Motorrijder Militaire Politie ramt schutting en vliegt op begraafplaats

11

Een motorrijder van de Militaire Politie in Suriname, heeft zojuist op de hoek van de Van Idsingastraat en Kwattaweg een schutting van een begraafplaats geramd en is daarbij op de begraafplaats gevlogen.

De motorrijder is met verwondingen per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De verschillende eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.

Beelden ter plaatse:


11 REACTIES

 1. Hij is de eerste politieagent in Suriname die haast heeft om op de begraafplaats te belanden.
  gemodereerd

 2. Je moet toch ècht een Ezel zijn,dat dit je overkomt,de hele wereld lacht ons uit,wat voor BOERIKIES wij als MP wij hier hebben,een aap geef je toch ook geen AUTOSLEUTELS IN DE HAND,OF EEN SCHEERMES.sarie torie OMG.
  gemodereerd

 3. Zie je! een van de redenen waarom de politie geen vervoermiddelen heeft.
  gemodereerd

 4. henkes een motorrijder van de militaire politie( MP ) en niet van de politie (KPS) , en als ze onderzoek hebben gedaan hoe dit gebeurt is dan kan men reageren ,
  gemodereerd

 5. Ik denk dat het onderzoek door de militaire politie moet plaatsvinden. Staatsrechtelijk is het zo geregeld dat wanneer sprake is van gevallen i.v.m. militairen het door de betrokken instantie het onderzoek moet plaatsvinden. Anders is het onderzoek niet conform en rechtsgeldig.
  De politie is alleen voor civiliëns.
  gemodereerd

 6. Hij zat wel in de goede richting. Alleen ontbrak er nog een gat en had geen onderzoek te hoeven plaatsvinden. Je kan het ook kort houden, dat de motorfiets de hek heeft opgezocht, omdat het andersom niet mogelijk is.
  gemodereerd

 7. Kan gebeuren, mp-er reed te hard en kan de motor niet meer controleren. Vraag maar aan een motorrijder want ikzelf rijd motorfiets en kan het vertellen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.