maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister Achaibersing dient ontslagbrief in bij president

Minister Achaibersing dient ontslagbrief in bij president

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning in Suriname, heeft zijn ontslagbrief ingediend bij president Chandrikapersad Santokhi.

Naar Waterkant verneemt heeft de minister deze stap om persoonlijke redenen genomen. Het staatshoofd zal bij zijn terugkomst uit Trinidad & Tobago het ontslag aanvaarden.

Achaibersing heeft de afgelopen periode veel te verwerken gehad in de privé sfeer. Hij verloor onlangs zijn kleinzoon, die in juni dit jaar werd doodgeschoten door diens vader.

UPDATE – officieel bericht van de president:

De president wenst de Surinaamse gemeenschap, met inachtneming van de privacy van betrokkene, aan te geven dat de Minister van Financien en Planning, enige tijd geleden heeft aangegeven dat hij vanwege strict persoonlijke redenen, wenst zijn portefeuille beschikbaar te stellen.

Uit respect voor de privacy en de persoonlijke omstandigheden van Minister Achaibersing is met zorg omgegaan met deze kwestie.
Inmiddels heeft Minister Achaibersing zijn voornemen schriftelijk op zaterdag 13 augustus j.l. aan President Chandrikapersad Santokhi doen toekomen. Het Staatshoofd heeft aan Minister Achaibersing aangegeven dat de brief met de meest urgente aandacht zal worden behandeld en dat er zeker begrip is voor de persoonlijke situatie van de Minister.

Omtrent het accepteren van het aangeboden ontslag is door de President geen besluit genomen omdat met alle zorg en vanuit verschillende invalshoeken deze onvoorziene situatie goed overwogen moet worden.

Ondertussen vraagt de Regering dat een ieder de prive omstandigheden van de Minister van Financien en Planning respecteert en de verdere ontwikkelingen terzake rustig afwacht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

45 REACTIES
 1. Heel erg jammer, want samen met Ramdin was hij toch de beste in het kabinet. De rest, vooral de ABOP/PL ministers zijn allemaal incompetente zakkenvullers. De minster van grondzaken is nog steeds niet buiten functie gesteld vanwege onterechte grondafgifte aan partijgenoten. De grootste boosdoener is de slappeling Chan Santokhi, die ondanks alles toch met de boeven van de ABOP wil regeren. Chan is een goeie spreker, maar een slechte bestuurder. Daarnaast is hij omringd door heel slechte adviseurs. De honderden commissies hebben tot nu niets opgeleverd dan een hoop gebakken lucht. Welke sterke leider zal dit land ooit uit het dal helpen. Triest allemaal voor switi sranan.


  gemodereerd
 2. Beste Democraten

  Als Albert Ramdien Van Buitenlandse Zaken Zijn Ontslag Had In Gediend Had Ik 3 Dagen Gefeest En Gebeest.

  Enigste Die Geknipt Is Voor Deze Baan Op Financien Is JIM Bousaid
  Albert Ramdien Gaat Dat Nooit Toelaten, Ramdien Gaat Eerder Voor Een Landbouwer Of Bouwvakker Kiezen


  gemodereerd
 3. De beste minister en de meest integere minister van kabinet Chan. Jammer. Jammer.
  Nooit een salaris genoten en nooit geld genomen bij zijn dienstreizen.
  Deze hardwerkende minister heeft veel tegenslagen gekregen. Prive en de fraude door de honden van de NDP. Deze minister is aangevallen door paars. deze minister heeft niet 10 schone vingers maar 20 schone vingers.
  Dievigheid laten we over aan de kerncompetenties van de NDP. NDP netwerken zijn bezig geweest om financiën leeg te plunderen. je moet maar zien op wie ze lijken. Op de grote B uit het parlement. Ze zijn behept met de genen van die Boeva.


  gemodereerd
 4. Het speculeren zal wel volop gebeuren. laat ik maar beginnen
  de minister is moe, doodmoe van alles wat hij te verwerken heeft gekregen en gooit de handdoek na vele vele maanden van pijn
  of
  hij neemt WEL zijn ministeriele verantwoordelijkheid. Ik ken een andere minister die
  nam de benen.
  BTW is er alles bekend over deze laatste, de schurk boefdraad


  gemodereerd
 5. Ik wens hem het aller beste toe, ook met zijn familie.

  Z.E. president Chandrikaperkash Santohki moet nu snel op zoek gaan naar weer een goede minister van Financiën, die zijn/haar schouders onder dit zware werk kan zetten.

  De onderhandelingen met de schuldeisers moeten zo snel mogelijk weer voortgang vinden.

  Chan bestudeer de antecedenten van de nieuwe bewindsman/bewindsvrouw goed.
  Kwaliteiten, goed gedrag, Capaciteiten en ervaring, enz.

  Laat het iemand zijn die berekend is voor deze functie, goed en betrouwbaar en degelijk en een goede reputatie, ook in zijn/haar thuis situatie, het gezin, enz.

  Wellicht dat de heer Jim Bousaid hem zou kunnen opvolgen.

  De uitdagingen om Suriname op het goede spoor te krijgen zijn enorm, daarom zou het goed zijn dat er om de nieuwe minister van Financiën een team van deskundigen is, die hem hierin ondersteunen of bepaalde taken doen.

  Ook in moeilijke dagen moet het werk gedaan worden.

  Wij zullen hoe dan ook uit dit dal die ddb, ndp gemaakt heeft komen. ddb, ndp is eens, maar nooit weer. Laat dit een wijze les voor alle Surinamers zijn, wat deze man, zijn criminele politieke partij en mensen om hem heen Suriname hebben aangedaan. Door deze man en zijn partij is Suriname nu in heel grote armoede en heel grote ellende.


  gemodereerd
 6. Eindelijk heeft hij ingezien dat hij als minister moreel verantwoordelijk is voor de recente fraude bij zijn ministerie al had hij zelf daar niets mee te maken. Natuurlijk geeft hij nu persoonlijke redenen op als motief voor zijn ontslag maar het zij moedig van hem zijn geweest als hij gewoon zegt: ik ben eindverantwoordelijk voor mijn ministerie en wat er gebeurd is maakt het onmogelijk voor mij om aan te blijven in deze functie.


  gemodereerd
 7. Ben benieuwd wie hem opvolgt. Weer een vriendje van Santokhi?
  Ik zou daar iemand willen zien die zijn sporen heeft verdiend samen met een tweede persoon.
  Stel een groep voor die de zaken behartigd en waaruit 1 spreker namens de groep spreekt


  gemodereerd
 8. Mie BAAR JOE: Vraag aan je Nationale Dieven Partij PAA MONIE DEH, deze minister heeft voor Suriname gratis gewerkt. Welke NDP,ers zou dit doen?


  gemodereerd
 9. Uiteindelijk was dit het beste voor deze minister. Teveel vage constructies, waarbij ook de minister van bibis betrokken was. Ik denk dat de kwestie van het recu schandaal, de bekende druppel was. En dat de werkelijke reden is, waarbij hij tot de conclusie is gekomen om het bijltje erbij neer te gooien. Op deze manier hoeft hij ook geen verantwoordelijkheid meer af te leggen. Transparant waren de geldstromen nooit in zijn periode, het is bv. ook onduidelijk wat de bedoeling was van de fondsen waarin staatsinkomsten gestort moesten worden ipv in de staatskas!

  Kortom, het was allemaal vaag vaag vaag. Niet veel beter dan zijn voorgangers…

  Ik wens de minister sterkte met het verlies van een dierbare..


  gemodereerd
 10. Wat een ondankbaar volk, de Surinamer. Hebben ze een integere man op Financiën die geen salaris ontvangt en zijn daggelden van buitenlandse reizen terugstort. Een man die er alles aan deed om de schulden die de vorige boeven hadden gemaakt proberen te herschikken.
  Men wil liever een kwaadaardige crimineel die van het land steelt en zichzelf verrijkt. Wel mijn zegen heeft het volk van Suriname, inmiddels gun ik ze het ook.
  Mark my words, als Santokhi ook besluit om er de brui aan te geven kan Suriname het vergeten.


  gemodereerd
 11. De president zo zijn vrouw de functie van ministerie financiën kunnen laten bekleden
  Aangezien zij de slimste vrouw van Suriname is,, dus Ik kijk uit naar die benoeming.


  gemodereerd
 12. Wie is Albert Ramdin. Ik ken Albert. Samen kort samen gestudeerd in 1979 op de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn studie in het jaar 1979 op de UVA. Moest de UVA verlaten omdat hij zijn economie propedeuse niet haalde. En statistiek even min. Hij heeft daarna op de Vrije Universiteit in Amsterdam zijn studie vervolgd.
  Dus deze Albert heeft geen enkele moer te vertellen hoe een economie reilt en zeilt. Hoe de macro-economie werkt.
  Ik probeer als Geograaf continu te doorgronden hoe de economie van een land werkt. De kennis en de ervaring die Aicherbersing heeft om de kapotte economie van Suriname op de rail te zetten, dat kan niemand hem evenaren.
  Jammer dat zo’n kanon die facultatief en zonder salaris de economie van Suriname weer op de rails te zetten weggaat.
  Ik vind het zo jammer dat iemand van zo een kaliber het kabinet verlaat.


  gemodereerd
 13. Triest wat hem is overkomen.
  Maar afgezien daarvan het werd hem zeker heet onder de voeten.
  Dit is dan een uitgelezen kans voor hem om op te stappen.
  Hiermee kan hij zijn falen verbloemen


  gemodereerd
 14. @ debby ..houd je snater dicht. Jouw paarse ratten vrienden moesten na 20 jaar WANBELEID allang……….zijn.

  Dit was de beste en meest integere minister van deze regering. Ik wens hem het allerbeste toe.


  gemodereerd
 15. Hè hè eindelijk!
  Dit had de minister gelijk moeten doen na het uitlekken van die reçu affaire.
  Wij moeten niet onderschatten wat deze
  minister in die 2 jaar en vooral de afgelopen maanden voor de kiezen heeft gehad.
  Hij had het zowel privé als zakelijk zwaar.
  Suriname financieel uit die vieze modderpoel halen terwijl je omringd bent door graaiers en plunderaars van de VHP en ABOP was niet zo een makkelijke klus.
  Nu kan hij zich bezighouden met wat er echt toe doet, familie dus NU VOOR ZIJN GEZIN ZIJN.
  Zijn dochter en zijn vrouw hebben hem meer dan ooit hard nodig.

  Verder was het met het oog op het binnenland en buitenlandse gebeuren niet zo fraai dat hij aan bleef als minister terwijl er onder zijn leiding miljoenen geld is verdwenen.
  Ik vind dat hij hiermee heeft gezorgd dat Suriname geen gezichtsverlies meer leidt in het buitenland.

  Ik wens de minister en zijn familie heel veel sterkte toe bij het eindelijk in gezinsverband kunnen concentreren, te rouwen en verwerken van het verdriet om de dood van zijn kleinzoon.


  gemodereerd
 16. Nummer een.
  Als een schaap over de dam is volgen er meer.
  We benne benieuwd wie de volgende is die eruit stapt.


  gemodereerd
 17. Ramdhin, Achaibersingh en Chan waren de 3 hoek.
  Wie gaat nu naar Minfin?? Die moet ook meedansen met de zaken.
  En de mooie verhalen met de schikkingen waren bluf.
  We benne benieuwd.
  Van zn kleinzoon is erg. Heel triest daar kom ik niet aan, maar te veel blunders.


  gemodereerd
 18. Dat er zaken niet in orde waren met Deense bedrijf en nog een andere in Italiaanse waren erg, maar de recu is toch duidelijk uit welke hoek het kwam.Die Chotelal, Combemarkt, bij de CBvS en op ministries. zitten nog heel veel
  ndp-ers op sleutelposities. Al deze criminelen moeyen zo snel als kan vervangen worden.

  Deze figuren met hun hoofdman is de oorzaak vd grote armoede en grote ellende in Suriname sinds 25 Feb 1980. Venitiaan bracht orde op zaken tussen 25 mei 2000- 25 mei 2010 en zie wie na 25 mei 2010 tot 25 mei 2020 Suriname weer met grote schulden met hoge renten bij buitenlandse crediteuren bracht.

  Ook vanaf 8 december 1982 tot de periode 25 mei 2000 was het ook ddb, ndp.

  De ndp is een criminele organisatie onder het mom van een politieke partij met 1 belangrijke doel er zorg voor te dragen dat ddb nooit in de gevangenis terecht komt. Verder zelf verrijking van ddb, gezin, familie en friends en het volk en land in grote armoede te brengen. De stonvoetoes in oa, DNA ea die worden heel goed beloond.

  Als de ndp weer aan de macht zou komen en ddb zit in de gevangenis, neemt u van mij aan dat deze criminele organisatie die de stonvoetoes goed rijk heeft gemaakt, zullen er voor zorgen dat hij gratie krijgt.

  Volk van Suriname, wees daarom waakzaam
  dat deze criminele organisatie nooit meer in een regeringscoalitie komt. Ze zijn alleen bezig met hun enige eigen belang. het belang van ddb, zijn gezin, friends en familie, niet met het algemeen volksbelang, landsbelang.

  Ben ik nou zo slim of bent u nou zo dom en het niet in te zien.Kijkt u toch naar iw leven vanaf 25 Feb 1980.


  gemodereerd
 19. Jammer, een integere minister.
  Iemand met zo een goede inborst kan zich onmogelijk staande houden in een slangenkuil vol boobytraps.


  gemodereerd
 20. nou bouva en parmesar van de ndp , jullie zullen wel een biertje gaan drinken in ocer , omdat deze minister zijn ontslagbrief heeft ingediend bij de president , maar jullie laffe paarse galbakken vertel dan nu waar hoefdraad is , en niet zeggen dat weten we niet , klojo’s vertel waar die hoefdraad is of zijn jullie ook aan de schijt net als jullie baas ddb , die niet verscheen op het 8 december proces , hij had lusbere


  gemodereerd
 21. Naar mijn mening was hij een goede minster.
  Ik wens hem het allerbeste toe.
  Dit nieuws heeft me verdriet bezorgd.
  Maar ja,we zullen zien,wat de toekomst ons zal brengen.
  Minister nogmaals,het allerbeste toegewenst.


  gemodereerd
 22. president santokhi , als u terug komt van u reis neem ook ontslag en ook uw regering , geef het stokje over aan de ndp , en laten die hun eigen rotzooi maar opruimen , maar die paarsen willen dat niet want je kunt geen stront verkopen aan de wereld , dus ze zullen zelf verzuipen in hun stront


  gemodereerd
 23. Krin taki

  -Minister van Financiën deed vrijwilligerswerk?
  welke andere maandelijkse inkomsten had de
  minister?

  -Vanwege privé/ familie omstandigheden ontslag indienen?
  Waarom geen vakantie, ziek melding of schorsing opgenomen om zo rustig de tijd te nemen met verwerking familie omstandigheden?
  *Een ieder zou daar begrip voor hebben, u bent een mens en geen robot!

  Wat speelt er op de afdeling financiën onder u als minister?
  Bent u of uw familie bedreigd om de post te verlaten?

  Komt er nog meer boven water drijven nu dat men bezig is om het één en ander uit te zoeken naar fraude met financiën?


  gemodereerd
 24. De schikking van de obligatie lening en die met China die maar niet tot stand gebracht kon worden moet zwaar op de minister gedrukt hebben. Beiden willen de volle pond en niets minder. Verder om financieering voor de lege staatskas en de geplunderde ministeries te vinden moeten zwaar op hem gedrukt hebben als een integere en kundige man.

  Hopelijk wordt hij een financieel adviseur van de president of een president commidaris van een staatsbedrijf. Zijn opvolger komt natuurlijk uit de VHP gelederen. Alleen wie id bestand tegen de zware druk. AUB niet Ramdin de losse flodder. Nu met de haitianen.


  gemodereerd
 25. Heel jammer dat deze zeer integere en vak-bekwame man door persoonlijke omstandigheden vertrekt. Hij heeft zich enorm ingezet om de voorwaarden waaronder de boeven van de ndp leningen waren aangegaan, zodanig om te buigen dat ze draagbaar zijn voor land- en volk.
  Hij krijgt van mij een pluim voor zijn geleverde inspanningen en toewijding.
  Jammer dat er zo weinig van dezelfde kaliber als deze man in Suriname rondlopen.
  Ingaan op de domme reacties hier van paarse duivels die nauwelijks scholing hebben gehad, is just a waste of time….


  gemodereerd
 26. merendeels van het volk is ondankbaar en zijn gewend om in pinarie te leven…

  ik hoop dat chan gaat bedanken en dat de ndp weer aan de macht komt want dat willen ze….

  1 ding staat al jaren vast bij mij….ik stuur geen moer naar SU en besteed het geld aan mijn vrouw en kinderen..die zijn tenminste dankbaar…


  gemodereerd
 27. Minister, de grote verliezer in deze is het verarmde Surinaamse volk. zwart, bruin, geel, wit of welke kleur dan ook. Het arme deel van het Surinaamse volk heeft geen idee wat de magnitude en de negatieve effecten voor hen zal zijn.
  U hebt moeten vechten tegen uw privé verdriet, u heeft zich moeten vechten tegen de aantijgingen van paars. Terwijl u hard aan het onderhandelen bent tegen de verschillende schuldeisers die de NDP honden voor u heeft achtergelaten, kreeg u verschillende dolken en messen in uw rug. Dit om een goede deal uit de wacht te slepen voor het verarmd deel van Suriname.
  Minister alleen maar lof voor u. Het volk van Suriname heeft u niet verdiend.
  Dit volk verdient allemaal boeven zoals Boefdraad, mensen die op Bellie lijken en Boeva uit het parlement. zulke soorten mensen met criminele genen in hun DNA.
  Dom volk. Elk volk krijgt de leiders dat die verdient.
  Bedankt minister. Voor mij was u degene die het Surinaamse volk uit het duisternis moet halen. U bent het licht.
  Hoop dat uw kennis en integriteit behouden blijft voor het Surinaamse volk. Hoop dat de jeugd van Suriname bewust zal zijn, wat voor grote persoonlijkheid en intellect u bent.


  gemodereerd
 28. Ik denk dat >>>@ <<< Debby: Damsco is!
  De Paarse ratten zijn heel goed, in het vermomming
  en manipuleren, van eerlijke mensen !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 29. Er heeft al iemand gemeld voor deze minister post .
  Onze verdwenen zoon Hoefdraad.
  Haha ooo sorry die grap was van drie dagen geleden.


  gemodereerd
 30. Het wordt nog een hele klus een eerlijke, kundige man met goede ideeën te vinden.
  Wie is een optie?
  Santokhi kan Ahaibersing vragen nog 6 maanden aan te blijven en dan deze tijd te benutten om een goede opvolger te zoeken. Indien hij natuurlijk akkoord gaat met het ingediende ontslag, want op mij komt het over alsof hij Achaibersing eerder een heroverweeg-het-ontslag periode wil gunnen.


  gemodereerd
 31. Erg jammer!

  Het ga u goed.
  Gratis werken voor dit soort volk.
  Je moet het maar kunnen.

  @patcre, je moet niet zo stom lullen. De minister was al een tijd afwezig, ook tijdens de ontdekking vd reçu affaire. Het rijmt niet hé, geen salaris en vergoedingen ontvangen, maar aan de onderkant een vals reçuutje uitschrijven. Hoe achterlijk ben jij niet.

  Was je maar half zo ijverig de afgelopen 10jr. Toen was je doodstil.
  Kun je concreet aangeven in cijfers, wat en hoeveel er is gegraaid. Wij zijn benieuwd, of is dit weer ape-gedrag, geplukt v fakebook.

  Heb je nu net vhp gestemd en voorheen ndp. Nou, you’ve got what you deserve!

  Je durft zeg!


  gemodereerd
 32. Passant 18 augustus 2022 Bij 01:27
  Dat er zaken niet in orde waren met Deense bedrijf en nog een andere in Italiaanse waren erg, maar de recu is toch duidelijk uit welke hoek het kwam.@@

  Passant, in jouw afwijzing van de corrupte praktijken van deze regering kom je niet verder in jouw reactie dat je het ‘erg’ vindt. Voor al de corrupte praktijken van de NDP (Bouterse) heb je wel een hele tirade om aan te geven hoe slecht ze zijn. Vindt je het niet raar.
  Vriend Passant, waar gaat het je echt om, wil je een Sranan met goed bestuur of wil je de NDP blijven zwart maken. Voor een goed bestuur kun je namelijk geen compassie hebben, vrede hebben met corrupte zaken door die te verbloemen met een enkele woord.


  gemodereerd
 33. Minister Achaibersingh heeft een ontslagverzoek ingediend bij de president om persoonlijke reden. Wat zullen de persoonlijke redenen zijn, de familie drama, de fraude op financiën en de politieke aanvallen op zijn integriteit. Het hakt diep in je privé leven.
  Laten wij het hierop houden, de omstandigheden in ogenschouw nemend, valt er weinig nog toe te voegen dan de man te bedanken voor zijn inzet in lands belang👊🏽
  Het ga je goed, meneer Achaibersingh 🙏🏼


  gemodereerd
 34. Wilde net wat veren kopen, maar die zijn helaas uitverkocht. ‘Plotselinge veel vraag naar zij de lieftallig ogende winkelierster’.

