dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBouterse vandaag niet aanwezig bij behandeling hoger beroep

Bouterse vandaag niet aanwezig bij behandeling hoger beroep

-

Does Travel - naar Suriname

Circa 50 mensen hadden zich vanmorgen verzameld bij het gerechtsgebouw in Suriname, waar de verdaagde zitting van het 8 decemberproces in hoger beroep plaatsvond. 

Ze waren daar om de eerder veroordeelde oud-president Desi Bouterse op te wachten om hem te steunen. Onder hen ook een culturele Sambura groep die muziek ten gehore bracht. 

Bouterse was anders dan de vorige echter niet lijfelijk aanwezig, waarna de aanwezigen afdropen.

Tijdens de vorige zitting kwam naar voren dat vier verdachten ondermeer vinden dat belangrijke getuigenverklaringen niet zijn meegenomen door de Krijgsraad om te komen tot een vonnis.

De getuigen werden vandaag gehoord.

Tientallen mensen wachten op Bouterse

opening
Fernandes Express
Passion in concert

31 REACTIES
 1. OOOOOOOhhhhhhhh Jééééééééééé

  Daar staan ze weer, dat stelletje paarse hersenlozen!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Hij belde waarschijnlijk met zijn toekomstige huisbaas die ergens woont in een ‘bakabini’ met een naam die gelijkenis vertoont met Hellevoetsluis.of Hellendoorn


  gemodereerd
 3. Bouta denkt bij zichzelf, wat moet ik daar bij die klootzakken
  doen ??? Aanhoren, dat het toch geen veroordeling wordt!
  Van dat stelletje slampampers, na las ting zegt ”Bouta”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Aanhang en adhesie betuiging voor de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D begint af te nemen. Gods Molen werkt langzaam, maar zeker!
  Moest zijn pamper verwisseld worden vanwege diarree? Of was hij aan de nierdialyse apparaat?
  Only his god, DiDiBri, knows.


  gemodereerd
 5. Minachting van de rechtbank!

  Wat had hij?
  Grote mense-diarree ………?

  Wie is die corrupte arts?
  In de rest vd wereld wordt je bij ‘ziekte’ geboeid in een rolstoel naar de rechtbank gesleurd. Buiten staat een ambulance stand-by in case off emergency.

  De hele nacht brulde hij luidkeels, als een getergde dino-saurus;
  Njeh…
  Nje…
  Nj..
  Neeee…. nu is die moe.

  In principe is de rechtbank pas twee jr serieus bezig, daarvoor was fake. En maar klagen over slechte voorzieningen, maar niets presteren.

  Het is simpel,
  het hoger beroep afwijzen en de straf verdubbelen vanwege minachting tegenover de rechtbank, de rechtstaat, de nabestaanden en het goeie deel vh volk.
  In het holst van de nacht laten ophalen door zijn eerste ex-bodyguard en zijn tweede ex-ex-bodyguard.

  Graag een analyse van een buitenlandse expert over deze tenenkrommende vertraging.


  gemodereerd
 6. De sergeantmajoor blijft een lafaard en durft zijn rechters en de getuigen niet onder ogen te komen.
  Hij is alleen dapper tegenover mensen die niets terug kunnen doen en als hij omringt is handlangers?


  gemodereerd
 7. Wat een held!! En nu?? Wanneer komt er nu eindelijk een eind aan dit gebed zonder eind. Zijn steunen en toeverlaten hebben zoveel geld, dat niemand heeft (zgn.) uitgegeven en hebben nog geen glimp van hún held! gezien. Wat jammer nou.


  gemodereerd
 8. Meteen uit zijn huis halen en geboeid afvoeren naar Santo Boma. Wereldwijd worden dit soort misdadige massamoordenaars levenslang opgesloten. En dat handjevol laaggeschoold paars klapvee wat daar staat te wachten op hun baas, zijn voor de zoveelste keer door die onbetrouwbare crimineel in de steek gelaten. Ga lekker naar huis, want baasje gaat 20 jaar achter de tralies. Wen er maar aan.


  gemodereerd
 9. Nou nou , hij hoefde daar ook niet te zijn, waarom zou hij dan gaan. Het ging over het verhoren van getuigen, niet over hem.
  Bovendien interesseert het hem geen ene hol


  gemodereerd
 10. Geen rotavirus maar boutavirus
  Braken,diarree,koorts en kouwe rillingen.
  En zijn aanhangers hebben dat ook spontaan gekregen.


  gemodereerd
 11. Alleen over deze bijzaken, ik tel er maar 15 ipv 50, lees ik iets. Was er dan niemand van de pers aanwezig bij het proces? Is sensatie weer belangrijker?
  Overigens toont dit dat, gelukkig, ook voor het volk deze slappe loser, drugscrimineel en moordenaar heet afgedaan.


  gemodereerd
 12. Mijn avond is weer goed, het is nu 23:15 uur in NL.
  dat komt door het lezen van de mening van (Latour Posse
  en Esmerard). Gelukkig heeft hij genoeg gestolen geld.
  om pampers te kopen. Ik ga een nacht mutsje nemen,
  in de hoop dat mijnheer DDB al uitgescheten is, van de
  rotte kassirie!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 13. jacko , wij schrijven nu Surinaamse tijd 22:12 uur 17-8-2022 en bij jullie is het dan al 18-8-2022 3:12 uur , inderdaad de reacties van Latour Posse en Esmerald zijn helder en duidelijk , die bouterse wil gewoon weer alles vertragen , maar deze keer trapt het gerecht er niet in , wel jammer dat het proces pas eind oktober verder gaat , dus die vertragingstactiek van ddb werkt weer , verdomd luie rechters , werk eens harder en het proces kan toch verder gaan op 1 september en dan 6 oktober de definitieve uitspraak geen 20 jaar maar 40 jaar


  gemodereerd
 14. ha ha 15 aanhangers van ddb waren daar en die twee nep indianen ook , maar ook dna leden van de ndp ( de onder klasse met tsang als kopstuk) maar toen ze vernamen dat baas ddb niet komt omdat hij nog op de pot zit , gingen deze nietsnutters weg , en die twee nep indianen gingen ook , vandaag geen sopie en het werd stil


  gemodereerd
 15. Hallo ….@@@Haters,..en pannenkoeken,jullie hebben al 40 jr lang diaree,en van alles,jullie kletsen maar raak,Bouta speelt simultaan schaak met jullie allemaal,In al die vele jaren zijn jullie EZELS altijd nog achter in the game, heer dee weh klaage,weh wiens ziekie,als je het schaakspel niet begrijpt oen no plei BROKOBANA,a mang na MESSI,.blijf maar kletsen met jullie wishfull thinking,oen tap now nanga a HUILIE HUILIE sannie,gaan jullie je druk maken met de VHP,en de PUINHOOP,die zij nu creeren in SURINAME.Straks worden jullie door het volk eruit GESCHOPT.,succes dus lamme niks meer van jullie horen met jullie BOUTERSE SYNDROOM..good luck,..wordt wakker uit jullie droom.ghe ghe ghe.


  gemodereerd
 16. Ai @didibri 30 boutisten en een paar indianen.en als je goed kijk die ene met sportschoenen die is Rbrown.


  gemodereerd
 17. Een van de nieuwe getuigen schijnt verklaard te hebben dat de mensen niet op de vlucht kunnen zijn doodgeschoten want ze lagen keurig naast elkaar. Deze man beseft dus niet dat hij het probleem van Bouterse nog groter maakt dan het is. Onbewust getuigt hij dat die mensen geëxecuteerd zijn daar alleen bij executies doden keurig naast elkaar kunnen liggen. Rechters: Het duurt te lang, Bouterse neemt een loopje met de rechterlijke macht door ziek te spelen. Getuigen spreken elkaar niet alleen tegen, maar getuigen juist tegen Bouterse. Doe s.v.p. een uitspraak en sluit de grootste misdadiger van Suriname op.


  gemodereerd
 18. De opgetrommelde mensen dropen af omdat hun god niet kwam opdagen. Opgetrommelde mensen, ga aub de echte God, De Heer van het Leven, Dood en Geboorte je tijd en aandacht schenken ipv aan een zielige, maar nog steeds kwaadaardige figuur.


  gemodereerd
 19. Echt he, alweer wordt de uitspraak deng dong Ingie bitter waarheid is geworden. Waarom staat eentje die echt ballen heeft niet op om de totale Indiaanse gemeenschap te vormen tot een groep te vormen. Die ouwe boef mag dan Indiaansbloed hebben maar heeft nog nooit iets wezenlijk gedaan voor die groep. Wordt wakker broeders het is altijd eigenbelang .


  gemodereerd
 20. bouterse, was ook niet aanwezig, tijdens zijn regeer-periode.

  Dat hij nu ook niet is, zijn dat de overblijfselen die diep geworteld is.

  Hij kan zo in een toneelstuk deelnemen, jammer dat niemand hem wilt hebben.


  gemodereerd
 21. Vraag: Wat heeft die piking Ingie boi voor de Indianen gedaan, Vrijwel geen moer. Door gronden aan de wakamans te geven heeft hij wel Piking Saron (nooit eerder van gehoord) beroemd gemaakt. Ik vraag mij af wat hij voor de Indianen heeft gedaan om zo bejubeld te worden door een Samburaband. Tegen die Indiaanse schone met dat mooie lijf in die spijkerbroek zou ik willen zeggen:” Goedoe, liever ten halve gekeerd dan ten volle gedwaald. Zoek een goede stevige en zorgzame jongeman en vergeet fossiel Bouterse.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES