinsdagavond bij een aanrijding aan de Jagernath Lachmonstraat in Suriname om het leven kwam, is de 56-jarige Winston Dongen. Hij zou geen voorrang hebben verleend aan de 21-jarige autobestuurder J.d.l.F. die met hoge snelheid reed, waarna een aanrijding plaatsvond. De klap moet hard geweest zijn, getuige de beschadigingen aan het voertuig (foto onder).

De fietser reed over de Tapanahonystraat en bij het naderen van de kruising verzuimde hij voorrang te verlenen aan het voertuig, dat op dat moment over de Jagernath Lachmonstraat richting Coesewijnestraat reed. Het resultaat was een fatale aanrijding waarbij de fietser vele tientallen meters verder gesleept werd, vermoedelijk door de hoge snelheid van het voertuig.

Delen van de fiets waren meters verspreid op de weg. Na de aanrijding reed de bestuurder door, maar kwam het voertuig op de kruising van de Coesewijne- en Lachmonstraat tot stilstand. Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat de fietser het leven reeds had gelaten. In belang van het onderzoek werd J., die wel in het bezit is van een Surinaams rijbewijs, naar het politiebureau overgebracht.

Het lichaam van Winston is ter obductie in beslag genomen. Zoals gebruikelijk zal het verdere onderzoek aan Verkeersunit Paramaribo worden overgedragen. Het is nog niet bekend of de autobestuurder reeds is voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie en wat het besluit daarvan is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Klopt…mooi en waar dat de fietser geen voorrang heeft verleend maar de autobestuurder reed met verdomd garde snelheid!!!. Als hij zich aan de snelheidsregels had gehouden was dr fietser wel gewond geraakt misschien, en misschien ook niet doodgegaan.
  Welke straf krijgt deze snelheidsduivel??? Ook dit zal mensen bewust maken in het verkeer want als de autobestuurder niet gestraft wordt voor zijn rijgedrag ….dan kunnen we alle verkeersregels schrappen en verkeersveiligheids maand afschaffen


  gemodereerd
 2. Maar als de 21 jarige autobestuurder minder hard reed had die kunnen afremmen. Nergens voor nodig om je aan te stellen.
  Een fietser, voetganger, die hebben geen rijbewijs en hebben de verkeersregels niet geleerd. Jij wel.


  gemodereerd
 3. Ik hoop dat deze tering jong zijn levenslang achtervolgt
  wordt door de geest van slachtoffer !!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Als de autobestuurder niet als een beest reed, had hij die fietser niet zo wreed aangereden. 21 jaar en dan al een moord op je geweten. Hij is jong en hij wil wat. In dit geval is het racen. Pak zijn rijbewijs voor 10 jaar af.


  gemodereerd
 5. Hoge snelheid is dodelijk ; rij gewoon rustig zodat fouten van andere weggebruikers niet gelijk hun laatste fout zijn; er is bijna geen controle in su ; racen maar dus


  gemodereerd
 6. Hoe kan je voorrang verlenen aan een mede weggebruiker, die op het moment dat je de weg oversteekt, in geen velden of wegen te zien is, maar je toch aanrijdt omdat hij VEEL TE HARD rijdt.


  gemodereerd
 7. Nu hij dit gedaan heeft moet hij voor de nabestaanden te zorgen. De leed die hij veroorzaakt heeft. Veels te hard komt dood als gevolgd. Ik rijd zelf en kijk in het verkeer wat aankomt. Het is geen racebaan he! Ik hoop dat anderen deze fout niet maken. Vreselijk dat een dode moest vallen. Dit had echt voorkomen kunnen worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES