In verzekering gestelde moeder van vier kinderen in vrijheid gesteld

4
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De alleenstaande moeder van vier kinderen M.N., is bij de voorgeleiding op maandag 15 augustus in vrijheid gesteld. Ze heeft advocaat Derrick Veira in de arm genomen.

In de nacht van 9 op 10 augustus 2022 was de verdachte, samen met andere familieleden in de Palmentuin aan het verpozen in verband met de viering van dag der Inheemsen in Suriname.

Op een gegeven moment raakte deze familieleden in een woordenwisseling met een andere groep. Dit had tot gevolg, dat de politie erbij werd gehaald die hardhandig optrad.

Een familielid van de verdachte werd in de laadbak van de politiewagen gezet met te strakke handboeien. M.N. was het hiermee niet eens en dit gaf ze dan ook in niet mis te verstane woorden aan.

Aan de hand hiervan werd zij op woensdag 10 augustus wegens vernieling en openlijke geweldpleging aangehouden en in verzekering gesteld.

De raadsman heeft bij de voorgeleiding van de verdachte aan het Surinaamse Openbaar Ministerie kenbaar gemaakt, dat zij een alleenstaande vrouw is. Ze heeft de zorg over haar vier kinderen.

Na een ernstige reprimande werd de verdachte door de officier van justitie naar huis gestuurd. Het is niet gebleken, dat er sprake is geweest van strafbare feiten, die de verdere aanhouding rechtvaardigen. M.N. mocht gisteren naar huis.


4 REACTIES

 1. Als je liegt, lieg goed. Met woorden aangegeven. Wat is vernield?? De agenten hun oren??
  Wat is er in de dagen gebeurt met de kinderen???? Als ik de vrouw haar familie was had de politie de taxi betaald waarmee ik de kids naar ze had gestuurd.
  gemodereerd

 2. deze vrouw moeten ze gewoon het gevang in gooien , en laat die vader(S) van die kinderen hen verzorgen , maar die zaten zeker bij ’t vat te zuipen en andere vrouwen te paaien
  advocaat veira , nog nooit van gehoord , of heeft toch nibte ervoor gezorgd
  gemodereerd

 3. Politie in Suriname en grof en onbeschoft behandeld worden is een feit. Verder is het verhaal erg onduidelijk.. ze is volgens de schrijver verbaal tekeer gegaan tegen de agenten om een onheus behandelde familielid. Maar word gearresteerd voor vernieling en geweldpleging! Soms begrijp ik er de ballen van..
  gemodereerd

 4. Ze mag hopen dat ze in die nacht niet het vijfde kind heeft laten verwekken. Ze was er gepassioneerd genoeg voor.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.