  Sing Sing, de cv van Ramdin spreekt jouw oordeel over hem behoorlijk tegen. Als ik naar zijn hele handel en wandel kijk lijkt hij geschikt voor het politieke (publieke) slangenkuil, een prestatie tôg.


  gemodereerd
 35. @ sing sing 100 % goed verwoord. Achaibersing is altijd heel bescheiden gebleven. Ik denk dat er weinig personen in Suriname zijn die zulke verregaande offers hebben gebracht. Hij heeft ook nooit gezegd dat hij gratis voor het land werkte. Hier zie je wat een nobel mens hij is. Ik hoop dat hij nu in alle rust krijgt om het verlies van zijn geliefde kleinzoon en ex schoonzoon een plek te geven.


  gemodereerd
 36. Als je een tafel wil laten vallen, zaag dan de sterkste poot door…
  Minister Achaibersingh, dank u wel voor uw harde werk, uw fantatische inzet, uw integriteit, uw rust en kalmte, uw weloverwogen beslissingen, uw daadkracht en uw kundigheid. Ik zou alles willen doen om u als minister te behouden maar helaas moet ik uw besluit respecteren. Dank u 1000 maal! Voor degenen die niet weten hoe immens veel werk u in korte tijd verzet hebt voor ons geliefd Suriname, zij zullen het nooit weten omdat zij onwetend zijn, geen kennis hebben en dus ook geen waardering.


  gemodereerd
 37. Als Javanen zo eerlijk waren zou Suriname niet inndeze grote ellende en armoede gezeten. El Vene zou dan bij de Algemene en Geheimeverkiezingen van 25 mei 2010 samen gewerkt met El Somo. Waarom is die samen werking niet door gegaan?

  Zie ook Willy Soemita t.a.v. domeingronden in dd jaren 70 vd vorige eeuw in West – Suriname. Eerlijk??? Ik zou nog meer over het goed gedrag vd Javanen kunnen vertellen, maar ik zal het hierbij laten.


  gemodereerd
 38. Veel krakti aan onze Min v Fin Achaibarsingh !

  Jammer dat enkele afvallige ondankbare Surinamers het goede niet weten te waarderen !

  Achaibarsingh is een voorbeeld voor velen.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 39. Voor iedereen die maar bezig is met verdachtmaking.
  Deze minister was een terug getreden bestuurder van een relatief goed functionerende bank en zal zijn schaapjes op het droge gehad hebben.
  Als oud bank CEO zou hij partime meer kunnen verdienen dan als minister. Het is te prijzen dat hij als politieke amateur zonder salaris ingestapt is en ook geen goud belegd afscheid claimt net als Pokie die opstapte zonder Ministers bonus.

  Deze minister was duidelijk van de feiten en van voorzichtig en dat viel regelmatig beroert in de DNA bij vooral de kant praatjesmakers zoals Tsang, Bouva en Parmessar die beter even in de spiegel konden kijken en vooral even het dossier Boefdraad de revue konden laten passeren voor dat de missertjes, zonder dramatische gevolgen, uit vergroot werden.

  Het gaat niet in je koude kleren zitten om als bestuurder en politieke amateur je te moeten verantwoorden in de DNA waar om met Somohardjo senior te spreken de helft uit rovers bestaat. Sorry meneer voorzitter ik herstel de helft niet uit rovers bestaat.

  Laat ik hopen dat de hersens van deze minister beschikbaar blijven in andere functies zoals president commissaris bij wat staatsbedrijven zoals Staatsolie en EBS.

  Laat ik hopen dat de al door iemand aangehaalde Jim Boursaid bereid is deze hondenbaan de komende heel kritische jaren op zich te nemen.


  gemodereerd
 40. Surinamers kunnen nog steeds geen bijzaken van hoofdzaken onderscheiden.
  Dat er zaken als Deens HPSG bedrijf, Surfin en een lening van een italiaans bedrijf in één adem worden genoemd is om deze minister bewust te beschadigen.
  Bij waarneming blijkt dat niet één van deze processen voortgang hebben gevonden en kan je met een gezond verstand alleen maar concluderen dat deze regering haar stinkende best heeft gedaan en nog steeds doet om te zoeken naar situaties om uit de shit te geraken die de vorige regering heeft achtergelaten.
  Men is bewust bezig met stemmingmakerij en het volk op een verkeerd been te zetten.
  Perceptie is en blijft een moeilijk ding voor sommigen onder ons.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES