maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietser doodgereden aan de Jagernath Lachmonstraat

Fietser doodgereden aan de Jagernath Lachmonstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Een fietser is dinsdagavond door een auto doodgereden op de hoek van de Tapanahony- en Jagernath Lachmonstraat in Suriname.

De automobilist reed na de aanrijding door, maar het voertuig kwam op de hoek van de Coesewijne- en Jagernath Lachmonstraat tot stilstand. Hij is aangehouden en afgevoerd door de politie.

De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Het verkeer wordt omgeleid.

Het slachtoffer is de tweede verkeersdode binnen de Verkeersveiligheidsmaand in Suriname. Deze awereness maand is op maandag 15 augustus begonnen en duurt tot 15 september. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Verkeersveiligheid per direct afschaffen want het heeft zijn nut NOOIt bewezen. In plaats daarvan werken aan mentaliteitsombuiging weggebruikers….hogere boetes, zwaardere straffen…..overheid noet ook zorgen voor goede wegmarkeringen, genoeg verkeersborden want langs heeeeel veeel wegen staat er geen borden met de max snelheid. De politie moet strenger controlleren…….programma skowroe kies mi is gewoon een lachertje…kom met serieuze programma.


  gemodereerd
 2. Als ik zo naar de auto kijkt, dan heeft deze M#ma niet
  met matige snelheid gereden. Ik had liever gelezen dat
  politie deze M#ma heeft doodgeschoten.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Als een auto, na een aanrijding met een fietser, zodanig beschadigd is, dat het niet verder kan rijden, kan het niet anders dan dat die auto heel hard heeft gereden. De chauffeur moet aangeklaagd worden voor dood door schuld en ook voor het verlaten van de plaats van de aanrijding en in hulpeloze toestand achterlatrn van het slachtoffer.


  gemodereerd
 4. Vreselijk wat in Su gebeurt. Fietsers rijden zonder licht, auto’s vaak met 1 koplamp, ze rijden hard al idioten maar de politie is zoek.
  Zelfde liedje hoor je keer op keer, geen auto.
  Waarom hft regering die dure auto’s gekocht als politie niet heeft???


  gemodereerd
 5. Door de aanrijding met de fietser is de auto heel zwaar beschadigd of dat logisch wijs kan.heel erg voor de nabestaanden van de fietser sterkte


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES